Şimdi Ara

tl.com.tr AYRINTILI ANLATIM (ÖDEME KANITLI!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Site Adı: tl.com.tr
    - Tık Değerleri: 0,0005 TL başlangıç için geçerli.
    - Reklam Sayısı: Saat başı yenilenen 20 ile 70 arasında. Günlük ortalama 700 reklam
    - Günlük Ortalama Kazanç: 0,30 tl
    - Minimum ödeme limiti ve kullandığı ödeme işlemciler: PTT minimum limit 50 TL , PAYPAL Minimum limit 20 TL
    - Premium Özellikleri ve Ücreti: Bonus Level 20 TL , Bonus Plus Level 25 TL . Ayrıca 5 seviye bulunmakta seviyeler görevliler tarafından aktif olmanıza göre yükseliyor.
    - Ek Özellikler: Günlük bonus görevler

Arkadaşlar sitenin güncellenmiş halinin tanıtımını yapıyorum.

Öncelikle genel bir açıklama yapalım.

Sitenin asıl kazandırdığı yöntem referanstır. Yani hatırı sayılır miktarda referansınız varsa kesinlikle iyi kazandırıyor.

Kayıt yaptırdığınız anda size 2 TL hediye olarak veriyor.

Sizlerin levellerinize göre kendi tıklama ücretiniz ve buna bağlı olarak referanslarınızın her tıkladığı görevde siz de kazanıyorsunuz.

Aşağıda konunun detaylı bilgilerini bulabilirsiniz.

Seviyelere göre tıklama başına olan kazançları hesaplayalım. Aşağıdaki tabloda yukarıda belirttiğim günlük ortalama tıklama sayısına göre günlük kazancı yanında paylaşacağım. kendi kazancınızın yanında referanslarınızın size kazandırdığını da "/" işareti ile ayrılan taraftır.

1.Level Her tıklama, 0.0005 TL Her referans tıklamasından kazanç %10 - 0.00005 TL dir. Kendi kazancınız - 0.35 TL / 0.035 TL
    2.Level Her tıklama, 0.0006 TL Her referans tıklamasından kazanç %10 - 0.00006 TL dir. Kendi kazancınız - 0.42 TL / 0.042 TL
    3.Level Her tıklama, 0.0007 TL Her referans tıklamasından kazanç %10 - 0.00007 TL dir. Kendi kazancınız - 0.49 TL / 0.049 TL
    4.Level Her tıklama, 0.0008 TL Her referans tıklamasından kazanç %10 - 0.00008 TL dir. Kendi kazancınız - 0.56 TL / 0.056 TL
    5.Level Her tıklama, 0.0009 TL Her referans tıklamasından kazanç %10 - 0.00009 TL dir. Kendi kazancınız - 0.63 TL / 0.063 TL

GÜNCELLEME

BONUS LEVELLER.

Bonus leveller iki çeşittedir.

1. Bonus Level
    2. Bonus Plus Level

Her tıklama, 0.001 TL Her referans tıklamasından kazanç - 0.0001 TL dir. Kendi kazancınız - 0.70 TL / 0.070 TL

Her tıklama, 0.002 TL Her referans tıklamasından kazanç - 0.0002 TL dir. Kendi kazancınız - 1.40 TL / 0.14 TL

Bonus Level ve ya Bonus Plus Level olduğunuzu varsayalım. Ve 60 referansınız olsun.

Bonus Level 60 referans olursa günde 4.2 TL kazanç olur. Ayda 126 TL

Bonus Plus Level 60 Referans olursa Günde 8.4 TL kazanç olur. Ayda 252 TL

Ben o kadar referans bulamam diyorsanız onun da çözümü var.

Referans satın alma gibi bir yöntem bulunuyor.

Her referans 5 TL fakat referansınız tıklama yapar yada yapmaz bundan sorumluluk almıyorlar. Başka bir fırsat sunuyorlar. Bu diyeceğim sistemde yazmıyor yetkili arkadaşla görüşmem sonucu verilen bilgidir.

Eğer ki referansınız 6 ay boyunca sisteme giriş yapmamış ise otomatik olarak sistemden kaldırılır ve yeni referanslar hesabınıza tanımlanır. Yalnız bu seçenek satın aldığınız referanslar için geçerlidir. Kendi getirdiğiniz referansta böyle bir zorunluluk yoktur. Ayrıca satın aldığınız referansların belirli bir süresi yoktur sürekli sizde kalıyor. Gayet güzel ve makul yöntem.

Gelelim sistemin işleyişine.

Her saat başı göreler yenilenmektedir. Minimum 20 ile Maksimum 60 bazen 70 ve üstü olabiliyor.

Görevleri yapmak çok basit bunları resimlerle anlatacağım.

1. Göreve tıklıyoruz ve karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran geliyor.

Burada
    butonuna tıklıyoruz ve reklam sayfası açılıyor. sonra reklam sayfasını kapatıp 2. göreve devam edebilirsiniz.

GÜNCELLEME

BONUS GÜNLERİ

Hergün farklı bir bonus günü oluyor. Verdiği talimatları yapanlara çeşitli bonuslar veriliyor. Mesela 1 günlük Bonus Level verebiliyor. Ya da 1 TL verebiliyor. Ya da referans verebiliyor. Bunlar değişiyor. Örnek olarak bugünün bonusunu göstereyim.

REKLAM VERME

Tıkladığınız reklamlar gibi siz de reklam verebiliyorsunuz ve gayet uygun bir fiyata.

1 TL ye 200 reklam veriyorsunuz. Bonus günlerinde promosyonlar olabiliyor. Reklam vermek için bu günleri bekleyebilirsiniz. Yukarıdaki resimde de bugünün örneği mevcuttur.

ÖDEMELER

Aşağıdaki resim bir arkadaşımızın aldığı ödemedir.

Bir diğeri ise PAYPAL aracılığı ile alınan bir başka arkadaşımızın ödemesidir.

NOT: Günlük tıklama için verdiğim rakamlar kesin rakamlar değildir. Ortalama bir rakam verilmiştir. Bu rakamın altında ve ya üstünde olabilir. Kazançlarınız, referans sayılarınıza göre değişiklik gösterebilir. Referanslarda herhangi bir sınır bulunmamaktadır.

Biraz sabrederseniz emeğinizin karşılığını alacağınızdan emin olabilirsiniz. Sadece sabredin.

Her türlü sorularınızı sorabilirisiniz. Elimden geldiği kadar cevaplarım.

Emeğe saygı açısında referansımla üye olursanız sevinirim.

REFLİ

REFSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazanpara -- 16 Ocak 2015; 23:19:02 >

• GÜNCELLL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazanpara -- 16 Ocak 2015; 0:35:06 >
  • Valla arkadaslar bence bu sistemi bir deneyin sermaye gerektirmiyor , kaybedilecek birsey de yok. İşlem yasal ve site sahibinin yeri yurdu belli ticari kaydi sitede verilmiş, ben bir deneyin derim , detayli bilgi isteyenler
    Linke girip 2 dakikada uye olabilir , ve bilgi alabilir. Diger tum sorulariniz icin bana mail adresimden bana mail ulaşabilirsiniz
    yasocan_81@hotmail.com

Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
    http://umys.org/?ref=cerkez59

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KONU GÜNCELLENDİ.
  • KONU GÜNCELLLL
  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar buradahttp://umys.org/?ref=utuna

Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemine kayıt olabilmek için daha önceden kayıt olmuş olan bir üyenin referansı gerekmektedir.

Bu referansı bulmak ise çoğu zaman kullanıcılar için sisteme üye olmaktan vazgeçmelerini sağlamıştır.

Biz, umystemsilcisi.com sitesi olarak, siz değerli kullanıcılara referans olup, rahatlıkla umys.org web sitesine üye olmanızı sağlıyoruz.

Sıkca sorulan sorular arasında yer alan, üye olmak ücretlimi sorusuna cevabımız ise hayır.

Referansımızla kolayca ve ÜCRETSİZ olarak umys.org web sitesine gönül rahatlığı ile üye olabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Üye olduktan sonra eğer sistemde devam etmek isterseniz, isteğinize bağlı olarak resmi web sitesinin belirlediği 6 aylık aktif üyelik tutarını ödemeniz gerekmektedir. Onun haricinde web sitesine üye olmak için bir tutar yatırmanıza gerek yok.

Üye olmak için burayahttp://umys.org/?ref=utuna tıklayınız..Acılan bölümden Yeni hesap Aç butonundan

ücretsiz üye olabilirsiniz.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.