Şimdi Ara

Tiyatroya En Son Ne Zaman Gittiniz? Favorileriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu koca forumda Tiyatro ile ilgili başlık görememem beni üzdü. Açıldıysa özür dilerim.

Başlık belli...

Yorumlarınız...

• Sadece okula gelenlere gitmişimdir.
  • En son Titanic Orkestrası'na gittim geçen hafta sonu. Ağır ama anlamlı bir tiyatro.

Ankara, Özel Bir Tiyatro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 2 Mayıs 2008; 15:13:27 >
  • en son fizikçilere gittim hoştu..
  • kışın Ceza Kanunu diye bir oyuna gitmiştim çok eğlenceliydi
  • İlkokulda bi kere götürmüşlerdi amatör bir grup gelmişti.

Onları izlemiştim yani kızı...
  • Fırsat buldukça gidiyorum ben..İzmit Büyük Şehir tiyatrosunun çoğu oyununu izledim en beğendiğimde Oyunun Oyunu adlı yapımdı..İmkanınız olursa mutlaka bu oyunu görün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sene gittim, tiyatroyu pek sevmedim ama sarhoş rolü harikaydı
  • Cumartesi gittim, "Karanlıkta Komedi" oyunu. Sivas DT'de oynadı. Bu haftada "Martı"'ya gidicem...
  • Valla en son anaokulunda gitmiştim bide 5. sınıfta sınıfça gitmiştik o kadar. Onun dışında pek tiyatroya gitmişliğim yok..Tiyatro yu pek sevmiyorum.
  • "Yaşamak mı Ölmek Mi?" adlı oyuna geçen yıl gittim. Ankarada hala oynuyor mu bilmem ama çok güzeldi.
  • valla bizim bu akşam okul tiyatrosunun oyunu var bende ona gitcem yaklaşık 1 saat sonra
  • fırsatım olsa bol bol gıtmek ısterım.ama durumum ıcın malesef cok zor.hayatımda gıttıgm 5 ı gecmemıstır.en son kafeste ye gıttım ızmırde.baya begendım
  • Komedi Tükanı
  • 8 yıl önce askerdeyken gelmişti bi tiyatro grubu birliğimize,izlemiştik.
  • yıllar oldu gitmeyeli....gerçekten çok güzel bir sosyal etkinlik ama işgüç derken aklımıza gelmiyor ki....
  • hatırlamıyorum bile.
  • üç kız kardeş'e gitmiştim. Bennu Yıldırımlar'ın performansı harikaydı zaten onun için gitmiştim
  • 2 Hafta kadar önce İlk Göz Ağrısı adlı tiyatroya gittim.
  • sık sık gitmeye çalışıyorum
    en son Aziz Nesinin Birşey Yap Met adlı oyununa gittim Hacettepe Drama kendi sahnelerinde oynamışlardı.
    güzel bir oyundu tekrar oynayacak gitmenizi tafsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.