hacı çok manyak bişe yaa saolasın tessekür ettim ama sadece live mssenger demi oluo yoksa diğerlerinde de oluo mu?
BU http://www.cooolsoft.com/download/MP3Cutter.EXE quote:Orjinalden alıntı: 6znur mp3 kesme prog. nedir arkisişler?
arkadaşlar biri oturum açtığında pencere açılıyor şu kişi oturum açtı diye orada çıkan sesi nasıl değiştiricez bunu bilen biri varmı acaba
arkadaşlar ben bu olayı yapamadım titreşim diye bir seçenek yooooookk,ayrıca yasemin sende msni kaldır bir daha kur o zaman hallolur kökten çözüm
quote:Orjinalden alıntı: yasemin032 arkadaşlar biri oturum açtığında pencere açılıyor şu kişi oturum açtı diye orada çıkan sesi nasıl değiştiricez bunu bilen biri varmı acaba msn plusla istediğin kişiye istediğin müziği koyuyosun o kişi oturum açtığında o müzik çalıo veya kapatdığında
azer bülbül koyun ,,,dayanamiyorummmm aneyyyyyyyyy quote:Orjinalden alıntı: trbugrapc bence yapmayın arkadaşlar biri bi titreşim atıo şarkı bitinceye kadar çalıo susmuo
quote:Orjinalden alıntı: s/zorunlu azer bülbül koyun ,,,dayanamiyorummmm aneyyyyyyyyy quote:Orjinalden alıntı: trbugrapc bence yapmayın arkadaşlar biri bi titreşim atıo şarkı bitinceye kadar çalıo susmuo