Şimdi Ara

Titreme sorunu - Philips 190WV 19' LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 Gün önce, başlıkta bahsi geçen ekrandan aldım. ilk gün her şey güzeldi. 2. gün ekranda, koyu renkli bölgelerde görüntüde titreme(yanıpsönme gibi) farkettim.

başta önemsemedim; ancak sonradan dayanamayacak hale geldim. derken bi anda kesildi. 1 gün sonra yeniden başladı ve şu anda tirtir titriyor.

Bunu nasıl engelleyebilirim? VGA kablosuyla, geforce7900 e bağlı.(ekran kartının VGA çıkışı yok, ekran kartından DVI>>VGA dönüştürücü çıktı, monitörün de başka çıkışı yok..)

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanka -- 20 Haziran 2007; 1:45:11 >

• sorunu buldum, gece gece monitörün etrafında, etki edebilecek her şeyi inceledim. wirelessmodem, hoparlor, müzikseti vs. daha sonra bilgisayar ile farklı prizlere taktım(aaynı prizden çoğaltıcıyla bağlıydı, etki edebilir...) ve en sonunda monitörün kablosuyla yan yana giden kabloTV kablosundan olduğunu anladım.

titremelerde ortamın etkisinin %80 olduğunu da internetteki araştırmamdan ve yaşadığım olaydan anladım.

teşekkürler.
  • eğer monitörü dvi dan direk bağlarsan titreme olmaz. vga tüm analog sinyalleri kapıyor buda lcdnin titretir. dvi dan bağlarsan titreme olmaz.
  • monitörün dvi girişi yokmuş maledef, neyse sorunu anladım en azından, kablolu tv kablosunu çıkartınca sorun kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.