Bildirim
tivibu kumanda sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benimde kumandada sorun var bi iki haftadır sağ üst köşedeki epg kuşu 7 8 9 geri çıkış tuşları çalışmamaya başladı kumandanın içini açtım tuşların altındaki yerleri temizledim ettim ama olmadı basmayan tuşları farklı numaralara başınca açıyor ama ne yaptıysa ötekileri çalıştıramadım bi yerinde kırık falan yok çözümü var mıdır ekstradan konu açmayayım. -
N11 den kumanda alın geçin. Uğraşmaya değmez.quote:
Orijinalden alıntı: ByTncR
Benimde kumandada sorun var bi iki haftadır sağ üst köşedeki epg kuşu 7 8 9 geri çıkış tuşları çalışmamaya başladı kumandanın içini açtım tuşların altındaki yerleri temizledim ettim ama olmadı basmayan tuşları farklı numaralara başınca açıyor ama ne yaptıysa ötekileri çalıştıramadım bi yerinde kırık falan yok çözümü var mıdır ekstradan konu açmayayım.
urun.n11.comTivibu Hd Uydu Kumandası - n11.comhttps://urun.n11.com/uzaktan-kumanda/tivibu-hd-uydu-kumandasi-P240383896
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X