Şimdi Ara

titreşim belası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kralemre

quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

Nedir bu titreşim sevdası arkadaşlar
    Tıtreşimsiz oyunmu oynanır.Titreşim oyunların tadı vede tuzudur.

ne alaka var be kardeşim...kıprasınca cok mu ayrı dünyalara gıdiyoruz sanki...ben daha bır kere bile aramadım titreşimi....olsada olur olmasada olur...hee olursa fenamı olur olmaz tabıde,ama yok diyede bu kadar patırtıya değmez bence
    Sen ayrı yapıda bir insansın bu yüzden olsada olur olmasada olmayabilir senin için.Bana göre titreşim çok önemli vede olmassa olmaz asla.Gt oynarken çukura girdim nereden bilecem çukurda olduğumu titremese,resident evil 5 oynuyorsun diyelim birden camdan zombi fırladı vede kol tepki vermedi bu olaya,ne gibi bir his ve duygu beklersin sen böyle oyundan?Titredimi ne olur biliyormusun?o anki gerilimi hisseder vücudun,kimbilir belki kolu havaya fırlatırsın.Tekrar ediyorum titreşim oyunların tadı vede tuzudur o kaddarrrrrr.

• zaten bizde kötü birşey demedik,olsa fena olmazdı dedik,ama yok diyede senin gibi TİTREŞİMSİZ OYUN MU OYNANIR mantığını gütmüyorum...çünkü senin söyleme amacın biraz farklı.....senin mantıgına göre milyonlarca bilgisayar oyuncusu(PC)bosu bosuna oyun oynuyorlar...heee titreyen klavye mouse kullanıyorsa herkes o baska tabi.
  • hehe evet mlyonlarca pc oyuncusu boşuna oyun oynuyor :D

arkadaşlar oyun playstationda oynanır, pc de mp3 dinlenir...

şunu söylemek isterim ki, mgs titreşimsiz oynanamaz. tadından ziyade bazı ekipmanlar titreşimle çalışıyordu. mesela anti personal scanner mı ne vardı bişey vardı, çevredeki insanın yakınlığına göre sinyal veriyordu titreşimle. ha bipliyodu ama titreşimle olması çok farklıydı. tekken titreşimsiz anlamsız geliyor bana. gran turismo da aynı şekilde.

telaşlanmayınız, titreşim için oyunun bu olayı desteklemesi gerekmektedir. bi sorun varsa sony yüz üstü bırakmaz. rahat olalım. bu arada tebrikler ds3 ü aldığın için hemen. taktir ettim.
  • arkadaşlar motostorm titreşimli oldu yamadan sonra pc yi bilemem ama call of 4 ü titreşimsiz ıhı olmuyo 360 da online da deli oldum 1 kere vuruyolar onu bile hissettiriyo ps3 de ot gibi oluyo o güzelim oyun
  • pess
    yama öncesise yama sonrasıda kötü titreşimde yok

titreşim belası
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanat7

pess
    yama öncesise yama sonrasıda kötü titreşimde yok

Benim bildiğim hiçbir pes serisinde Xbox360 dahil titreşim yok.
  • eğer ayda 1 oyun aldıysan 18oyun 18aydır ps3 sahibisin ve nerden baksan 18oyunx90ytl=1620ytl ps3ü amorti etmişsin
  • Titreşim olmasa da olur diyenler PS2 de Fatal Frame 2 oynasınlar. Kalp atışının analoglara yansıması ve bunun atmosfere etkisi. Psikolojinizi etkiliyor direkt. Titreşim olmazsa olmazdır benim için kesinlikle ve kesinlikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralemre

zaten bizde kötü birşey demedik,olsa fena olmazdı dedik,ama yok diyede senin gibi TİTREŞİMSİZ OYUN MU OYNANIR mantığını gütmüyorum...çünkü senin söyleme amacın biraz farklı.....senin mantıgına göre milyonlarca bilgisayar oyuncusu(PC)bosu bosuna oyun oynuyorlar...heee titreyen klavye mouse kullanıyorsa herkes o baska tabi.
    Bilgisayar oyunlarından bahsetmiyoruz biz burada konsol oyunlarından bahsediyoruz.Pc oyunlarından bahsetmem için pc oyunlarınıda oynamış olmam gerekir.Hayatım boyunca ya bir yada iki denemeyi geçmez pcde oynadığım oyun.Konsollardada titreşimsiz bir oyun düşünemiyorum.Futbol oyunu olurda bir araba yarışı,fps veya aksion asla olamaz bana göre.Şimdi sen gel yıllardır ps2 oynayan birinin ps2sinden titreşim özelliğini çıkar.Sudan çıkmış balığa dönmezmi o adam?her yazımda bana göre titreşimsiz oyun olmaz dememe rağmen yani bana göre bu böyle dememe rağmen ben daha hangi farklı amaçla yazıyormuşum bir izah etsende şu amacımı bende bilsem.Titreşim olmadan o oyunu yaşayamassın bana göre,oynamaya çalıştığın oyunla etkileşim kuramaz o oyundan uzaklaşırsın tabi yine bana göre.Madem bu kadar önemsizdi titreşim koymayı verseydi sony ps3e neden geri adım attı bir izah et bunuda bir zahmet.Olmasada oluyormuş mademde neden yapmak zorunda kaldı sony.Neden seni dikkate almadıda benim gibi düşünenleri dikkate aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 30 Kasım 2007; 13:27:20 >

• Ağzım sulandı ya o kadar oyunu görünce kardeş Allah arttırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Ağzım sulandı ya o kadar oyunu görünce kardeş Allah arttırsın

nazar etme ne olur.

çalış senin de olur.

bu arada ben de kıskandım.
  • sanat bu işi sanat haline getirmiş
  • arkadaşlar iki oyun daha aldım oldu bitti ps3
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanat7

titreşim belası

oyun arsivin mukemmelmiş abi insanin orginal alasi geliyor valla onlari gorunce xbox360 ada
    benim dikkatimi ceken ds3 lu resim oldu..hesap makinesi hep ps3 un yakininda sanirim abi bir turlu bitmiyor hesap kitap işleri ps3 olunca konu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.