Şimdi Ara

Tivibu go dan daha iyi goruntu veren online platform

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde tivibu go kullaniyorum ancak goruntu kalitesi net degil internet 150 mbps olmasina ragmen...hangi platformu tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine en iyi ve stabil çalışan tivibu go hocam tv her yerde görüntüsü iyi, kanal geçişleri iyi ama bazen paketin dahilindeki kanalları açmıyor tv uygulamaları, sonra düzeliyor. Tv plus da iyi ama tivibu go kadar kanal geçişleri hızlı değil. Görüntü kalitesi olarak tv her yerde derim

• Mr Digital M kullanıcısına yanıt

bunu öğrendiğim iyi oldu , normal tv de görüntü güzel ama 260 '' projeksiyona yansıtınca çok bozuluyor fakat 4k görüntüler süper ötesi... bende belki bir alternatif bulurum diye düşünmüştüm.

Hocam selam, android boxta uzun süredir TV+ kullanıyorum. Maalesef doğru düzgün çalışmıyor, günde 4-5 kere kapatıp açmam gerekiyor. Tivibu GO'yu deneyeceğim fakat gördüğüm kadarıyla geri sarma işi biraz sıkıntılı. Kumandada sol tuşa basına aşırı yavaş sarıyor, geri sarma butonuyla da maksimum 15dk 15dk gidebiliyorum. Bu sizde de böyle mi, ayrıca hiç donma vs. oluyor mu acaba?

Bir de "TV Her Yerde"yi kullandıysanız onunla alakalı deneyimlerinizi de paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

• bugraeskici B kullanıcısına yanıt

selam hocam tivibu go da bir sorun yaşamadım ben, bunların içerisinde en stabil çalışan tivibu go...tv heryerde görüntü çok güzel, kanal geçişleri hızlı, donma vs hiç olmuyor ama onlarında garip bir sıkıntıları var, paketiniz dahilinde olan kanallara bazen (smart tv ve tv boxlarda) üyeliğiniz bu kanalı kapsamamaktadır uyarısı veriyor. mobilde böyle bir sorun yok ama tvlerde oluyor. sonra düzeliyor ama bir kanalda belgesel izleyeyim diye tv açıyorsunuz bu saçma uyarı çıkıyor.

ben bugün xiaomi tv box da aldım, önceden airtv kumanda vardı. onunla gelen talimatları izleyerek cihaza live tv vs bir sürü şey kurulunca tod çok iyi çalışıyor. görüntü hep net ve donma asla olmadı. hatta uyku modu kapatma ile yayın hep devam edecekmiş yani tv gibi olacak ama bakalım. eğer böyle devam ederse tod tavsiye ederim ama tabii sadece xiaomi tv boxlarda ve airtv kumanda ile bu konforu yaşatıyor. onun dışında tivibu go tavsiyem şuan da hocam

Çok teşekkür ederim hocam. Tivibu GO'ya bi bakayım. Bende de Nokia 8010 var, güçlü bi box ama TV+ rezalet çalışıyor maalesef.

• bugraeskici B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim...TV plus da kendi cihazları TV plus pro da bile stabil çalışmıyor ama dediğiniz gibi kapatma ya da yayından çıkma olmuyor ben de... sadece kanal geçişleri sıkıntılı benim için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

merhabalar, bende normalde kablotv üst paket kablolu kullanıyorum memnunum, 2 ay öncesine kadar kablo tv kanalları kabloweb uygulamasıyla internetten de canlı izliyorduk, ama kablo tv cinlik yaparak bu kanallara canlı ulaşım uygulamayı kaldırıp yerine "kablo tv her yerde " diye bir paket satmaya kalktı, fakat bende diğer tv platformlarını incelerken şunu gördüm "tivibu go süper" paketi aylık 56,6 tl (679 tl) ve içinde sinema paketleride var kanallarda kablo tv her yerde üst paketle aynı, fakat ince çizgi kablo tv her yerde üst paketi 69 tl ama içinde sinema kanalları yok, bence en avantajlısı yıllık tivibu süper paketi, bunu almayı düşünüyorum, inceliyorum hala. tavsiyelerinizi beklerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.