Şimdi Ara

Tivibu hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sizlerden oneri ve tavsiye almak istiyorum.
    İlk olarak 2 senedir d-smart sinema,dizi+internet paketini kullanıyorum. Internet 16mbit 50 akn ve paket fiyatim 82 TL oduyorum. Tv hizmetinden memnunum açıkçası fakat fiyat olarak yüksek olduğunu düşünüyorum ki 72 tl ile baslamistim.
    Sormak istediğim su, bazi forumlarda tivibu ile ilgili yayinlarinda sansur oldugu, tarafli oldugu vb. konular yazılmış. Bu isin asli astari nedir. Sonucta sifreli yayin ve ucretli olarak alıyorum dolayısıyla sansur olayi sacma geliyor. Diger bir konu 16mbit internet tivibu iptv icin yeterlimidir.
    Son olarak ve en önemlisi tivibu yu dsmart yerine onerirmisiniz. Acikcasi ulusal yayinlari izlemedigim icin onemli olan sinema ve belgesel yayinlari. Dedigim gibi dsmarttan memnunum acikcasi ama ucret fazla gibi, ustelik akn de yetersiz. Yada onerebileceginiz ,pisman etmeyecek alternatif var midir?
    Simdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de Digiturk'ü iptal ettireceğim. Gereksiz para ödüyorum. Genelde ulusal kanallar dışında bir şey izlemeye vakit olmuyor.

Adresimde sadece ADSL var. IPTV üzerinden hizmet alabilir miyim? Kalite olarak uydu ile arasında fark olur mu?

Mobil uygulama üzerinden uzaktan kaydetme özelliği var mı?

Digiturk'te Dilediğin Yerde ile uydu alıcısını internete bağlayıp kaçırdığımız dizi bölümlerini izliyoruz. Tivibu'da böyle bir özellik var mı? Varsa hangi kanalların dizileri var?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 26 Nisan 2016; 11:56:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.