Şimdi Ara

MEZUN MF DEN TM YE GEÇİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene sayisaldan girip 150k yaptım genel olarak kimya biyolojiyle aram iyi fizik ise yapamiyorum mat ve geo orta seviye ama çalışırsam yapacagima inaniyorum.
    Öncelikle sizce mantıklı olurmu sayisaldan eşit ağırlığa geçmek aklımda hep hukuk hayali vardı.Ezberimede güveniyorum ama acaba yapabilirmiyim edebiyat coğrafya emin olamiyorum.Sizlerin yardımını bekliyorum özellikle alan değişikliği yapan arkadaşlar yorumlariniz i bekliyorum.Ayrıca eşit ağırlıktaki diğer bölümler ve üniversiteler nasıl dır. Kendime nasıl bir hedef koymaliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm de sıralama yapmak çok kolay. Matı iy yap yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyat coğrafyayı halledebilirmiyim?

• dgn4444 D kullanıcısına yanıt
    Hiç işaretlemediğim halde iy sıralama geldi düşün. Az çalışssan halledersin. Hiç bişe bilmesen 15 yaparsın ztn.

• Evet gençler yorumlarinizi bekliyorum

• Dostum 2 sene tm okudum bu senede mezun tmyim tek sıkıntım matematik,edebiyat ve cografya yapilmasi kolay dersler + bunlardan full cekmene gerek yok matematigin iyiyse edebiyattan 40ta 20 25 seni rahat hukuk fakultesine sokar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonYasaBükücü -- 21 Eylül 2018; 8:30:20 >
  • Anladım matematigim iyidir çalışarak daha iyi yaparım diye düşünüyorum. Bayağı ısındım TM te artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.