ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 12100 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (İÖ) 12400 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Hukuk Fakültesi 12900 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)/Hukuk Fakültesi15500 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi 17200 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Hukuk Fakültesi (İÖ) 17800 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN)/Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi 18200 YALOVA ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi 18400 TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) 19500 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (İÖ) 19600 ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) belli değil TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi (%25 Burslu) 20500 MEVLANA ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) 24600 TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi (%25 Burslu) 2600 MEVLANA ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Hukuk Fakültesi (%25 Burslu) 31600 TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi (Ücretli) 59600
neresi gelir sizce.sizin önerecegınız fakulte var mıdır?
cologne.deC
kullanıcısına yanıt
Turgut özal yüzde 50 ya da tobb yüzde 25 kırıkkale zor bence çünkü devlet ünv. olduğu için yüklenme olacaktır,tabi bi de çankaya ya belli değil yazmışsın ona göre konuşuyorum
Marmara gelir gibi %80
mertmesin
kullanıcısına yanıt
Pardon ama biraz mantıklı cevap versek de arkadaşların fikriyatı oluşsa marmara(iö) talep edilen bi okul fazlasıyla 10000 aşağı düşmesi ne kadar mümkün?!
quote:
Orijinalden alıntı: mertmesin
Marmara gelir gibi %80
hımm.tercih yapmayacak mf ler var mıdır onumde ortalama kac kısıdır ? ayrıca marmarayı neye dayanarak %80 diyorsun arkadasım
Suleyman Demirel gelebilir bence onu da yazmalisin.
tesekkurler.onuda eklemeyı dusunuyorum zaten
quote:
Orijinalden alıntı: cologne.de
tesekkurler.onuda eklemeyı dusunuyorum zaten
Alıntıları Göster
up
pink freud
kullanıcısına yanıt
aynen dediğin gibi süleyman demirel de gelebilir
quote:
Orijinalden alıntı: ozymcn
aynen dediğin gibi süleyman demirel de gelebilir
3000 kısı atar mı dersiniz ?
yalova diyorum ben de.
flyhezarfençelebi
kullanıcısına yanıt
yalova olabilir tabii ki ama bence süleyman demirelden daha zor gelmesi,çünkü İstanbul da devlet hukukları tutturamayan birçok kişinin ilk tercihi İstanbula yakınlık açısından yalova hukuk
quote:
yalova olabilir tabii ki ama bence süleyman demirelden daha zor gelmesi,çünkü İstanbul da devlet hukukları tutturamayan birçok kişinin ilk tercihi İstanbula yakınlık açısından yalova hukuk
kesin bir şeyler söylemek zor.birçok olasılık var.ayrıca artan tıp ve hukuk kontenjanları da düşünüldüğünde bu sene her şey çok değişecek gibi görünüyor.
flyhezarfençelebi
kullanıcısına yanıt
aynen dediğin gibi bende birçok eğitim sitelerini takip ediyorum hepsi birbiriyle çelişiyo kimi sıralamalar düşer 24 binlere gelir diyo kimi mf ler yüklencek bişey değişmez diyolar anlamadım gitti yalnız tek bir gerçek var tercih makasını geniş tutmak lazım
ozymcnO
kullanıcısına yanıt
süleyman demirel gelirse kırıkkale hayli hayli gelmez mi ? kırıkkale 19600 sdü 19300
quote:
Orijinalden alıntı: cologne.de
süleyman demirel gelirse kırıkkale hayli hayli gelmez mi ? kırıkkale 19600 sdü 19300
önümde tercih etmeyecek 2000 kısı olsa on numara olur valla :)
cologne.deC
kullanıcısına yanıt
gelebilir ama konum olarak daha üstün Isparta ya göre,orayı da Ankara'da(gazi,ankara ve hacettepe) tutturamayanların rağbet göstereceği bi yer olacaktır bu faktörleri de göz önünde bulundurmak gerekir bence sonuçta Ankara'yla arası 1 saat kadar
quote:
gelebilir ama konum olarak daha üstün Isparta ya göre,orayı da Ankara'da(gazi,ankara ve hacettepe) tutturamayanların rağbet göstereceği bi yer olacaktır bu faktörleri de göz önünde bulundurmak gerekir bence sonuçta Ankara'yla arası 1 saat kadar