Şimdi Ara

TM 2 22148 HUKUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cologne.de

önümde tercih etmeyecek 2000 kısı olsa on numara olur valla :)

Ne 2000'i ne 5000'i geçen sene 6000 kusur kontenjana 21.600'uncu girmis yani 15000 kisi hukuk tercihi yapmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komiksin
  • cologne.de C kullanıcısına yanıt
    selçuk yada 19 mayıs gelecek
  • En üstlere bu kadar yukarı sıralaması olan yerler yazarsan açıkta da kalabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: flyhezarfençelebi

quote:

Orijinalden alıntı: ozymcn

yalova olabilir tabii ki ama bence süleyman demirelden daha zor gelmesi,çünkü İstanbul da devlet hukukları tutturamayan birçok kişinin ilk tercihi İstanbula yakınlık açısından yalova hukuk

kesin bir şeyler söylemek zor.birçok olasılık var.ayrıca artan tıp ve hukuk kontenjanları da düşünüldüğünde bu sene her şey çok değişecek gibi görünüyor.

ilk 5k daki hukuklar ne kadar arttı ?

dogrutercih.com a gir orada özel dosyalardan hukuku seç.salt kontenjan eklenmesinden oluşan bir şey yapmışlar.bu sitede aradığını bulacağını düşünüyorum.

• Yıldız Tozu kullanıcısına yanıt
    en kötü turgut özal hukuk var 59 bin açıkta kalma ihtimali oldugunu dusunmuyorum.
  • flyhezarfençelebi kullanıcısına yanıt
    evet ilk başta incelemiştim o dosyayı ancak bizim dershane hocası inanmayın falan dedi en kötü 1000 kişi geriler falan deyince pek inananasım gelmedi benimde.sizce dogruluk payı ne kadardır.
  • 24 k ya devlet hukuk gelir mi? Ataturk io haric

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslysygslys

24 k ya devlet hukuk gelir mi? Ataturk io haric

Ataturk harici Dicle veya Erzincan gelebilir. Daha iyisini de yaz tabi nolur nolmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

quote:

Orijinalden alıntı: ygslysygslys

24 k ya devlet hukuk gelir mi? Ataturk io haric

Ataturk harici Dicle veya Erzincan gelebilir. Daha iyisini de yaz tabi nolur nolmaz.

Dicle daha Iyi galiba erzincan a gore

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: cologne.de

evet ilk başta incelemiştim o dosyayı ancak bizim dershane hocası inanmayın falan dedi en kötü 1000 kişi geriler falan deyince pek inananasım gelmedi benimde.sizce dogruluk payı ne kadardır.

o dosyanın yapılma mantığı tahmin üzerine değil.örneğin selçuk geçen sene 14,100 il alıyordu.bu sene selçukun önündeki ünilerde(istanbul,ankara...) 1550 kişilik kontenjan açıldı.işte bu site 14.100 ün üzerine 1550 ekleyip bu seneki sırasının 15,650 olacağını söylüyor.bana kalırsa bu daha da geride olacak.çünkü 1550 kontenjan açıldığında sizden daha iyi 1550 kişinin tamamı hukuk seçmiyor.o yüzden sitedeki sıralamalardan bile daha geri bir sıralama olacak.
  • anladım hocam gayet mantıklı geeldi bu acıklama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

En üstlere bu kadar yukarı sıralaması olan yerler yazarsan açıkta da kalabilirsin.

Ne alaka? Tercih sırasının hiçbir etkisi yokki.Sıralaması daha iyiyse ister 1. tercihi olsun ister 30. tercihi olsun,değişen birşey yok.
  • Benim bildiğim ösym nin bir atama şekli var. Eğer üstlere tutmayacak bölümleri yazarsan, mesela senin 2. tercihini birinci tercihine yazan bir kişi oraya atanır, seni birinci tercihine yerleştirmeye çalışırken. Böyle böyle dolabilir. Benim bi arkadaşım o yüzden 14. tercihine yerleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Benim bildiğim ösym nin bir atama şekli var. Eğer üstlere tutmayacak bölümleri yazarsan, mesela senin 2. tercihini birinci tercihine yazan bir kişi oraya atanır, seni birinci tercihine yerleştirmeye çalışırken. Böyle böyle dolabilir. Benim bi arkadaşım o yüzden 14. tercihine yerleşti.

böyle bir şey yok.. forumda elli kere soruldu cevaplandı..
  • Tamam ben yanlış biliyorum o zaman
  • :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cologne.de -- 15 Temmuz 2013; 1:39:19 >
  • yorum yapacak kımse yok mu ya ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.