Şimdi Ara

Tivibu Smart Tv kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda tivibu smart tv platformunda vestel ve lg tvlerde uygulama yoluyla hizmete girdi , bu hizmetten yararlanan ya da hakkında bilgi sahibi olanlara bir sorum olacak.

Evdeki adsl hattı smile ancak bir ttnet abonesi tanıdık vasıtasıyla ttnet tek şifre ile tivibu smart tv uygulamasına abone oldum.
    Uygulama tv den açılıyor. Ancak ne videolar ne de tv yayını gelmiyor , yükleniyor anlamındaki işaret ekranda dakikalarca duruyor.

Ttnet hattı üzerime olmadığı için müşteri hizmetlerini aramadım.Ek bilgi olarak bu hizmet ttnet abonesi olmayanlarada verilebiliyor.(12 aylık ön ödemeli olduğundan bu yolu seçmedim.)

Sorum uygulamayı kullananlar varmı ? yani problem uygulamada mı acaba?
    Yoksa adsl hattım ttnet olmadığından mı yayın alamıyorum ama eğer öle olsaydı kullanıcı adı şifresi ile de giriş yapabiliyor olmazdım diye geliyor insanın aklına..

Fazla uzatmadan pek yaygın bir platform olmadığından sanırım internette kullanıcı yorumu bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: EkooL

merhabalar,

Yakın zamanda tivibu smart tv platformunda vestel ve lg tvlerde uygulama yoluyla hizmete girdi , bu hizmetten yararlanan ya da hakkında bilgi sahibi olanlara bir sorum olacak.

Evdeki adsl hattı smile ancak bir ttnet abonesi tanıdık vasıtasıyla ttnet tek şifre ile tivibu smart tv uygulamasına abone oldum.
    Uygulama tv den açılıyor. Ancak ne videolar ne de tv yayını gelmiyor , yükleniyor anlamındaki işaret ekranda dakikalarca duruyor.

Ttnet hattı üzerime olmadığı için müşteri hizmetlerini aramadım.Ek bilgi olarak bu hizmet ttnet abonesi olmayanlarada verilebiliyor.(12 aylık ön ödemeli olduğundan bu yolu seçmedim.)

Sorum uygulamayı kullananlar varmı ? yani problem uygulamada mı acaba?
    Yoksa adsl hattım ttnet olmadığından mı yayın alamıyorum ama eğer öle olsaydı kullanıcı adı şifresi ile de giriş yapabiliyor olmazdım diye geliyor insanın aklına..

Fazla uzatmadan pek yaygın bir platform olmadığından sanırım internette kullanıcı yorumu bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. Başka birisinden ttnet kullanıcı adı ve şifresi bulup uygulamayı açmanız yetmiyor. İnternete çıkış yaptığınız ip adresi smile abonesi olduğunuzu belirttiği için yayın alamamanız gayet normal. TTnet dışında başka bir hatta yayınları izleyemezsiniz. (İnternetsiz abonelikte de aslında ttnet aboneliği yapılıyor. Fakat sadece iptv protokolünü kullanabiliyorsunuz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 16 Haziran 2013; 14:57:21 >

• Teşekkür ederim .
  • Ben LG LM660s'te kullandım. Güzel ama geliştirilmesi lazım. Ama LG LA860v'de yok. Desteklenen TV'ler listesinde var ama. Niye yok anlamadım.
  • 2 ay once LG tv almıştım 3 ay hediye vermişler 31 aralık son aktivasyon tarihi, yüklerim bir ara pek çekiciliği yok gibi şu an herhalde.
  • Ben de smile abonesiyim. bi tanidiktan ttnet abonesi diye sifreyi aldim. uygulamaya giriyor ama yayinlari acmiyor. bunun caresi yok mu ? ttnet abonesi olmadan da aylik alinmiyo senelik abone olcaksiniz diyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayın kalitesi berbat değmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.