Şimdi Ara

Tivibu İpTv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar eve tivibu iptv baglatmayi dusunuyorum deneyimini varsa paylaşın lutfen yorumlarınızı da bekliyorum. İptv icin ayri bir modem getiriyorlarmis nasıl sizce iyimi bu iptv şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde 7 Aydır var en fazla 5-6 kere kullandım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O derece kötü mü yani ne gibi sıkıntılar var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOG1234

O derece kötü mü yani ne gibi sıkıntılar var ?
    Forumda bir çok konuda sorularınızın cevapları var, bir zahmet okuyunuz
  • Kardes hiç düşünme bağlat ben kullanıyorum çok memnunum ama yanlız internet hızın 24 mps ve üzeri olsun daha iyi olur

• Bizim altyapı adsl destekliyor ben 16 mbps hiza kadar kullanabiliyorum bir sıkıntı çıkmaz insallah

• 1 haftadır kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Fakat tivibunun web sitesinde hd kanallar 300 den sonra başlıyor. Bende 300 den sonra hd kanallar yok. Birde kanal isminin yanında hd yazmıyor. İnfo ya bastığımda bilgi kısmında hd yazıyor. Ama görüntüler güzel sinema kanalları hd bir tek onların kanal isminin yanında hd yazıyor. Sizdede böylemi.

Bir diğer sorunum da sadece kanal geçişlerinde 5–6 saniye kadar ekranda mozaikleşme oluyor sonra düzeliyor. Her kanalda olmuyor bazı kanallarda oluyor bunun çözümü varmı yoksa müşteri hizmetlerini mi aramalıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    geçen ay açıldı
    DİGİTURK TURKSAT 4K
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildigim kadarıyla hd kanallar için ek bir ücret odeyerek sahip olunabiliyor normalde hepsi sd kanal çünkü birkaci disinda

• quote:

Bildigim kadarıyla hd kanallar için ek bir ücret odeyerek sahip olunabiliyor normalde hepsi sd kanal çünkü birkaci disinda

Müşteri hiZmetleriyle görüştüm hd yayın alıyorsunuz dedi.Normalde 300 den sonra hd yayınların gelmesi gerekiyor dedi fakat sorunu çözemedi. Arıza kaydı oluşturdu. Web sitesinde 300 den sonra hd kanallar sıralanıyor. Tivibunun tanıtım kanalında sd–hd ayrı sıralanıyor. Bendeki sıralar sd deki gibi ama aralarında hd yazanlarda var. Belgesel ve dizi kanallarında hd yazmıyor diğerlerinde yazıyor.İnfo tuşuna bastığımda bilgi kısmında hd yazıyor. Ama yayını izlerken kanal logosunun yanında hd yazmıyor. Ama görüntüler sd gibi değil hd gibi net güzel görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeJaWuu -- 4 Eylül 2016; 16:13:23 >
  • DeeJaWuu kullanıcısına yanıt
    Sizin için kontrol ettim. Bende de bazı HD kanallarda logonun yanında HD ibaresi yazmıyormuş. Ancak şüpheniz olmasın, bu kanallar HD.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeJaWuu

quote:

Bildigim kadarıyla hd kanallar için ek bir ücret odeyerek sahip olunabiliyor normalde hepsi sd kanal çünkü birkaci disinda

Müşteri hiZmetleriyle görüştüm hd yayın alıyorsunuz dedi.Normalde 300 den sonra hd yayınların gelmesi gerekiyor dedi fakat sorunu çözemedi. Arıza kaydı oluşturdu. Web sitesinde 300 den sonra hd kanallar sıralanıyor. Tivibunun tanıtım kanalında sd–hd ayrı sıralanıyor. Bendeki sıralar sd deki gibi ama aralarında hd yazanlarda var. Belgesel ve dizi kanallarında hd yazmıyor diğerlerinde yazıyor.İnfo tuşuna bastığımda bilgi kısmında hd yazıyor. Ama yayını izlerken kanal logosunun yanında hd yazmıyor. Ama görüntüler sd gibi değil hd gibi net güzel görüntü

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar bende 3 gün önce tivubu süper paket baglatım. menü geçişlerinde inanılmaz bir hantalık var . görüntü uydu dan alınan görüntü gibi net degil. bide ben süper paket aldım bende hd kanalları kapalı hd kanallarına girince paketiniz bu kanallara kapalı diyor müşteri hizmetlerini aradım 6 tl fark verirsem açılırmiş yani adamların imanı para ya kardeşim görüntü kötü internetim 22 mps bide adı süper paket ve go paket hediye diye mesalda geldi nasıl olur hd kanalları kağalı anlamıyorum tivıbu alan arkaaşların dikatine

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Sizin için kontrol ettim. Bende de bazı HD kanallarda logonun yanında HD ibaresi yazmıyormuş. Ancak şüpheniz olmasın, bu kanallar HD.

Peki sizde 300 den sonra us kanal varmı

Kusura bakmayın soruyu anlayamadım. Yol yorgunluğu olabilir.

• Pardon sizde 300 den sonra hd kanal varmı

• TEKNOLOG1234 T kullanıcısına yanıt
    2 mbit hızım var bir arkadaştan aldım ayda 12 tlya geliyor.
    sorunsuz izliyorum.

Evet 300-500 arası HD kanallar.

• sastorir1 S kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim için rahatladi

• quote:

Çok tesekkur ederim için rahatladi
    Arkadaşlar iptv bağlatmak için onlar kendi modemlerinimi getiriyorlar? Ben teyzemlerde kalıyorum onların kendi modemleri fln var. nasıl olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

Arkadaşlar iptv bağlatmak için onlar kendi modemlerinimi getiriyorlar? Ben teyzemlerde kalıyorum onların kendi modemleri fln var. nasıl olcak?

Modeminiz destekliyorsa gerek yok desteklemiyorsa kendileri değiştiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeJaWuu

quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

Modeminiz destekliyorsa gerek yok desteklemiyorsa kendileri değiştiriyor.

Destekleyip desteklemediğini nerden anlarız hocam? huawei hg658 v2 modemim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelyus -- 4 Ekim 2016; 1:19:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.