arkadaşlar biri oturum açtığında pencere açılıyor şu kişi oturum açtı diye orada çıkan sesi nasıl değiştiricez bunu bilen biri varmı acaba
msn plusla istediğin kişiye istediğin müziği koyuyosun o kişi oturum açtığında o müzik çalıo veya kapatdığında
yardımınız için teşekkürler
Teşekkür ederiz. Güzel çalışma !
olmadı bende acaba parça uzun mu geldi nası anlarım
Olmadi..
1. Yolu denedim; - wav şeklinde 7snlik ses dosyamı oluşturdum. - Denetim masası > Ses Efekti ve Ses Aygıtları'na girdim. Ama ordaki Windows Messenger'da sadece Kişi Çevirimiçi, Yeni İleti, Yeni Postave Yeni Uyarı' nın sesleri mevcut.
2. Yolu da denedim. Hem nude olarak hemde nudge olarak msn messengerin içine attım, gene olmadı.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
thanks
bende yapamadım
bende yapamadım olsun ya ben gıcık olmuyoeum o sese ii böle
nude mi nudgemi=??
tesekkurler kardeess
.wav nası yapıozz???xD
bende yapamadım ama yinede saol
güzelmiş sağol.
BENDE DENEDİM OLMADI 1.2.3.4.5 ADIMLARI AYNEN UYGULADIM AMA ''6.simdi denetim masasi/ses e giderek kaydettiginiz sesi secin ve msn e ekleyin '' KISMINI PEK ANLAMADIM VE NETİCE DE OLMADI AMA O ''NUDE'' YİDE YAPTIM GENE OLMADI RİCA ETSEK BİLMEYENLERİN ADINA DA KONUŞAYIM OLMUŞ OLAN ARKADAŞLAR VARSA BİZE YARDIM ETSİN PLSSSS???
saol kardeş emeklerinin devamını beklioruz :) ama bir sorum var bunu yaptığımızda sadece bize gelen ve bizim gönderdiğimiz titreşimleri biz böle duycaz diil mi_?