ben de dahil olmak üzere adlarımız dahi yabancı isimlerden oluşmuşken oyuna türk bayrağı istemek sizce hakkımız mı?
Bize hak edildiğimiz gibi davranılıyor açıkçası...Bizim ülkemiz dünya saygı görmüyor ve her fırsatta bizi aşağılamak için gereken her şeyi yapıyorlar(örnek veripte sinirlerimi bozmak istemiyorum). Eğer sizin ülkeniz dünyada saygı gören bir ülke değilse , sizin ülkenizi her alanda küçük düşürmek için gereken her şeyi yapacaklar tabikide. Bizim dünyada söz sahibi olabilmemiz için milli bir bilince ihtiyacımız var. Burda bahsedilen amaç güzel fakat bunu söyleyen adamların oyundaki takma adlarının bile İngilizce veya diğer yabancı dillerde olması gibi bir durum var.Bu yüzdende benim tuhafıma gitti.
Bir çözüm var(İşe yarayacağını sanmıyorum) İyi İngilizce bilen arkadaşlar bir şikayet metni hazırlasınlar bizde ne kadar Türk oyuncu varsa göndermesi için metini yayalım.Aynı başlıkta yüksek sayıda e-posta belki sesimizi duyururda yeni getirilen yamada Türk bayrağını görürüz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme