Şimdi Ara

tivibu ev almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yıllardır tv kullanmadım. dizi film ihtiyacımı internetten hallettim hep, ligtv için de digiturkplay kullandım.
    şimdi yeni eve taşındım ve tv almaya karar verdim. çanakla falan uğraşmamak için "tivibu ev maxi plus" almayı düşünüyorum. maç yayınları için yine digiturkplay alıcam. 24 ay taahhüt vermek istemediğim için 3lü paket almıcam.

şimdi sormak istediklerimi sorayım;
    1. sizce tivibu ev + digitürk play mantıklı mı yoksa direk digitürk+ligtv mi yapayım?
    2. nat.geo. wild ve discovery kanallarını kesinlikle izlemek istiyorum, bu kanalların yayınlarında sorun oluyor mu?
    3. evde ttnet'in modemi var (tp-link) ama sanırım tivibu için bunun değişmesi gerekiyor. modem ve kurulum için ek ücret ödemem gerekir mi?
    4. bulunduğum semtte altyapı 8mbit e kadar izin veriyor sanırım. hızdan dolayı tv tivibu yayınında kopma kesilme olur mu? ya da tivibudan dolayı internet hızımda azalma olur mu?

• TİVİBU EV bence güzel almanı tavsiye ederim, normal yayından 1sn geri sadece, TİVİBU EV MAXİ PLUS paketini almanı tavsiye ederim çünkü maxide NAT GEO, Discovey channel var discoveynin diğer kanalları yok, MAXİ PLUSta hepsi var , yayın kalitesi çok iyi ama televizyona bağlı, TİVİBU EV aldığın zaman ücretsiz modem ve kurulum var, internet hızında yavaşlama olmaz.
  • akillicino A kullanıcısına yanıt
    önce tv yi alayım sonra tivibu başvurusunu yapyım o zaman ben
  • Digitürk Ligtv tavsiye ederim iptvye bulaşmayın bence daha gelişmesi lazım
  • olabilir aslında digiturk playe de para verince fiyat olarak çok bi farkı kalmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhhh -- 18 Temmuz 2013; 3:01:37 >
  • ZekaFışkıttıranİnsan kullanıcısına yanıt
    digitürkte cihaz, çanak ve kurulum ücretleri ne kadar? (taahhütsüz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhhh

digitürkte cihaz, çanak ve kurulum ücretleri ne kadar? (taahhütsüz)

80 TL olabilir hatırlamıyorum
  • arkadaşlar bir kaç fikir daha alabilir miyim :) yarın yarın ikisinden birine başvuru yapmayı düşünüyorum hala kararsız sayılırım.
  • quote:

arkadaşlar bir kaç fikir daha alabilir miyim :) yarın yarın ikisinden birine başvuru yapmayı düşünüyorum hala kararsız sayılırım.

Al ligtv türksattan ayda 45 TL ye keyfine bak belgesel de istersen ek 4 Tl verirsin canım
  • ZekaFışkıttıranİnsan kullanıcısına yanıt
    digitürkte karar kıldım ama bimeks'in kampanya yapmasını beklicem. bu aralar ya da ağustos başında kampanya olur herhalde.
  • quote:

digitürkte karar kıldım ama bimeks'in kampanya yapmasını beklicem. bu aralar ya da ağustos başında kampanya olur herhalde.

evet kampanya yapar bimeks
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.