Bildirim
Tivibu uydu fox grubu kanalları yok...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Lnb ince ayarı yapılmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ince anten ayarı ve düzgün kablolama gerekiyormuş.
Ev içindeki kablo ek yerlerini düzgün yapınca %50 sinyal ile çalışmaya başladı.
Youtube'da uyducu bir adam, paralel iki kablonun içindeki kalın bakır telleri bir birine eklerken yan yana kıvırıp sıkın, sonra ilk 1 cm den sonrasını kesip atın diyordu. Koridordaki kabloda o fazlalığı kesince sinyal düzeldi.
Arkadaşlar ince ayar dan kastınız nedir lnb ayarı değil mi,kablo tek parça çok kısa ve bakır kablo 90 santim çanak en kaliteli LNB yine de bütün kanallar %100 çekerken National geographic ve Fox grubu çekmiyor
Tivibu nun Allah belasını versin,iki tane çanak kaldım 10 metre 1. Sınıf bakır anten kablosu, 2 tane kaliteli LNB denedim hiçbir şekilde sonuç alamıyorum sinyal yüzde 10 bile yakalamıyor. Defalarca incir ayarı yapıldı, uyducu bile problemi çözemedi, bütün kanallar %100 kalitede sadece Fox grubu kanalları yok, National geographic serisi yok.
Şuan yine fox tv yok
Ben kontrol ettim herhangi bir problem yok dostum fox grubu kanalların hepsi açıkquote:
Orijinalden alıntı: kaptaninseyirdefteri
Şuan yine fox tv yok
Haber saatlerinde fox tv olması gereken numarada değil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X