Şimdi Ara

Tivibu Uydu Ayda 1 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
10
Favori
75.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kapisiz

ama bbc earth yok
    var kardeş ayrıca belgesel olarak 3 discovery , 4 national geo kanllarıda var. Bu fiyata kampanya mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

hagı kanallar var
    bu kanpanyada?
    www.tivibu.com.tr
    Yüzlerce Kanal Tivibu'da Sizi Bekliyor! | Kanallar | Tivibu
    http://www.tivibu.com.tr/tv-kanallar
    mükemmel
  • Digiturk e de 5 nisanda gelmiş bbc earth kanalı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix copunu onermisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tl 24 ay lık aldım muhteşem bir şey.
  • D-Smart mega paket mı bu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Alın Netflix izleyin ne gerek var böyle dandik şeylere para vermeye. İç kurulum ücreti 84 tl, dış kurulum ücreti 132 tl diyor. 1 tl diye geldik bismillah şimdiden 200 lirayı geçti hesap.
    Şu yakında sansüre geçecek olan netflix mi? İmdb 3-4 puanlı filmleri dolduran netflix mi? Kullanmasak bilmeyeceğiz. En basitinden bir dizinin ilk 2 sezonu var gerisi yok.. İzleyecek bir şey bulamıyorum..

Tivibu 1 tl den aldım gayet memnunum. Kurulum vs demissiniz bilip bilmeden. Kurulumu siz yaparsınız, (anten kablosunu uyduya tak bitti) zaten evinizde çanak da varsa turksat a dönük dış kurulumda yapılmayacak yani.

Bu arada 12 ay tivibu go da hediye ediyorlar bu kampanya da. Yani uyduya mahkum da değilsiniz. Tabletten, smart tv den, telefondan istediniz zaman izleyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

D-Smart mega paket mı bu mu?
    Evet hemen hemen aynı kanallar mevcut. 1 yıllık tivibu go da hediye bu kampanya da..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Tivibu yu 9₺ ye D-Smart ı 18₺ gibi fiyata alabiliyorum. İkisinin de taahhüt süresi aynı. D-Smart film kanalları güzel. Çok eski filmler çıkmıyor. Tivibu nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Alın Netflix izleyin ne gerek var böyle dandik şeylere para vermeye. İç kurulum ücreti 84 tl, dış kurulum ücreti 132 tl diyor. 1 tl diye geldik bismillah şimdiden 200 lirayı geçti hesap.

Ne var bu netflix de bu kadar. Ordaki diziler filmler internettende bulunuyor. İzlediğiniz filmden bile Amerika para kazaniyor.

Alıntıları Göster
    100mbitlik Vodafone FiberMax öğrenci paketindeyim. Kotam bitince 25mbit alıyorum sabit sınırsız.
    Bu bağlamda Netflix bir nimettir diyebilirim.
    Dublaj ve altyazıları sorunsuz, kesilme, donma olmaksızın tonla içeriğe ulaşabilme imkanı. 4k, hdr ve dts desteği.
    Kısacası kalite sunuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Tivibu yu 9₺ ye D-Smart ı 18₺ gibi fiyata alabiliyorum. İkisinin de taahhüt süresi aynı. D-Smart film kanalları güzel. Çok eski filmler çıkmıyor. Tivibu nasıl?
    Tt faturalıya Hat taşırsanız 1 tl ye alırsınız tivibu yu. 9 tl nerden çıktı ki..

Film kanalları eh işte. Çok şey beklemeyin. Kendi sinema kanallarına ek sinema tv lerde var.

• Ben ttnette iken bedava teklif ettiler almadım, şimdi kablonet var, onun da tv kanallarını bile bilmiyorum, tv olayını bıraktım galiba. Bıktım aynı yüzler, aynı diziler, aynı yarışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Bu mesaj silindi.
    Kampanya herkese süper paketi veriyor zaten. Tivibu nun en yüksek paketi. Önceden 2 referans hat gerekiyordu. Şimdi kendi hattını tt faturalıya geçirmen yetiyor. 2 yıl kalman gerekiyor tabi tivibu 2 yıllık olduğu için.. Ayrıntılar konu açan arkadaş yazmış zaten. Okusanız göreceksiniz..

• Bende bu kampanyadan yaralanıp hattımı TT ye taşıyıp 1 TLye tivibu Uydu almak istiyorum ama bazı yerlerde sadece geçişin yeterli olmadığı ayrıca başka bir tt numarasını referans göstermek gerektiğini söyledir ?

Ayrıca geçiş yaparsak interneti bol en ucuz tarife veya geçilebilecek en mantıklı ve ucuz tarife hangisidir ?
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Zaten faturalı. 2 hat verdim hatta. Faturalida 10gb tarifesinde iki hat. 9TL çıkıyor ücret.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok. Hattınızı faturalı herhangi bir tt tarifesine taşımanız yeterli. Ben kamu 10 gb tarifesine geçtim. 39 TL..

• Kamu tarifesine geçtim ttelekom 1000 1000 4 gb 24 lira üzerine de 24 ay 1 liraya tivibu süper paket aldım canavar oldu. Fahiş fiyatlı tarife filan söz konusu değil.
  • 1tl den yararlanmak için hangi tarifelere geçebiliriz? Ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp geçsem sonra bayiye gidip Tivibu alabilir miyim?

• 1 yıl olsa neyse de 2 yıl çok fazla ya
  • Prime üyeliğim sebebiyle ücretsiz kullanım hakkı vermiş.

Bunu sadece cep telefonunda kullanabiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.