Şimdi Ara

Title'a Türk bayrağı gelmeyecek mi????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu durum çok sinirimi bozuyor...elin yunan'ı açıyor yunan bayrağını bizimkiler uyduruk title'lar ile yetinmek zorunda kalıyor...benziyor diye singapur bayrağı bile koyan var ya...lütfen biri çıkıp (ingilizcesi iyi olan biri) şunlara ağızlarının payını versin.çok kötü bir durum.o kadar orjinal oyun satılmasına rağmen yine de bir bayrağımızı koymamışlar...hem de bir TÜRK çalışıyor orda...daha ne yapmamız gerekiyor acaba bayrağımız için merak ettim...yeni patch ile koymaları gerekiyor artık sinriime dokunmaya başladı...sanki iran,arabistan,yunanistan,guetemala veya singapur'da oyun full mu satmış!!!!!!!!!

• Gelmez.
  • gelmezse diğer oyunda onlar için kötü olacak...madem öyle biz de battlefield'e döneriz!
  • TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK SÖZÜ GERÇEKTEN DOĞRU...DEMEKKİ ZAMANINDA İYİ KOYMUŞUZ Kİ KALDIRAMIYOLAR ... HEM ÇOKTA UMRUMDA DEĞİL BİZİM BAYRAĞIMIZ OYUNLARDA DEĞİL GÖKLERDE VE KALPLERDE ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 9 Şubat 2010; 13:40:51 >
  • oyle kardes adamlar nerden ne yapsak dıye ugrasıyolar , alsınlar oyundakı bayraklarını bı taraflarına yanı , bosverın sız kendılerını tatmın etsın onlar , unutmayın bızım bayragımıza gosterdıgımız saygının onda bırını onlar gostermıyorlar kendı bayraklarına , koyverın gıtsın bıdaha da orjınal almassınız olur bıter bu kadar basıt .
  • İşin ironik yanı, dünyanın en güçlü orduların birine, bunun alt bölümlerinde en iyiler arasında bulunan pilotlarına, en iyi özel harekât timine(bordo bereliler) sahibiz ve savaş konulu özel tim konulu bir oyunda bizim bayrağımız yok. Ülke olarak temsizl edilmiyoruz yani. Bunun kuyruk acısından başka, eziklikten başka bir açıklaması olamaz. Korsan olayında Ruslar vs. bilmem neresini bellemişler olayın zaten Türkiye'ye sıra gelmez o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

İşin ironik yanı, dünyanın en güçlü orduların birine, bunun alt bölümlerinde en iyiler arasında bulunan pilotlarına, en iyi özel harekât timine(bordo bereliler) sahibiz ve savaş konulu özel tim konulu bir oyunda bizim bayrağımız yok. Ülke olarak temsizl edilmiyoruz yani. Bunun kuyruk acısından başka, eziklikten başka bir açıklaması olamaz. Korsan olayında Ruslar vs. bilmem neresini bellemişler olayın zaten Türkiye'ye sıra gelmez o konuda.

Baştan konu hakkındaki yorumumu söyleyeyim.Konuyu zamanında çok koymuşuz ondan böyle yapıyorlar olayına çekmeyin.Bizim bir kere amerikayla ismen bir savaşımız olmadı şimdiye kadar.
    @Al PaC
    en iyi özel hareket timinin bizde olduğuna kendin inanıyormusun?dünyada şuan üç büyük güç var ordu olarak.
    çin,amerika,rusya arkasından kimyasal teknolojisini geliştiren bir kaç tane daha avrupa ülkesi var ki oralara hiç girmeyelim

Sonuçta ben diyorumki 1.1 patchini bekleyelim.Büyük değişiklikler olacaktır.map,mod,titles..belki bir şans..
    yoksa oyun çöpe gider 1 senede.

• @1337-Killa

Bunu inanmak için söylemedim. Yapılan yarışmalarda elde edilen başarılar var. O diğer ülkelere göre çok daha kısa sürede kilit çözme yetenekleri, 200m den hala nokta atışı yapabilmeleri, güven atışı vs. Tescilli şeyler bunlar. Yoksa ben öyle düşünüyorum diye değil. Bordo bereliler hakkında biraz göz at bence internete. Diğer ülkelerinki gibi reklamı olmadığından adları pek duyulmuyor tabi. Delta force du, SAS dı vs. Burda ayrıca birlik bazında konuşuyorum. Silah teknolojisi hakkında değil.
  • quote:

@1337-Killa

Bunu inanmak için söylemedim. Yapılan yarışmalarda elde edilen başarılar var. O diğer ülkelere göre çok daha kısa sürede kilit çözme yetenekleri, 200m den hala nokta atışı yapabilmeleri, güven atışı vs. Tescilli şeyler bunlar. Yoksa ben öyle düşünüyorum diye değil. Bordo bereliler hakkında biraz göz at bence internete. Diğer ülkelerinki gibi reklamı olmadığından adları pek duyulmuyor tabi. Delta force du, SAS dı vs. Burda ayrıca birlik bazında konuşuyorum. Silah teknolojisi hakkında değil.

Bordo bereliler hakkında yeterince bilgim var apo'yu yakaladıklarını,almanyada yapılan delta force'unda bulunduğu yarışmada birinci oldular ama sene kaç?Bundan belki bir 5 parmak sene önce.daha fazlada olabilir.
    Ben yine bizim timimize ASLA kötü demiyorum.ama en iyisi demekte hata.

• Zamanında acı koyduk ta ondan oldu muhabbetini geçelim artık bence. Sanırım forumdan biri Sami Onur'a mail atmıştı bu konuyla ilgili , bir aksaklık sonucu koyamadık denmişti. (Ne aksaklıksa , tüm ülkeler konuyor bizim bayrak yok.) Ben yama ile geleceğine de pek inanmıyorum ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

Zamanında acı koyduk ta ondan oldu muhabbetini geçelim artık bence. Sanırım forumdan biri Sami Onur'a mail atmıştı bu konuyla ilgili , bir aksaklık sonucu koyamadık denmişti. (Ne aksaklıksa , tüm ülkeler konuyor bizim bayrak yok.) Ben yama ile geleceğine de pek inanmıyorum ama neyse.

sami onur zaten... töbe ya banlanacam şimdi...kendi bayrağını unutuyor ve senin dediğin gibiyse neden sadece türk bayrağında aksaklık oluyor? bir art niyet var bence bunun içinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

İşin ironik yanı, dünyanın en güçlü orduların birine, bunun alt bölümlerinde en iyiler arasında bulunan pilotlarına, en iyi özel harekât timine(bordo bereliler) sahibiz ve savaş konulu özel tim konulu bir oyunda bizim bayrağımız yok. Ülke olarak temsizl edilmiyoruz yani. Bunun kuyruk acısından başka, eziklikten başka bir açıklaması olamaz. Korsan olayında Ruslar vs. bilmem neresini bellemişler olayın zaten Türkiye'ye sıra gelmez o konuda.

Baştan konu hakkındaki yorumumu söyleyeyim.Konuyu zamanında çok koymuşuz ondan böyle yapıyorlar olayına çekmeyin.Bizim bir kere amerikayla ismen bir savaşımız olmadı şimdiye kadar.
    @Al PaC
    en iyi özel hareket timinin bizde olduğuna kendin inanıyormusun?dünyada şuan üç büyük güç var ordu olarak.
    çin,amerika,rusya arkasından kimyasal teknolojisini geliştiren bir kaç tane daha avrupa ülkesi var ki oralara hiç girmeyelim

Sonuçta ben diyorumki 1.1 patchini bekleyelim.Büyük değişiklikler olacaktır.map,mod,titles..belki bir şans..
    yoksa oyun çöpe gider 1 senede.

bordo bereliler, almanyada düzenlenen özel kuvvetler musakabalarini 3 kez art arda kazandıktan sonra yarışma bir daha yapılmamıştır

ek olarak bir ordunun özel kuvvetlerinin iyi olup olmaması ülkenin büyüklüğüyle ya da fazla gelişmişliğiyle alakalı değildir.. şartlardan dolayı türkiye özel kuvvet ve operasyon güçlerine her zaman çok zaman ve para harcamıştır. bu özel kuvvetler her daim harp halindedir ve deneyimlidir, savaşta ise deneyim her şeydir. ordu genel olarak en yüksek teknolojiye sahip olmasa da özel kuvvetler sahiptir.. örnek olarak dünyanın en uzak mesafeli keskin nişancı tüfekleri bordo bereli envanterindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 9 Şubat 2010; 20:33:29 >

• oyuna gıdıp alex bılmemne skor tabelası koyacagına turk bayragımızı eklıyeymıs oraya , tamam belkı onun elınde olmayabılır ama gerekenı yapabılır dı dıye dusunuyorum , patch ıle gelecegını bende sanmıyorum , neyse adamların amacıda bu zaten bızlerı kızdırmak basardılarda sanırım .

bu arada bu dunya ne bıze kalıcak ne onlara rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

oyuna gıdıp alex bılmemne skor tabelası koyacagına turk bayragımızı eklıyeymıs oraya , tamam belkı onun elınde olmayabılır ama gerekenı yapabılır dı dıye dusunuyorum , patch ıle gelecegını bende sanmıyorum , neyse adamların amacıda bu zaten bızlerı kızdırmak basardılarda sanırım .

skor tabelası ile neden bahsettiğini anlayamadım kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacTavish

quote:

oyuna gıdıp alex bılmemne skor tabelası koyacagına turk bayragımızı eklıyeymıs oraya , tamam belkı onun elınde olmayabılır ama gerekenı yapabılır dı dıye dusunuyorum , patch ıle gelecegını bende sanmıyorum , neyse adamların amacıda bu zaten bızlerı kızdırmak basardılarda sanırım .

single playerda brezilyada gecen bir bolum var ordaki sahadaki tabelayı kastediyor uzerlerinde alex ve lincoln yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacTavish

quote:

single playerda brezilyada gecen bir bolum var ordaki sahadaki tabelayı kastediyor uzerlerinde alex ve lincoln yazıyor

Aaaa.ben hiç rastlamadım ona...İlginç.gerçi stadyumda görmedim

• Bende 1.1 patch'inden umutluyum. Gelirse hoş gelsin, gelmezse mw3 orj, biraz zor alırım. Hem mw2 orj satışları Türkiye'de gayet iyi. Cod4 ü ise korsan kullanan Kore-Rus-Çin serverları almış başını gitmiş.Cod4 öcü falan olamaz. Ya harbi gıcıklık olsun diye koymadılar,yada gerçekten büyük bi aksilik, oyuna eklenmedi. Bide şöyle birşey var, oyuna şimdiye kadar gelen patchler hep kodlarla oynanan patchler, buglar düzeltiliyor , sonuçta sadece kod ekleniyor-siliniyor-düzeltiliyor. Oyuna yeni bi item eklenmiyor böyle. Ekleneceği zaman zaten büyük update olur buda 1.1. Yani 1.1 gelmeden Türk Bayrağını beklemeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK SÖZÜ GERÇEKTEN DOĞRU...DEMEKKİ ZAMANINDA İYİ KOYMUŞUZ Kİ KALDIRAMIYOLAR ... HEM ÇOKTA UMRUMDA DEĞİL BİZİM BAYRAĞIMIZ OYUNLARDA DEĞİL GÖKLERDE VE KALPLERDE ..

işte budur hem ayrıca madem öyle bırakın oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bende 1.1 patch'inden umutluyum. Gelirse hoş gelsin, gelmezse mw3 orj, biraz zor alırım. Hem mw2 orj satışları Türkiye'de gayet iyi. Cod4 ü ise korsan kullanan Kore-Rus-Çin serverları almış başını gitmiş.Cod4 öcü falan olamaz. Ya harbi gıcıklık olsun diye koymadılar,yada gerçekten büyük bi aksilik, oyuna eklenmedi. Bide şöyle birşey var, oyuna şimdiye kadar gelen patchler hep kodlarla oynanan patchler, buglar düzeltiliyor , sonuçta sadece kod ekleniyor-siliniyor-düzeltiliyor. Oyuna yeni bi item eklenmiyor böyle. Ekleneceği zaman zaten büyük update olur buda 1.1. Yani 1.1 gelmeden Türk Bayrağını beklemeyin..

Acaba ne zamana gelir şu 1.1 yaması?

quote:

Orijinalden alıntı: InstantDeath

quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK SÖZÜ GERÇEKTEN DOĞRU...DEMEKKİ ZAMANINDA İYİ KOYMUŞUZ Kİ KALDIRAMIYOLAR ... HEM ÇOKTA UMRUMDA DEĞİL BİZİM BAYRAĞIMIZ OYUNLARDA DEĞİL GÖKLERDE VE KALPLERDE ..

işte budur hem ayrıca madem öyle bırakın oyunu?
    Paramızı vermişiz neden bırakalım deli misin? Hakkımızı arıyoruz şurada!

• @Captain MacTavish

Hiç bi bilgim yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.