Şimdi Ara

'tivibu ev' de ntvspor ve star tv maç şifreleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ntvsporda ve stardaki yayınlanan şifreli maçları izleyemiyorum ve cumartesi el clasico öncesi bi uydu alıcısı arayışlarına başladım. "tivibu ev"de şifreler açık mı d smart gibi tivibu ev almayı düşünüyorum. yada önerdiğiniz ve maçlarımı izleyebileceğim başka alternatifler neler, yorumlarını bekliyorm.

• kardes bu tivibu bende de var ntv spor sifreye giriyormu yani mac izleyebiliyormuyuz bunda?
  • Açık kardeş önceki maçı izlemiştim ama donmalar olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

Açık kardeş önceki maçı izlemiştim ama donmalar olabilir...

saol kardes allah razi olsun ama hic bir macta kapanmiyor bu oylemi ispanya liginde?
    iyiymis ozman nimetlerinden haberimiz yok bu tivibunun bide almanyad kullanabilsem cok super olurdu bi bilgin varmi o konu hakkindada kardes?
  • NTV Spor ve Star daki maçları normal uydu alıcılarıyla da izleyebilirsin. Ben izliyorum.

İki kanalında biss keylerini uydu alıcıya girince şifresiz oluyor
  • evet dün deneme şansı buldum tivibuyu el clasicoyu izledim hiç bi sorun yok izlenebiliyor. uydu alıcısıyla ntvspor ve starı kırdırmadan izleyemiyordum orjinal haliyle, şifreli yayın yapıyordu star ve ntvspor maçlara. şuan bi sorun kalmadı tşkler yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolut06 -- 17 Nisan 2011; 17:19:03 >
  • tivibu ev'de ntv spor olmayabilir.ben kanal listesinde bulamadım.
    normal tivibu'da ntvspor ve star maçlarında maçlar sorunsuz izlenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

tivibu ev'de ntv spor olmayabilir.ben kanal listesinde bulamadım.
    normal tivibu'da ntvspor ve star maçlarında maçlar sorunsuz izlenebiliyor.

var var baktım ben kendi sitesindeki kanal listesinde var spor kanallarında
  • dün barca-real macında tivibu web de ntv spor'un yayını gitti.
  • tivibu evi dün bağlattım. evimde normal sd uydu alıcı var. sırf hd yayınları izlemek için müracat etmiştim. dün gece ntvspor daki barca-real maçında şifre girdi ve izleyemedim. bağlatmadan önce başlangıç paketinde hd yayınlar (trt hd dahil 5 kanal) olduğunu ve internet altyapımında uygun olduğunu söyledikleri halde hd yayınlar aktif değildi. müşteri hizmetlerini aradım, bir sürü bahane öne sürdüler. yok 10 gün sonra aktif olacakmış, yok aybaşında tarife değişikliği yapılırsa aktif olacakmış vs. vs. bugün gittim kapattırdım verdikleri cihazlarıda iade ettim.yılsonunda ttnet sözleşmem bitsin internet ve ev telefonunu da kapatacağım. türktelekom ve ttnet benden uzak olsun.
  • Arkadaslar simdi yarin real madrid & barcelona macini izleyebilicekmiyiz Tiwibuda????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.