Şimdi Ara

Tivibu İpTv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelyus

quote:

Orijinalden alıntı: DeeJaWuu

quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

Arkadaşlar iptv bağlatmak için onlar kendi modemlerinimi getiriyorlar? Ben teyzemlerde kalıyorum onların kendi modemleri fln var. nasıl olcak?

Modeminiz destekliyorsa gerek yok desteklemiyorsa kendileri değiştiriyor.

Destekleyip desteklemediğini nerden anlarız hocam? huawei hg658 v2 modemim

Müşteri hizmetlerini arayın alt yapınız tivibuyu destekliyomu öğrenin modemide sorabilirsiniz. Zaten başvuru yaptığınızda kuruluma geldiklerinde modemde getiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tivibu ip tv bağlatmayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi?int hızım 16 mbit.ttnet.kotadan yermi?geri sarması nasıl?tüm kanalları geri alabiliyormuyuz?sinema paketi hd kaç tlye kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratti1981

Arkadaşlar tivibu ip tv bağlatmayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi?int hızım 16 mbit.ttnet.kotadan yermi?geri sarması nasıl?tüm kanalları geri alabiliyormuyuz?sinema paketi hd kaç tlye kullanıyorsunuz?

Hızınız yeterli fakat müşteri hizmetleriyle görüşün alt yapınız destekliyormu öğrenin. Tivibu kotayı etkilemiyor. AKK den dolayı hızın 3 mbite düştüğünde bile sıkıntı olmaz. Ayrı bir hat üzerinden kullanıyor. Belgesel kanallarını geri alamıyorsunuz. Sadece canlı yayında izlediğiniz proğramı başa alabilirsiniz. Diğer ulusal kanallar ve sinema kanallarını 7 güne kadar geri alabilirsiniz. Sinema paketi 20 tl ye kullanıyorum. Fakat sinema paketinde sinetivi kanalları var. Sinema TV kanalları süper pakette. Eğer Film için alıcaksanız tivibuyu tavsiye etmem. Kaliteli ve yeni film çıkmıyor. Yeni çıkan filmler seç izle bölümünde ücretli izleyebiliyorsunuz. Ben 3 aydır sinema paketine üyeyim hep aynı filmler dönüp duruyor.

• Ben şu anda dsmart sinema-dizi paketi kullanıyorum 20 tl ayda.tivibu iptv yi yayın akışına bağlı kalmak istemediğim için düşünüyorum.birde fox crime kanalı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratti1981

Ben şu anda dsmart sinema-dizi paketi kullanıyorum 20 tl ayda.tivibu iptv yi yayın akışına bağlı kalmak istemediğim için düşünüyorum.birde fox crime kanalı için.

Dediğim gibi Film için tavsiye etmiyorum. Film için dijitürk daha güzel. Hatta aslında okadar para vermeye gerek yok zaten internetiniz varsa internetten izleyin daha ucuza gelir. Eğer şampiyonlar ligi için ise olabilir. Oda 40 tl okadare para vermeye değmez bence . tivibu sadece canlı yayını durdurma, yayını başa alma, 7 gün önceki yayını iziyebilme gibi özelliklerinden dolayı tercih edebilirsin.
  • Sinema paketi için ilk 3 ay 11 tl 9 ay 21 tl dediler iptv hd

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.