Şimdi Ara

Tivibu Ev'in görüntü kalitesini Test Ettik! video ön inceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
0
Favori
152.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eskiden tivibu'nun sayfasında 10 HD kanal diyor ve listesini veriyordu ama artık HD kanal yazmıyor. İçerikten çıktı mı HD kanallar? Hangi HD kanallar mevcut üyelerden birisi yazabilir mi ona göre ben de almayı planlıyorum?
  • arkadaşlar bende tivibu kullanıyorum evde yaklaşık bir aydır. dün akşam ara ara görüntü bulanıklaştı. niye böyle oldu acaba? daha önce hiç böyle olmamıştı.
  • aslında bizde almayı düşünüyoruz alsak mı ki? önerirmisiniz?
  • yani ben yeni kullanıyorum. çünkü bana internet kullandığım için 2 ay hediye çıktı. şimdiye kadar bir problem çıkmadı ama dün akşam ara ara görüntü bulanıklaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omegamon

arkadaşlar eskiden tivibu'nun sayfasında 10 HD kanal diyor ve listesini veriyordu ama artık HD kanal yazmıyor. İçerikten çıktı mı HD kanallar? Hangi HD kanallar mevcut üyelerden birisi yazabilir mi ona göre ben de almayı planlıyorum?

Burada logo şeklinde listeyi veriyor dostum. Başlangıç paketinde 4 tane var. Standartta 10 tane...

http://www.tivibu.com.tr/ev/uyelik-paketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 2 Haziran 2011; 11:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: south_7

aslında bizde almayı düşünüyoruz alsak mı ki? önerirmisiniz?

İyi yanları var, eksik yanları var. Eğer hiç uydu bağlantınız yoksa recevier'la çanakla şunla bunla uğraşmamak için bence en azından giriş paketi alınabilir. Ufak bir fikir cimnastiği yapacak olursak, sırf verilen cihazları farzı muhal piyasada satılıyor olsa da almaya kalksan baya bir meblağ ödemen gerekirdi. Verilen modem gerçekten üst düzey bir modem. Atıyorum modemin değeri 200 tl olsa ve senin de modeme ihtiyacın olmuş olsa nerdeyse 20 aylık ödeceğin para modeme gitmiş olacak.

Yok şu an uydu yayınınız veya başka bir platformda üyeliğiniz varsa sistemin oturması için bir müddet daha beklenebilir.
  • Görüntü kaliteleri fena değil, sistem biraz daha oturduktan sonra almayı düşünüyorum
  • merhaba,

tivibu ev i 1 haftadır test ediyorum. STB olarak VESTEL marka bir alıcı kurdular. Görüntü kaltiesi çok kotu , soluk renkler ve yuzler hemen farkediliyor. Kumanda ile menuleri kontrol etmek cok yavas, kanalları listelemeye bastıgımdda bazen 5-10 saniye bile bekliyor. Kotu goruntu kalitesi , bu kadar yavas menu kullanımı nedeniyle hic memnun kalmadım. Bu sorunların vestel marka alıcıdan kaynaklandığını dusunuyorum. Cunku forumda bazı arkadaslar hizmetten cok memnun. Memnun olan arkadaslar hangi STB alıcı kullanıyorlar yazabilirler mi?

Bu haliyle kullanılacak gibi değil malesef benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: debbian

merhaba,

tivibu ev i 1 haftadır test ediyorum. STB olarak VESTEL marka bir alıcı kurdular. Görüntü kaltiesi çok kotu , soluk renkler ve yuzler hemen farkediliyor. Kumanda ile menuleri kontrol etmek cok yavas, kanalları listelemeye bastıgımdda bazen 5-10 saniye bile bekliyor. Kotu goruntu kalitesi , bu kadar yavas menu kullanımı nedeniyle hic memnun kalmadım. Bu sorunların vestel marka alıcıdan kaynaklandığını dusunuyorum. Cunku forumda bazı arkadaslar hizmetten cok memnun. Memnun olan arkadaslar hangi STB alıcı kullanıyorlar yazabilirler mi?

Vestel mi kaynaklanıyor emin değilim ama ben dün arıza kaydı bırakmıştım. Bugün servisten aradılar. Şikayetlerimi söyledim. Ve vestel'i mümkünse değiştirmelerini yerine airties veya motorola recevier vermelerini rica ettim. Elimizde maalesef diğer cihazlardan yok isterseniz başka bir vestel kutu alıp geleyim bir daha bakalım dedi. Ben de o zaman hiç yorulmayın boşuna. Eğer diğer cihazlardan bulabilirseniz gelin dedim. O da isterseniz bir daha arıza kaydı bırakın ve oraya başka cihaz istediğinizi not düşsünler dedi. Ben de mail atacağım dedi. Ben de olur dedim. Bakalım bir ara tekrar arayacağım inşallah...

• aynı sıkıntı bende de var.

yarın akşam arıza için gelip bakacakar.
    cihaz(veste) çok kilitleniyor.şimdi kilitlendi mesela.
    böyle bırakcam.adamlar geldiğinde göstereyim de ne çektiğimi anlasınlar.
    menüler (kanal geçiş hızlar) hakkatten çok yavaş
    bide ben gece yatarken stand by a alıyorum doğal olarak sabah vakıyom 1. kanala geçmiş (tivibu tanıtım kanalına)
    ve kanal değiştirmiyo.
    kapatıp açmak gerekiyo.

umarım farklı cihaz getirirler.

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: debbian

merhaba,

Vestel mi kaynaklanıyor emin değilim ama ben dün arıza kaydı bırakmıştım. Bugün servisten aradılar. Şikayetlerimi söyledim. Ve vestel'i mümkünse değiştirmelerini yerine airties veya motorola recevier vermelerini rica ettim. Elimizde maalesef diğer cihazlardan yok isterseniz başka bir vestel kutu alıp geleyim bir daha bakalım dedi. Ben de o zaman hiç yorulmayın boşuna. Eğer diğer cihazlardan bulabilirseniz gelin dedim. O da isterseniz bir daha arıza kaydı bırakın ve oraya başka cihaz istediğinizi not düşsünler dedi. Ben de mail atacağım dedi. Ben de olur dedim. Bakalım bir ara tekrar arayacağım inşallah...

• Bence sorun dandik vestel alıcılardan kaynaklanıyor. Iptv cok guzel bir teknoloji ama TTnet vestel alıcı ile bu işe devamn ederse, başlamadan başarısız olacak bu iş.
  • quote:

Çekmeye çalıştım. Bugün sanki biraz daha az gibi. Ama yine de videoda takılan yerler ses ve görüntüden anlaşılıyor olması lazım. Youtupe video işlemini henüz tamamlayamadığından seyretme imkanı bulamadım. Birazdan açılır herhalde..

DECT telefonu oraya seste/görüntüde parazit yapsın diye mi koydun arkadaşım?

• Bu arada kutuyu soran arkadaşlar için yazıyorum, benimki Motorola,performansı güzel ancak şöyle bir problem var:Stand-by da dahil çok ısınıyor,zaten o nedenle üst yüzeyinin tamamını delikli kafes şeklinde yapmışlar (zaten yapmasalar 1 saatte yanar sanırım).Kullanmadığım zaman elektriğini kesip tamamen kapatıyorum.Bakalım sıcak yaz günlerinde ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 3 Haziran 2011; 10:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

DECT telefonu oraya seste/görüntüde parazit yapsın diye mi koydun arkadaşım?

Uyarı için sağolasın. Telefon hattı orada. Şimdiye kadar bir sorun oluşturmadı.
  • ya öncedende sormuştu mama tekrar sorayım bu vestel in mal kötü anladıkda diger iptv li uydu alıcıları bu işi görmezmi niye kötü olan alete mahkum oluyoruz. mesela atlanta hd box neo onun iptv özelliği var biz bunu kullanamazmıyız tivibu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 3 Haziran 2011; 11:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

ya öncedende sormuştu mama tekrar sorayım bu vestel in mal kötü anladıkda diger iptv li uydu alıcıları bu işi görmezmi niye kötü olan alete mahkum oluyoruz. mesela atlanta hd box neo onun iptv özelliği var biz bunu kullanamazmıyız tivibu da

Aslında Vestel'in kötü olduğundan da emin değiliz. Çünkü ikisini birlikte kullanan veya değiştirip diğerine geçen yok aramızda. Belki airties veya motorola ile değiştirsek benzer durum onlar içinde geçerli olacak...yine de ilk fırsatta değiştirtmeye çalışacağım. Ak koyun kara koyun belli olur o zaman.
  • Şimdi tivibu servisinden aradılar. Ellerine bir tane motorola recevier gelmiş. Yarın gelip kuralım dediler. Şimdilik ilgi alaka çok iyi gözüküyor.
  • quote:

Şimdi tivibu servisinden aradılar. Ellerine bir tane motorola recevier gelmiş. Yarın gelip kuralım dediler. Şimdilik ilgi alaka çok iyi gözüküyor.

benim modemler AirTies,4 aydır kullanıyorum çok memnunum,senin dediğin olaylar hiç başıma gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ridone_

quote:

Şimdi tivibu servisinden aradılar. Ellerine bir tane motorola recevier gelmiş. Yarın gelip kuralım dediler. Şimdilik ilgi alaka çok iyi gözüküyor.

benim modemler AirTies,4 aydır kullanıyorum çok memnunum,senin dediğin olaylar hiç başıma gelmedi.

İnşaallah motorola ile bu sorunları ben de aşarım. Aslında airties ilk tercihimdi ama uğraşıp Motorola bulmuşlar; fazla zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Bakalım, hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

ya öncedende sormuştu mama tekrar sorayım bu vestel in mal kötü anladıkda diger iptv li uydu alıcıları bu işi görmezmi niye kötü olan alete mahkum oluyoruz. mesela atlanta hd box neo onun iptv özelliği var biz bunu kullanamazmıyız tivibu da

Maalesef kullanamazsın, bu kutuların içindeki yazlımlar (şifre çözme, UI linkini alma, RSTP session kurma vb..) içine gömülü şekilde gelir, başka birçok kriter daha var; TTnet'in sağladığı kutulardan başkası uymaz..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.