Şimdi Ara

TLC C755 vs SAMSUNG QN85C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikiside aynı fiyatlara geliyor ikiside miniled hangisini almalıyım hangisi daha iyi olur yardımcı olur musunuz ?

• ikisi de miniled, tv olarak qn85 daha iyi (65 inçte 720 local zone var, tcl 65 inçte 520), ses ve hoparlör samsungun daha iyi,(65 inçte 60W -2.2.2, tcl 65 inçte 30W -2.0). Ama samsungda Dolby vision yok, dts yok, apk yükleyebilme yok. İhtiyaçlarınıza göre siz karar vereceksiniz, bir elektronik markete giderek canlı izleyi iki tvyi de. En çok seyrettiğiniz yayınlara bakın (maç, film, oyun, SD yayın v.s...), sonra karar verin.

• Bende 2 tv arasında kaldım bendeki samsung model 55QN85D idi yanlış hatırlamıyorsam.

55C755 tercih ettim oda fiyat olarak 37.750-TL bir fiyata galdiği için..

samsung 55QN85D VE 55C755 birebir mağazada test ettim youtube 4k bir video açtım her iki üründe aynı renk ayarlarında açık yani mağaza modunda..Samsung ta hafif puslu bir görüntü alırken (ekranın bazı yerlerinde belkide yapay zeka olayından bilemiyorum) C755 çok daha net ve parlak görüntü vardı..

TCL alırsan ayrıca orta seviyenin üstünde bir android box almış olursun.

(İşlemcisi şu anlık iyi ve takılma yok işlemci adı MediaTek MT9653 dür. Amlogic S905X3 - Amlogic S905X4 işlemcilerinden daha iyi puanlar almıştır. ,Amlogic S905X3 - S905X4 işlemciyi bir çok boxta bulabilirsiniz kıyaslama yapmanız için yazdım. Ram 2,5 Gb -- depolama 22Gb mağazada size 3gb-32gb derlerse inanmayın onlara verilen bilgi dahilinde onu söylüyorlar,ama sorun olmuyor) bu arada kendi uydu alıcısı kanal geçişleri kötü değil kullanılabilir tgs var..Ama nedense ben tgs favori listelerini açamadım tarama yaptırdım içindeki kanalları bir usb alarak pc de düzenledim ve tekrar cihaza attım sadece 1 adet favori listesi düzenlemeye izin verdi ..

Ayrıca TCL 55C755 modeli için yerel kararta bölgesi 500 değil daha az..65 inç ve üstünde 500 ve üstüne doğru gidiyor.

düzeltme 21.06.24 depolama 32 gb bize kalan kullanılabilir alan 22 gb daha sonradan gördüm...Çeşitli sistem ile ilgi detay veren programlar var onlardan biri ile baktığımda ram 2,5 gb depolama 22 gb gözüktüğü için ilk yazımda bu şekilde belirtmiştim.

Birde tv ayarlar kısmında Hareket netliği adı altında bir menü var bu açıldığında yakın ve hareketli sahnelerde örneğin kafa bölgesinin etrafında bulanık görüntüler oluşuyor.

Bununda sebebi servisten ve müşteri hizmetlerimden aldığım bilgiyi aktarıyorum uydu yayınlarının fps değerlerinin düşük olması ve tv gerçek panel hızının yüksek olması imiş.

Gerçek 120-140 fps alabileğniz oyun konsolu pc veya video açarak deneyin dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanadp -- 21 Haziran 2024; 14:10:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.