Şimdi Ara

TM-2: 81 Y-TM-2: 97 BİR İLK 100 HİKAYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
12
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal .. :)
  • Nereyi tercih ediceksin?

• istigidivaro İ kullanıcısına yanıt
    GS hukuk 1 e . bilkent veya koç ikiye
  • Tebrikler hocam bende sırf psikoloji için bu son sene TM ye geçtim.Merak ettiğim mat1 için nasıl bir yol izlediğin yani ne kadar zaman ayırdın.Bide ben şuanda tamamen sıfır sayılırım mağlum ramazanda var.Bir yol gösterirsen memnun olurum.
  • silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 27 Temmuz 2014; 14:02:15 >
  • leo80 L kullanıcısına yanıt
    kardeşim kimse sınavdan önce ne yaptığına bakmıyor biliyosun istersen 155 yap son denemende.bak benim son denemem 153 tü sınav 141.25 geldi hüç bir önemi yok yani . dolayısıyla al gerçek sınavmış gibi kıçı kır üst üste 2 3 deneme at .çok zorlar ama inan kondüsyonun anlama kabliyetin artıyor
  • Paragraf sorularında okuduğunu anlama konusunda sıkıntı yaşayan ve paragrafı 2. hatta bazen 3. kez okumaya kalkanlar için ne önerirsin ? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarlonBrando12

kardeşim kimse sınavdan önce ne yaptığına bakmıyor biliyosun istersen 155 yap son denemende.bak benim son denemem 153 tü sınav 141.25 geldi hüç bir önemi yok yani . dolayısıyla al gerçek sınavmış gibi kıçı kır üst üste 2 3 deneme at .çok zorlar ama inan kondüsyonun anlama kabliyetin artıyor
    silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 27 Temmuz 2014; 14:02:24 >
  • coğrafyaya nasıl çalıştınız
  • leo80 L kullanıcısına yanıt
    kardeşim sinavdan once 140 yapıyorsan sinavda en düşük 120 yaparsin .Iste sen bu eşigi yukariya cekmeye bak. sinavdan once 150leri bul varsin sinavda 139 135 gelsin ama sinavdan once 120 yapıyorsan büyük risk tabi ne gelecegi

• Helal olsun ea olarak fen bile çalışmışsın. Ben sayısalım ben bile istemiyorum fen çalışmak Tebrikler inşallah galatasaraya girersin kesin yaz
  • tebrikler kardeş dershane neresiydi?
  • aysun_0624 A kullanıcısına yanıt
    gitmedim dershaneye

• Tebrik ederim :) bende 11i tesekkurle kapattim bos sayilmam ama iyi oldugumu dusunmuyorum sinav adina kasmaya baslamadim henuz ve gec kalmis hissediyorum mfdeyim birde. Kendimi hala zamanim olduguna inandirabilsem calisacagim ama su an zaten olmayacak duzeyinde bi umutsuzluk var :D

• Helal olsun hocam ,kullandığınız kaynakları da konuya eklerseniz arkadaşlar faydalanabilir
  • Basligi gorunce 81k-97k dan mezuna kalip ilk 100 yaptin sandim

• FEM ve finalden sasmayin diyorum sadece.ygs sosyal için final kesinlikle. ygs lys mat için fem kesinlikle. edeb icinde yayın denizi konu anlatimli bulun 10 numara kitap

• gunceldir

• ARKADASLAR BU GAVATUS ANTONINUS YALAN SOYLUYOR 27 HAZIRANDA DA AYNISINI PAYLAŞMIŞ NIYE YALAN YAZIYON ADAM OL ADAM EZIK ZAVALLI MAHLUK SENI //http://forum.donanimhaber.com/m_93799404/f_//tm.htm#937...// İNANMAYANLAR BOYLELERINI ALIP BI ODADA VAR YA KAPLANLARA YEM ETCEN PARCALASIN ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatanperver MG -- 30 Haziran 2014; 13:04:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.