Şimdi Ara

TL-WN8200ND 300mBPS Highpower Wireless Usb Adaptör SATILIK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 buçuk 2 ay önce aldığım wirelessım sıfırdan farkı yoktur 2 yıl 9 ay garantisi vardır cdsi garanti belgesi kutusu herşeyi mevcuttur 2 anteni vardır ve antenler fotoğrafta görüldüğü üzere büyük ve çekim gücü aşırı iyidir etrafınızdaki hemen hemen tüm wifileri görmektedir bu wirelessın en önemli özelliği bağlandığı ağa sıkı sıkıya bağlanmasıdır araştırıp bakabilirsiniz hakkındaki olumlu yorumlara. Daha yeni versiyonunu aldığım için satıyorum alana şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Görüldüğü üzere çok temiz kullanıldı kutulu garanti belgeli verilecektir. Fotoğraflarda cd görünmüyor fakat cdsi içindedir.

FİYAT= 50 TL dir. Sakarya içi elden, şehir dışına ise alıcı ödemeli kargoya verebilirim.
    İletişim Whatsapp Hattı= 0534 062 47 31 dilerseniz buradan da ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madawc -- 2 Eylül 2017; 14:8:44 >

• Tarihe dikkat etmeden almayı düşündüğüm bir wi-fi adaptör olduğu için gündeme alayım dedim AMA geçen 3-yıl içinde çoktan satılmıştır heralde.
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, yaklaşık koyduğum tarihten 2-3 ay sonra satılmadığı için bir akrabama hediye ettim hocam. Bazı uyumluluk sorunları yaşadım güncel sistemlerle. Wireless arıyorsan sana şu an kullandığım Ewn-689n'yi öneririm. Hem hız hem kopmama konusunda bayağı memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.