bu op-amp izolasyon için kullanılabilri mi? bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
izolasyon optokopler ile yapılır opamp tek başına izolasyon sağlamaz
peki bildiğiniz hızlı hızlı bir opto var mı 100 khz lere dayanabilen...
dijital sinyal mi analog sinyal mi izole edeceksin ?
dijitalse HCPL 2531 analogsa HCNR 201
dijital sinyal izole edicem daha önce ben izole için 6n136 kullanmıştım ama pwm sinyallerinde çakışma oluyordu yani bir sinyal 1 iken diğeri de 0 dan 1'e yükseldiği sırada çakışma oluyordu.oysaki pwm lerimde ölü zaman da vardı nedn oldu anlamadım acaba bu entegre böyle bir sorun yaşatır mı?
galiba motor kontrolü yapıyorsun
senin demenden anladığım high side mosfetle low side mosfet aynı anda açıyor diyorsun
bu problem optokoplerden değil mosfetleri süren mikrokontrolden kaynaklanabilir dead time arttırmayı dene mesela 4 mikrosaniye yap çünkü IPM modüllerin on - off olma zamanları 2 mikrosaniye falan
bir de IPM'deki short circuit fault çıkışını mikrokontrolerin brake ucuna mutlaka bağla brake ucunu da yazılımda aktif yap short circuit olduğunda PWM çıkışları hepsi "0" olsun
yok hayır smps yapyıorum. uc3875 pwm entgresi kullanıyorum opto da 6n136,dead time 50-400ns arasında ayarlanabiliyor, 6n136 yavaş kalıyor die düşünüyorum ben ama siz ne düşünüyorsunuz?