Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scetin01

quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

arkadaşlar single bitirdikten sonra multiye dün gece ilk defa adım attım :) sonuç rezalet :)

Ps4 te oynadığım ilk multiplayer oyun olduğu için alışmam zaman alacak. Bu zamanda tavsiyelere açığım. Pilots vs pilots oynuyorum silah olarakta r201 alıyordum yalnış hatırlamıyorsam. Tavsiye ediceğiniz silahlar yada yan ozellikler var mıdır ? her türlü tavsiyenizi bekliyorum. Oyuna alıştıktan sonra watsup grubunada gelebilirim :)

Sıkıntı yok. Oyun oldukça hızlı dinamiklere sahip. O yüzden alışman biraz vakit alacak. Hemen hemen her akşam oynuyoruz. Whatsapp grubumuza katılmayı unutma 2 günde 10 kişi olduk bile.

Hocam gruba katılmak isterim arada sırada oynuyorum oyunu. Acaba mikrofon kullanma, konuşma şartı var mı grup için ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

BF1'i çıktığı günden beri oynuyorum, şu son zamanlarda yaşanan bug'lardan ötürü biraz soğuma geldi. Titanfall 2' ye geçmeyi düşünüyorum. Oyun nasıl? yukarıda pek iç açıcı yorumlar okumadım da kararsız kaldım geçmelimiyim? Yoksa Rainbow siage'mi almalıyım?

Yorum için teşekkür ederim. Alıp deneyeceğim baktım sarmadi satar başka oyun denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 21 Ocak 2017; 15:0:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

arkadaşlar single bitirdikten sonra multiye dün gece ilk defa adım attım :) sonuç rezalet :)

Ps4 te oynadığım ilk multiplayer oyun olduğu için alışmam zaman alacak. Bu zamanda tavsiyelere açığım. Pilots vs pilots oynuyorum silah olarakta r201 alıyordum yalnış hatırlamıyorsam. Tavsiye ediceğiniz silahlar yada yan ozellikler var mıdır ? her türlü tavsiyenizi bekliyorum. Oyuna alıştıktan sonra watsup grubunada gelebilirim :)

Sıkıntı yok. Oyun oldukça hızlı dinamiklere sahip. O yüzden alışman biraz vakit alacak. Hemen hemen her akşam oynuyoruz. Whatsapp grubumuza katılmayı unutma 2 günde 10 kişi olduk bile.

Hocam gruba katılmak isterim arada sırada oynuyorum oyunu. Acaba mikrofon kullanma, konuşma şartı var mı grup için ? :)

Herhangi bir şart yok. İster mikrofonla yada mikrofonsuz oynayabilirsin.

• Whatsapp grubundaki Psn id listemiz

Eneszaza-

Titanfall dh

Erman88

Retro1903

Moorefallen89

Hyponsoinage

Drnodrac

Ttfall_2016

Ahmetkg

Marek739

Gamerxir

2 günde 11 kişi olduk. Titanfall 2 severleri whatsapp grubumuza bekleriz. Telefon numaranızı pm yoluyla bana gönderebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scetin01 -- 21 Ocak 2017; 18:27:27 >
  • Hocam videoları izledim tek tek hepsini, şuan kendimi rambo gibi hissediyorum :) büyük gaza geldim birazdan giricem oyuna bu oyun sayesinde ds4 kullanımınada alışıcam.

Ayrıca şimdiye kadar bir elde en fazla 10 kill aldım ve genelde 5 6 alıyorum. Buna rağmen Zevk alıyorum sıkılmıyorum :)
  • Yoğunluktan güncelleme yapamıyorum kimse yazmamış oynayanlar haberleri biraz takip etmeli.

Oyun çok büyük bir güncelleme alacak ve 2.ücretsiz DLC gelecek.

https://www.titanfall.com/en_us/news/frontier-news-network-6/

Live Fire adında 6v6 pilot only mod gelecek ve tamamen hızlı oynayışa yönelik bir oyun modu olacak ve sadece bu moda özel 2 harita barındıracak.Linkten detaylara bakabilirsiniz henüz videosu ve tarihi açıklanmadı.

Matchmaking sistemide büyük güncelleme alıyor oynadığınız modları liste yapıp kendi mixtape'inizi oluşturabileceksiniz.İrili ufaklı bir çok şey oyuna eklenecek

• Bu gece 10 kişilik katılımla çok eğlenceli maçlar çıkardık. Katılan herkese teşekkürler.

• quote:

Bu gece 10 kişilik katılımla çok eğlenceli maçlar çıkardık. Katılan herkese teşekkürler.

10 Kişi olacağımızı tahmin etmedim 5 vs 5 iyi oldu

:)

• DLC 2 dediği şey nedir? DLC 1 nezaman geldiki bir Angel City map geldi onu DLC olarakmı sayıyorlar?

Oyuna modlardan ziyade yeni mapler lazım çok acil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşamki maçlar güzeldi.Pilot bölümü bana göre daha zevkliydi.Titanlı bölümlere bir türlü alışamıyorum.
  • Bence de oyuna yeni mapler eklenmeli. Sürekli aynı maplerde oynayınca belli bir süre sonra sıkabiliyor.

• Arkadaslar birlikte oynamak istiyorum var mi grup ? (Yukarda varmis gormemisim) katiliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracksster -- 22 Ocak 2017; 12:41:20 >
  • Battlefield 1 den sonra bu oyuna başladım oyun inanılmaz hızlı geldi.

Uçan,duvarda koşan,yanimda görünmez olan,iple tırmanan vs noluyor derken ölüyorum sürekli

Alışması zor olacak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

Arkadaslar birlikte oynamak istiyorum var mi grup ? (Yukarda varmis gormemisim) katiliyorum :)

Katıl bize hayatını yaşa

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Arkadasa mesaj attim geuba eklesin aksam yapalm :)

• quote:

Arkadasa mesaj attim geuba eklesin aksam yapalm :)

Tamam kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Arkadaslar birlikte oynamak istiyorum var mi grup ? (Yukarda varmis gormemisim) katiliyorum :)

Katıl bize hayatını yaşa

Bize katılmasına gerek yok tek başına sana katılsa da hayatını yaşar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Katıl bize hayatını yaşa

Bize katılmasına gerek yok tek başına sana katılsa da hayatını yaşar

• Dün saat 23.00 den sonra 7 kişi toplanıp yaptığımız maçlar çok enteresandı.Şansızlık mı dersin talihsizlik mi dersin karşı ekipler son derece güçlü ve hızlıydılar.
  • Arkadaşlar clan tag'ını değişmeye çalıştım ancak galiba network ayarları gitti. Yaptığım işlem networkten browse ye girmek ve oraya tag yazmak oldu. Şuan değiştiğim tagı sildim ancak hala maç bulamıyor arama kısmında 0 matches yazıyor.Eski haline geri getirmek için ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardım edebilirse sevinirim :(

Yada bu saatlerde maç bulması zor ondan mı bulamıyorum acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.