Şimdi Ara

TİVİBU kablosuz çalıştırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
43.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

powerLINE teknolojisi verileri ethernet kablosu ya da WiFi yerine elektrik hattı üzerinden taşımaya yarar. Böylece aynı elektrik fazı üzerinde 300 metreye kadar veri kaybı olmadan iletişim kurabilirsiniz.

Örneğin, duvarlarınız kalın ve modeminize başka bir odadan kablosuz bağlantı sağlayamıyorsunuz. Bu durumda ilk olarak, powerLINE Ethernet Bridge cihazını ethernet kablosuyla modeme bağlayıp prize takıyorsunuz. Anında elektrik hattınız internet ağına dönüşüyor. Ardından, istediğiniz odada powerLINE Wireless Extender'ı prize takıyorsunuz ve ister kablosuz, ister kablolu bağlantı sağlayabiliyorsunuz.

Bu ikinci adaptör ile oyun konsoluna, HDTV'ye de bağlantı sağlayabilirsiniz.

powerLINE teknolojisiyle ayrıntılı bilgi içinwww.powerlinenedir.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• Eyvallah usta tşk tanıtım için.Deneyen var mı arkadaşlar?Tivibuev de nasıl bu cihazın performansı?Ayrıca tek adaptör yetiyor mu sadece tivibu ev için?
  • Airties 5650 modemim var. Yine airties 4420 access point alarak, tivibu airties 7200 stbyi bu access pointin ethernet portuna bağlasam, sorunsuz ve randımanlı olarak çalıştırabilir miyim?

alet şuhttp://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-4420-3g-air-4420-300mbps-dual-bant-kablosuz-3g-router/productdetails.aspx?I_ID=47315
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gilth

Airties 5650 modemim var. Yine airties 4420 access point alarak, tivibu airties 7200 stbyi bu access pointin ethernet portuna bağlasam, sorunsuz ve randımanlı olarak çalıştırabilir miyim?

alet şuhttp://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-4420-3g-air-4420-300mbps-dual-bant-kablosuz-3g-router/productdetails.aspx?I_ID=47315

Ben hiç denemedim acces pointle.Bilmiyorum deneyen var mı?Ancak yukarıdaki mesajda reklam yapan ustanını dediği cihazı aldım.İkili başlangıç paketini 103 lira gibi bir rakama.gayet güzel çalışıyor Tivibu da.Tavsiye ederim.Fiyatı da eşdeğerlerine göre gayet makul.

• Hocam Teşekkürler Homeplug Arıyodum Adını Bilmiyodum Çok İşime Yaradı. Ama Malesef Bazen Donuyo Tivibu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpdiem

Hocam Teşekkürler Homeplug Arıyodum Adını Bilmiyodum Çok İşime Yaradı. Ama Malesef Bazen Donuyo Tivibu

arkadaşım, ne marka kullandın?
  • beyler konu güncel mi, kullananlar kullandıkları aletin linkini atsın lütfen.
    tivibuyu gerçekten kablosuz kullanıyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu uydu alıcısını tp link wa850 re Reuter ile çalıştıramadım .etheti bı ucunu tovibuya bı ucunu Reuters taktım i nternete bağlanmıyor . Neden acaba cozum bulabilen var mi

• Bir vesile ile hortlatmış olalım ama mümkünse ben de kablosuz çalıştırma niyetindeyim. İmkanını bilen varsa aydınlatsın lütfen.
  • set box cihazının kablosuz versiyonu var mı diye araştırdım fakat bulduğum model Air 7210 internette yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 27 Kasım 2016; 13:40:34 >
  • bu homeplug denen alet üçlü prize falan taksak yinede çalışıyor mu?
  • Güncel olarak kullanan detaylı bir aydınlatma yapabilir mi bu şekilde kullanmayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ethernet cıkışlı bir access point her turlü işinizi görür. ben öyle yaptım. tp link mr 3020 var. zamanında 50 tl ye almısyım. repeater özelliğini kullanıyorum. ethernet çıkışından tivibuya bağlıyorum. tivibudaki usb çıkısını tplinke güç versin diye kulla ıyorum. usb ne işe yarıyor diyen bir arkadaş vardı. ben usb yi tplinke güç versin diye kullanıyorum 😁😁

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.