Dikkat ederseniz butun mesj larıma belki ile başladım bu böledir demiyorum ki.
Mahruti hocam takma kafana düşünme bunları bu forumda böyle anlamsız ukalaca tavirlar olduğu için bakınız eski üstad lardan kullanıcılardan ses seda yok her biri yavaş yavaş terkettiler forumu geride kalan istisnalar ayda yılda bir girip göz atıp kayda değer bir şey var ise değerli cümlelerini ekleyip ayrılıyorlar onların haricinde geride kalanlar sağdan soldan kulaktan dolma bilgiler ile kendinerlini profosör sanan zeki insanlar..
O yüzden kendini savunmaya kalkışma ne söylemek istediğini anlamayacaklardır bile sen kendi yolunda bildiğin gibi ilerle dostum
tamam emin ol haklısın
titreşim motoru 1.5 volt civarlarında çalışır. telefon teknik servisinde çalıştım... 3 volttan yukarıda çalışmazsa bil ki yanmıştır, çalışırsa takılmış demektir. bir de gerilimi ters vermeyi dene...kolay gelsin
bende elimde bulunan bozuk telefon ile deneme yaptım titreşim motoru turuncu renkte olan
cep telefonunun bataryası 3,7v olduğunu düşünerekten 3,3v verdim direk çalıştı
Demek ki benim motor titremekten illallah getirmiş anlaşıldı...
3315 dağıttım.Batarya ve titreşim motorunu direk bağlayıp çalıştırıyodum.Yanma gibi bişey sözkonusu olmadı yani.Ama en sonunda havya ile lehim yapayım dedim motorun bacaklarına.Zaten ufaçık motor ısınınca sargıları eridi herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme