Şimdi Ara

Tiz performansı iyi olan paket sistem önerilerinizi bekliyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese arkadaşlar bende bir yardımınıza baş vuracaktım. wd playerıma ve xbox360ıma bağlaya bileceğim güzel bir sistem arıyorum benim için önemli olan sesleri cok iyi bir şekilde ayıra bilmesi surround deniliyor sanırsam yani sesin oda içinde iyi dolaşması şu an yaklasık 7 sene once kendı toplamıs olduğum sony sıstem kullanıyorum ve seslerin ayrışmamasından şıkayetçı olduğum ıcın sıstemı değiştirme kararı aldım bütçem 1000 tl logitech z5500 sıcak bakıyorum yardımınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekküer ederim
  • kardeş, eğer pc'de kullanmayı düşünüyorsan z5500 alabilirsin ancak salonda lcd tv'ye bağlamayı, ps3, xbox gibi konsollardan oyun oynamayı düşünüyorsan z5500 önermem, ben de aynı senin durumundayım ve 2 aydır araştırıyorum. Diğer taraftan 1000 tl'ye güzel bir sistem de kurulamayacağı için en mantıklısı Ev Sinema Sistemleri. Eğer bu şekilde paket sistem almayı düşünürsen her şekilde yardımcı olabiliri, baya bi araştırdım çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: homeless

Öncelikle merhaba herkese arkadaşlar bende bir yardımınıza baş vuracaktım. wd playerıma ve xbox360ıma bağlaya bileceğim güzel bir sistem arıyorum benim için önemli olan sesleri cok iyi bir şekilde ayıra bilmesi surround deniliyor sanırsam yani sesin oda içinde iyi dolaşması şu an yaklasık 7 sene once kendı toplamıs olduğum sony sıstem kullanıyorum ve seslerin ayrışmamasından şıkayetçı olduğum ıcın sıstemı değiştirme kararı aldım bütçem 1000 tl logitech z5500 sıcak bakıyorum yardımınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekküer ederim

• Logıtech z5500 ile LG HT 905T arasında kaldım yardım edecek biri yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Logıtech z5500 ile LG HT 905T arasında kaldım yardım edecek biri yokmu?

hocam 905T'yi nerden buldun ve kaca buldun? bence LG HT904 TA senin icin en uygun urun....
  • İstanbul bilişim in sitesinde var 900 civarı sitede var ama stokda olup olmadıgını sormadım malum bazen stok sorunu oluyor onlarda

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-ht905ta-ev-sinema-sistemleri-fiyati-en-ucuz-uygun-home-theatre-indirimli-ses-sistemleri-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,18518.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 8 Ağustos 2010; 21:32:17 >
  • quote:

İstanbul bilişim in sitesinde var 900 civarı sitede var ama stokda olup olmadıgını sormadım malum bazen stok sorunu oluyor onlarda

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-ht905ta-ev-sinema-sistemleri-fiyati-en-ucuz-uygun-home-theatre-indirimli-ses-sistemleri-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,18518.html

Bazen mi? Eğer oynasam sayısal lotoda 6 bulmam, oradan istediğim 2 ürünü bulmamdan daha kolay

Sözümü üstünüze alınmayın.Tamamen konuya olan alakam ve tepkim bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

İstanbul bilişim in sitesinde var 900 civarı sitede var ama stokda olup olmadıgını sormadım malum bazen stok sorunu oluyor onlarda

Bazen mi? Eğer oynasam sayısal lotoda 6 bulmam, oradan istediğim 2 ürünü bulmamdan daha kolay

Sözümü üstünüze alınmayın.Tamamen konuya olan alakam ve tepkim bu şekilde

Haklısın kardeş maalesef gerçek bu ama buldunmuda çekinmeden alınır ben lcd ordan aldım hizmetlerinde sorun yok

• IB'de su an stokta hazir olan sadece 5 sinema sistemi mevcut, tum markalar dahil..IB'de istediginiz bi urunu bulmaniz cok zor hatta imkansiz.

Ben size bir kac urun onerebilirim

Sony Dav-DZ780
    Sony Dav-DZ880
    LG HT904 TA

bunlarin hepsinde optik cikis mevcut....
  • Bu kuruluşun politikası bu galiba olmayan ürünü ucuz göstermek.
  • arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu şu modeli de alabilirim, biraz pahalı ama değer mi bilmiyorum:

PHILIPS HTS 7540

blu-ray ve mkv özelliği var ama biraz tuzlu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu şu modeli de alabilirim, biraz pahalı ama değer mi bilmiyorum:

PHILIPS HTS 7540

blu-ray ve mkv özelliği var ama biraz tuzlu...

Bu modelden karşı komşuma aldık mid tiz performansı güzel bass olarak çok birşey beklemeyin dersenki tavsiye edermisin ederim malzeme kalitesi ve işçiliğide güzel.
  • Evet 904 kullanan arkadaşlar, cihazım bugün geldi, kurdum ve ses mükemmel... Yalnız dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama o kulenin tepelerinde tweeter gibi görünen şeyler görüntüden ibaret Tamam cihazın tiz performansı süper ama onlar tweeter değil, asıl tweeterlar kulağınızı dayayıp dinlediğinizde daha aşağıda kendini belli ediyor... Kimse farketmedi mi bunu yaa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.