Şimdi Ara

TİVİBU video download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tivibu'daki canlı yayınları indirme yöntemi.

Bu yöntem canlı olmayan (tekrar izle) videolarda geçerlimidir bilmiyorum. Zira üyelik gerekiyor denemek için. Fakat canlı yayınlar için sorunsuz indirebilirsiniz. Programı turbobit'e upload ettim.

Biliyorum sevmiyoruz turbobit'i ama downloaddan para kazandırıyor 3 kuruş 5 kuruş :). Aşağıya turbobitten download nasıl yaparsınız diye video ekliyorum. İndiremeyenler turbobit dosya indirme videosunu izleyerek sorunsuz indirebilirler. Dosya boyutu çok küçük. 5mb'a tamamlamak için gereksiz bir video attım içine. O videoyu indirme işlemi tamamlandıktan sonra silebilirsiniz.

Program download :http://turbobit.net/xr5pwfdown3q.html

Videolu anlatım

Turbobit Dosya indirme Videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 15 Mart 2014; 12:13:36 >

• İndirdim bu dosyayı rardan da cıkarttım ama çalışmıyor nasıl kullanılacağını bi anlatabilirmisin?
  • canlı değil de hazır programı - tekrar izle- nasıl indireceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

Tivibu'daki canlı yayınları indirme yöntemi.

Bu yöntem canlı olmayan (tekrar izle) videolarda geçerlimidir bilmiyorum. Zira üyelik gerekiyor denemek için. Fakat canlı yayınlar için sorunsuz indirebilirsiniz. Programı turbobit'e upload ettim.

Biliyorum sevmiyoruz turbobit'i ama downloaddan para kazandırıyor 3 kuruş 5 kuruş :). Aşağıya turbobitten download nasıl yaparsınız diye video ekliyorum. İndiremeyenler turbobit dosya indirme videosunu izleyerek sorunsuz indirebilirler. Dosya boyutu çok küçük. 5mb'a tamamlamak için gereksiz bir video attım içine. O videoyu indirme işlemi tamamlandıktan sonra silebilirsiniz.

Program download :http://turbobit.net/xr5pwfdown3q.html

Videolu anlatım

Turbobit Dosya indirme Videosu

çok iyi ancak DRM girince işin içine takılıp kalıyor ...
    DRM olayına çözümün nedir acaba?

•  TİVİBU video download

dsmart blu da 1 buçuk saatlik tekrar program için denedim böyle oluyor.

Çözümü var mıdır?

ekleme: Aynı şekilde geri al izle de deneyeyim dedim tivibu yine yukarıdaki gibi..

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 30 Haziran 2014; 22:03:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.