Bildirim
Tivibu ev den Tivibu uyduya geçiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yapılır niye yapmasınlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Yapılır niye yapmasınlar.
2 yıllık sözleşmemiz var sorun çıkmaz demi ? 2 3 kere ekip geldi düzelmedi gitti -
Sorun olmaz hocam ya arayın yada müdürlükte işlem yapın. -
Arkadaşlar şu an tivibu uydu kullanıyorum. Cihaza ethernet kablosuyla nete bağladım fakat menüsü çok yavaş. Durdur izle geri al izle sürekli donmalar kasılmalar oluyor açıkçası pek memnun kalmadım. Tivibu ev ip TV almak mı gerekiyor. Uydudan iyimidir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tivibu uydunun cihazı vestel olduğu için haliyle dandik yani bunu vestelin kendi yetkili servisçileri söyledi. Arıza için geldiler ve bana dediler ki bu cihazdan bi oda dolusu versek sana hepside aynı dediler düzen tutmaz dediler. Bir kaç kişi ip TV övdü kararsız kaldım. Bi aklım digitürk al diyo bi aklım tivibu iptv al diyor bende ne yapacağımı şaşırdım. Nıt: 3 senedir dsmart kullanıyorum ama memnun kalmadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X