< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 31 Mart 2018; 9:0:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 31 Mart 2018; 9:0:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alın Netflix izleyin ne gerek var böyle dandik şeylere para vermeye. İç kurulum ücreti 84 tl, dış kurulum ücreti 132 tl diyor. 1 tl diye geldik bismillah şimdiden 200 lirayı geçti hesap.
|
Sen 1 TL değilde AYLIK NE KADAR kitleyecekler onu yaz.
|
Hele bi gelin, başımızı bi sokalım gerisi kolay kampanyası.
|
Ne var bu netflix de bu kadar. Ordaki diziler filmler internettende bulunuyor. İzlediğiniz filmden bile Amerika para kazaniyor.
|
Sahtekar bu herifler 1 TL diyorlar sonra referans verdiğin numaranın taahütü dolduğunda 40 TL'lik hattı 70 tl yapıyorlar. Referans numaran da haliyle 70 tl ödemeyeceği için daha alt bir pakete geçiyor yada GSM firmasını değiştiriyor. Tivibu oluyor 9 TL. Vaktim olsa daha detaylı yazardım ama mesajı alan alır diye düşünüyorum...
|
bu kadar yazıyı okusaydım kpss ye hazırlanırdım
|
yiyorsa iptv yi versinler 1tl ye, uydu mu canak mi kaldi arkadas...
|
kurulum ücretleri falan hikaye..
Ben 5 tl ye kullanıyorum. Gittim cihazi elden aldim eve getirdim taktim bitti. Kendiniz takin cihazi kuruluma falan gerek yok. Kurulumluk bir sey yok çünkü. 5 tl ye çok güzel kanallari var değer yani zaten 5 tl bile çok diyorsaniz hic kullanmayin |
Tivibu tarafından resmen dolandırıldım evet yanlış duymadınız bir delilik yapıp 24 ay Tivibu uydu alıcısı aldım başıma gelmeyen kalmadı aylık 1 tl diye verdiler 2 tane referans numaram vardı tarifem değişti önce 5 tl oldu sonra referansım olan hat faturalı Türk Telekom hattı olmasına rağmen referansım uçtu şimdi aylık 12 tl diye mesaj geliyor arıyorum muhatap yok işi bilen yok yardımcı olan yok haa açıp izliyormuyum maalesef 20tl lik Vestel uydu cihazı hiçbir özellik yok söktüm kenarda bekliyor boşuna 12 tl haraç veriyorum haksız yere taahhüt ün bitmesini bekliyorum haram zıkkım olsun aldığınız fazla paralar sakın bulaşmayın arkadaşlar pişman olursunuz illa merak eden varsa 1 aylık alsın.
Velhasılkelam aylık 1tl diye aldanmayın sakın 24 ay bağlanıyorsunuz ve en yüksek taahhüt 12 ay, 12 ay sonra çile başlıyor o 1 tl nin acısını sizden 12 ay boyunca çıkarıyorlar hem hattınızı taşıyamıyorsunuz hemde eliniz kolunuz bağlanıyor hemde istedikleri fiyattan size geçiriyorlar ilk abone olanlardanım 11 ay olmuş 6 ay 1tl 6 ay 5tl 12 ay daha 12tl ödeyeceğim aklı olan bulaşmaz ben yandım siz yanmayın. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |