Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun ilk çıktığında acayip şekilde sardım çok iyi oyun. Ama level 50 olduktan sonra bir sıkılma oluştu bende oyna oyna boş geliyordu. Akşam karar verdim Gen 2 ye atladım en azından yine kasacak bişeyler çıktı. Artı oyuna en kısa zamanda DLC gelmesi lazım mevcut map'ler çok sık oynayanları yavaştan sıkmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Angel haritasında kardeşimle her akşam oynuyoruz ekibe sağlam 2-3 kişi lazım oynamak isteyen olursa eklesin sağlam bir squad kurmamız gerekiyor.psn ıd:erman88
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Oyun ilk çıktığında acayip şekilde sardım çok iyi oyun. Ama level 50 olduktan sonra bir sıkılma oluştu bende oyna oyna boş geliyordu. Akşam karar verdim Gen 2 ye atladım en azından yine kasacak bişeyler çıktı. Artı oyuna en kısa zamanda DLC gelmesi lazım mevcut map'ler çok sık oynayanları yavaştan sıkmaya başladı.

Dostum çabuk tüketiyoruz ya senle bi kaç kere oynadık

Ama gittiniz hemen

G8 olcam ben gel takılalım işte hala bağlantı akıyor hala sorunsuz tek eksiği bu olsun beni sıkmıyor

Hata edip Bf1 alacaktım iyiki almadım zevkle oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp grubu şart oldu. Konuyu açan arkadaş bir grup açsın ordan organizasyon daha kolay olur

• Id: EnesZaza-

Eklersiniz ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: scetin01

Whatsapp grubu şart oldu. Konuyu açan arkadaş bir grup açsın ordan organizasyon daha kolay olur

Kesinlikle Sart Oldu arkadaslar numaralari verelim

• Titanfall 2 DH grubunu whatsapptan açıyorum. Telefon numaralarınızı pm den gönderin ekliyorum. Konuyu açan arkadaş bu msjı ilk mesajına eklerse sevinirim.

• Dün akşam harika maçlar çıkardık whatsapp grubumuzdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:)
  • WhatsApp grubuna gelemiyorum ama PSN'den denk geldikçe birlikte oynarız arkadaşlar.

PSN: vea_victis ekleyebilirsiniz.

• BF1'i çıktığı günden beri oynuyorum, şu son zamanlarda yaşanan bug'lardan ötürü biraz soğuma geldi. Titanfall 2' ye geçmeyi düşünüyorum. Oyun nasıl? yukarıda pek iç açıcı yorumlar okumadım da kararsız kaldım geçmelimiyim? Yoksa Rainbow siage'mi almalıyım?
  • Baglantı harika gercekten türkiyeden baglanıp diğer oyuncularla eşit şartlarda oynadıgım için tercıh ettım bu oyunu. Keşke bıraz daha yavas olsaydı reflexler yetmıyor artık ama olsun okadar.

• İlk günde 7 kişi olduk whatsapp grubunda. Dün oldukça güzel maçlar çıkardık. Gruba katılmak için bana pm yoluyla. Telefon numaranızı gönderebilirsiniz

• KuzuXx kullanıcısına yanıt
    Atmosfer bir BF1 değil. Silah çeşitlili açısından tam bilemiyorum ama tf2'de biraz sınırlı. Maçlar BF'ye göre daha az kişiyle yapıldığı için direkt sonuca etki edebiliyorsunuz. BF'deki parçalanma ve yıkım yok, tabi haritalarda BF'ye oranla daha dar ama yeterli. BF'de öldükten sonra tekrar aksiyona girmek zaman alabiliyor. TF'da aksiyon duraksız devam ediyor. TF'da zıplama kanca ve duvarda yürüme gibi eylemler çok pürüzsüz alışıyor. TF'de ben henüz bir bug'a rast gelmedim :)

Eksik ve yanlış bilgiler vermiş olabilirim. Diğer arkadaşlar hatalı gördükleri yerleri lütfen beni ekleyerek belirtsin. :)

Bana göre TF'ın en önemli özelliği duraksız aksiyon.

Rainbow ise takım oyunu. Senle beraber oynayacak arkadaşın yoksa, bir yerden sonra sıkar.
  • TITANFALL 2 DH Whatsapp grubumuz icin '' scetin01 '' e yada bana pm yoluyla numaralarini atabilirsiniz . Keyifli Maclar bizi bekler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesZaza

TITANFALL 2 DH Whatsapp grubumuz icin '' scetin01 '' e yada bana pm yoluyla numaralarini atabilirsiniz . Keyifli Maclar bizi bekler ;)

İşte budur sec hesaptan oynuyorum dostlar ps4 ü açıp eklerim yetkili kişileri

Hergün oynarım hemen hemen

• merhaba arkadaşlar herkese iyi sabahlar,dün akşam harika maçlar çıkardık.katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Efsane maçlar oluyor.şu sıralar sıkılmadan oynadığım ender oyunlardan birisi diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkyamaha -- 21 Ocak 2017; 9:45:8 >
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Banada en büyük sıkıntı silah sayısının fazla olmaması gibi geliyor
  • arkadaşlar single bitirdikten sonra multiye dün gece ilk defa adım attım :) sonuç rezalet :)

Ps4 te oynadığım ilk multiplayer oyun olduğu için alışmam zaman alacak. Bu zamanda tavsiyelere açığım. Pilots vs pilots oynuyorum silah olarakta r201 alıyordum yalnış hatırlamıyorsam. Tavsiye ediceğiniz silahlar yada yan ozellikler var mıdır ? her türlü tavsiyenizi bekliyorum. Oyuna alıştıktan sonra watsup grubunada gelebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

arkadaşlar single bitirdikten sonra multiye dün gece ilk defa adım attım :) sonuç rezalet :)

Ps4 te oynadığım ilk multiplayer oyun olduğu için alışmam zaman alacak. Bu zamanda tavsiyelere açığım. Pilots vs pilots oynuyorum silah olarakta r201 alıyordum yalnış hatırlamıyorsam. Tavsiye ediceğiniz silahlar yada yan ozellikler var mıdır ? her türlü tavsiyenizi bekliyorum. Oyuna alıştıktan sonra watsup grubunada gelebilirim :)

Sıkıntı yok. Oyun oldukça hızlı dinamiklere sahip. O yüzden alışman biraz vakit alacak. Hemen hemen her akşam oynuyoruz. Whatsapp grubumuza katılmayı unutma 2 günde 10 kişi olduk bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkyamaha

merhaba arkadaşlar herkese iyi sabahlar,dün akşam harika maçlar çıkardık.katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Efsane maçlar oluyor.şu sıralar sıkılmadan oynadığım ender oyunlardan birisi diyebilirim.

Dün Akşamki bounty huntlar efsane oldu. Son anda vurduğumuz pilotlar ve kasaya koyduğumuz paralar dh grubunu ilk 4 e soktu. Gerçekten çok eğlenceliydi. Bu arada oyun p. Tesi güncelleme alıyor. Bazı silahların damageleri artarken özellikle pilot sentry gibi bazı özellikler nerf yiyecek. Bazı server updatelerde cabası.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.