Bildirim
Tivibu GO Canlı Yayın Görüntü Kalitesi Nasıldır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence güzel bi ara kullanmıştım lg Smart tvmde bana göre iyi geldi ama kişiden kişiye değişir bir uydu yayını gibi beklemeyin ama -
En son ne zaman kullanmıştınız -
yaklaşık 1 hafta önce abimlerde açmış izlemiştim gayet iyidi. dediğim gibi uydu yayınının 1 tık gerisinde ama rahatsız etmedi beni izlenilebiliyor. -
pazar günü %90 inş abimlere gidecem isterseniz görüntüsünü atarım fikir verme açısından buraya bakarsınız eğer atmamışsam gitmemişimdir. -
Paketi aldınız mı siz ? Bende süper paket düşünüyorum ama yayın kalitesinden pek ümitli değilim açıkçası. Birde taahhüt bulunuyor mu bu pakette ? Sitede bir şey göremedim bununla ilgili. -
smart tv için tivibu go mu alayım, youzapp mı karar veremedim. Tivibu çok çok daha uyguna geliyor. Hnagisinde kanal çeşitliliği fazladır ve görüntü kalitesi iyidir ? Kalite önemli benim için. Çanakla falan uğraşmak istemiyorum int üzerinden izleyeceğim.
-
Bizde Tivibu full paket var ve görüntü kalitesi de gayet iyi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X