Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan0101

böyle uçmalı kaçmalı fps oyunlarına karşı ön yargın vardı, uzunca bir süre önce alıp hiç açmamıştım , bugün denemek için girdim yaklaşık 5 saat multi oynadım yani oyun kendini oynatıyor , gayet temiz soft bir oyun yapmışlar, denemeyen arkadaşlar bir şans verdin oyuna bence

oyunu ben gectigimiz cumartesi aldim tf1 ï oynamis biri olarak, bende ucmali kacmali pek sevmem bu konuda cod u cok elestirdim lakin yinede dayanamayip aldim oyunlarini.Bu tf2 ye gelecek olur isek tamam oyun ucmali kacmali lakin kimse bize uc kac demiyor ben sahsen genelde bir köseye PISIYORUM geleni civiliyorum ve akabinde tabiki yerimi degistiriyorum yoksa adam aynen gelip yokluyor yani kisaca verdigim parayi hak eden bir oyun hikaye modunu hic oynamadim multi oynarim

• arkadaslar 3 sorum olacak bilen arkadas varsa yazsin sevinirim bu oyun hakkinda .

1.oyunda claymore(kara mayini,cod daki gibi yada benzeri) var mi ?
    2.Titan kullanirken düsman tepemize cikarsa uyari veriyor lakin bu düsmani yok edecek bir perk falan var mi? titanfall 1 de vardi bu son oyunda bulamadim .
    3.ben pek ucma yi ziplamayi sevmem bir köseye saklanip vurmayi severim bu baglamda bana hangi sinifi önerirsiniz? ayrica silahlarda susturucu yok galiba.
  • blackops tan sonra cod oynamayı bıraktım bende, bozdular iyice lakin bu oyuna şans verilebilir arada girip oynuyorum , bende hikaye modunu hiç oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

blackops tan sonra cod oynamayı bıraktım bende, bozdular iyice lakin bu oyuna şans verilebilir arada girip oynuyorum , bende hikaye modunu hiç oynamadım

oglen yarim saat tf2 oynadim ,yeni haritada pilot vs pilot modunu oynuyorum ilerlerken yerde, birden duvardan birisi tepemden vurdu dedim kendi kendime hay bu duvardan yürümegi icat edenin,,,,,, yoksa orda beni öldüremezdi düsman,bi an geliyo oyundan soguyon cünkü mantikende mümkün degil düsman 10 metre zipliyor akabinde duvardan yürüyerek gelip beynine SIKIYOR tabiki ayni hareketi bizde yapabiliriz lakin o zaman tam bir curcuna oluyor ki o tempoyu sevmiyorum ben sinsice pusulayip öldürmeyi severim toparlayacak olursak bence bu firma yanlis yapti 5 sene titanla ugrasacaklarina günümüzde gecen bir ortadogu yada vietnam ,kore ,güney amerika vs gibi yerlerde gecen oyun yapsalar cekirdek codcular bf ye kaymazdi nerden baksan titandan iyi satardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 17 Nisan 2017; 16:1:41 >

• 1. Hayır yok.

2. Electronic Smoke var.

3. Uzun menzilli silahları kullanabilirsiniz. Dürbünü de ona göre seçersiniz. Bu oyun camp yaparak oynamaya çok müsait değil. Camp yapanları çok rahatlıkla vurabiliyorum çünkü bir süre sonra haritayı ezberlediğim için çoğu insan nerede camp yapıyor az çok anlayabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tskler,eline saglik, iyi bir oyun titanfall 2 ayriyeten bf 1 ve son cikan cod dan belli bir süre sonra SIKILDIM aslinda SIKILMAMIN tek sebebi cod dan ucma ziplama olayi, bf 1 deki silahlarda cok antika ve online a girmek cok zaman aliyor yani yavas bir oyun bakalim tf2 den ne zaman usanacam
  • cillop gibi hikaye modu var

kesinlikle oynamalısınız
  • Valla ben her gün girip en az 4-5 oyun oynuyorum. Parkur öğelerini konsola çok güzel yedirmişler. Hikaye modunu da oynayın kesinlikle. Öyle laf olsun diye yapılmış bir hikaye değil.

• Oyunu alicam online oyuncu sayisi ne durumda

• Güncelleme ile arayüz değişmiş yeni bir mod da eklenmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimdeyken bende alicam hala oynayanlar kimler. Bir de ps4u yeni aldim ve ilk konsolum bi suredir bf1de alismaya calisiyorum ama mapler cok buyuk ve kaos ortami var . Hizli oyun stili daha cok seviyorum ama alisabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneas

İndirimdeyken bende alicam hala oynayanlar kimler. Bir de ps4u yeni aldim ve ilk konsolum bi suredir bf1de alismaya calisiyorum ama mapler cok buyuk ve kaos ortami var . Hizli oyun stili daha cok seviyorum ama alisabilir miyim?

bende konsol ile fps oyunları ilk defa oynamaya başladım şimdi sıkıntısız oynuyorum. ayrıca konsol ile fps oynamak zevkli ayrıca.

kısacası alışırsınız merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra Cifer

quote:

Orijinalden alıntı: Xerneas

İndirimdeyken bende alicam hala oynayanlar kimler. Bir de ps4u yeni aldim ve ilk konsolum bi suredir bf1de alismaya calisiyorum ama mapler cok buyuk ve kaos ortami var . Hizli oyun stili daha cok seviyorum ama alisabilir miyim?

bende konsol ile fps oyunları ilk defa oynamaya başladım şimdi sıkıntısız oynuyorum. ayrıca konsol ile fps oynamak zevkli ayrıca.

kısacası alışırsınız merak etmeyin.

His olarak daha zevkli katılıyorum mousedan sonra kontrol zorlugunu saymazsak daha simulasyonvari tetik hisli ve rahatca fps oynamak hosuma gitti acikcasi. Umarım çabuk alışırım aimde zorlanıyorum

• Bu neslin Halo 5 ile en iyi Fps Titanfall 2 benim icin. Xboxda herseyi acmistim Ps de oyuncu durumu nasil? Eger fazlaysa ps ye alip oynamak istiyorum.

• sec almak isteyen varsa pm atabilir bana
  • Arkadaslar oyunun yuksek boyutlu bir demosu var bunu indirip denedikten sonra satin alsam indirme isim kolaylasir mi yoksa sifirdan mi indirmeye baslarim ?

• Yok mu bilen

• Çok büyük ihtimalle sıfırdan çekmezsin. Yardımı olur.

• Evet.

• Aldım bende sonunda, bu gece 02.00'den sonra indireceğim yorumlar hep olumlu, merak ediyorum multiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 1 Mayıs 2017; 20:53:49 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.