O fragman komediydi çoğu leonardonun filmlerinde karıştırma bi kısmıda hareketli videoya photoshop ile yapılmıştı.Olmaz merak etmeyin.
Nicholas Gage'nin bi filminden de alıntı vardı.Hani azılı hapishane suçluları uçakla başka bir cezaevine gönderilirken uçağı ele geçiriyolar (adını hatırlayamadım.)
Yok daha neler , aşkları bitti zaten jack geberdi .Titanic de battı
ancak diğer taraf ile ilgili bi film çekerler o olur , yani aşkları ölünce birleşti falan filan ... ama yapılmamalı tadında bırakılmalı ,efsane kalmalı
Gelmesin. Farklı Bir Senaryo Üzerine Çalışsınlar, Yeter Titanic'in Beyaz Perdeye Aktarımı.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Hayır. Gelmeyecek. Gelmemeli. Gelmez.
Aslında 10 yıl sonra bence başka bir versiyonu gelmeli..O zamanın teknolojisiyle daha güzel olur..Ama ilk filmin tadında olacağını pek sanmam..Görsel efekt olarak sadece iyi olabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: Devoure
gelse 1. den farkı ne olcakki titanic batmicak mı bu sefer?
doğru diyorsun
o fragmaz senelerdir var çekimleri çok uzun sürüyo heralde
Sonra birden uyanıp aaa meğer hepsi rüyaymış falan diyip devam ettiriyolarmış
Şaka bir yana çok saçma olur
Titanik 2'nin gelmesi imkansız çünkü konu sadece bir filmlikdi.Daha fazlası çıkmaz...
Adamın cesedi zaten ilk günki tazeligini koruycak bunlar bulucak çıkartlcaklar ve canlandırcaklar
quote:
Nokta
bu titanik2 de türklerin nefes filmine döndü yaw geliyomu gelicekmi çok yakında fragran yıllardır var film yok
quote:
Orjinalden alıntı: Cane®
quote:
Nokta
com
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
quote:
Orjinalden alıntı: Cane®
quote:
Nokta
com
Tr
quote:
Orjinalden alıntı: smallsway
bu titanik2 de türklerin nefes filmine döndü yaw geliyomu gelicekmi çok yakında fragran yıllardır var film yok
Sen ciddi misin?
quote:
Orjinalden alıntı: Caner_GnC
Nicholas Gage'nin bi filminden de alıntı vardı.Hani azılı hapishane suçluları uçakla başka bir cezaevine gönderilirken uçağı ele geçiriyolar (adını hatırlayamadım.)
Con Air
Titanic 2 diye netde yillardir dolasan o meşhur video, üniversitede sinema bölümünde okuyan birinin ödeviymiş. Filmlerden kesitler alarak olmayan bir filme fragman hazirlamak. Aslinda cok basarisiz bir derlemeydi ama o kadar cok yiyen oldu ki, hatta bir televizyon kanali bile filmin 2. si cekiliyor diye ana haberde yayinladi. Zaten artik haber de seyretmiyorum, tum gun maillerle dolasan tum internet geyikleri ana haberde, haber diye yayinlaniyor.....
Orjinalden alıntı: Macabre Getirisi çoksa, zombiler amuda bile kalkar. Lakin ortada buzul kalmadığına göre telaşa mahal yok.
Aslında Jack Vampir olsa, sonra da Rose'a (bizde de Gül diye bir isim var yoksa bu da mı özenti læ) aşık olsa, Jack insanları öldürmemek ve yaşamını sürdürebilmek için geceleri geminin kazan dairesinden inip sudan yunus avlayıp yediğini söylese, al sana twilight şey pardon titnanic 2 diyecektim klavye sürçtü.
Aynen hoca. Hatun candy bile vampir olur şu sistemde. Dedik ya, olay getiride biter. Zombilere mantı da açtırır bu piyasa vampirleri.
tek batan gemi omu? başka bir geminin batış hikayesini canlandırsınlar
quote:
katılıyorum bencede gelmez gelse bile ikinci bir titanik yapıpta mı batıracaklar saçmalık bence
Olası bi gelme durumunda söylenenler ,
Gelmez dedik ama geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme