evettttt istediğim oldu şükür gs hukuk hariç tüm fakültelere tb girebiliyorum.Bunu nasıl başardım nasıl çalıştım kardeşlerime arkadaşlarıma bir kaynak niteliğinde bu konuyu açıyorum her türlü soruya açığım pmdende konu üzerinden de.
2013 Mart ayı
ygs çalışmalarına başlamıştık yavaştan 100 90 net arası yapıyordum kolay denemelerde ayrıca 11'in derslerini iyi takip ediyordum.sınıfımda 4. 5. oluyordum günde ort 2.5 3 saat çalışıyordum
2013 Nisan ayı
marttaki tempoyu devam ettirdim ygs mat ve ygs cografya bitmişti bi soru bankası bi konu anlatımlı
2013 Mayıs ayı
sıcaklarla birlikte biraz boşlama oluyor tabi size diyebileceğim en önemli şey çok çalışmak değil mesele verimli çalışmak .bazı günler hiç çalışmadım ama yemin ederim ort. 3 saatle girdim ben sınava(ben zekiyim edebiyatı yapmıyorum gerçekler bunlar) dolayısıyla ben tm ci olmama rağmen beni çok iyi bir tmci yapacak olan ygs fen derslerini bitirmeye karar verdim yazın
2013 haziran- temmuz
ben fitness yaparım 1.5 yıldır . ramazanla beraber önce iftar sonra 2 saat ders sonra spor salonu ve havuz dönüştede 1.5 2 saat ders şeklinde 1 ayda tüm ygs fen derslerini bitirdim fem simetriler ve körfez teknotestler ile. devamında ağustos ayında ygs türkçeyi bitirdim 1 haftada sonra 11 ve 10.sınıf matına çalıştım
2013 eylül-ekim
ygs adına tarih felsefe dışında çok eksiğim kalmamasına rağmen zaman sıkıntısı ve antrenmansızlık sebebiyle 120 125 arası değişiyordu netlerim onlarda bitince tak diye 140 a dayandı zaten hem soru çözdüm diğerlerindende KESİNLİKLE KASIMDAN SONRAYA YGS KONUSU KALMAMALI
2013 kasım
biraz lysye dönmeye karar verdim 10 11 ve türevi bitirdim 2 haftada sadece integral kaldı çalışacak ama ygs netlerim biraz düştü çünkü ben sadece bir şeye odaklanabiliyorum beraber gitmiyor
sonraki iki haftada ortaya karışık devam ettik
2013 aralık
ygs netlerim 135 145 arası değişiyor ben ayrıntı öğreniyorum artık ygs adına fem 5 hamle körfez geri sayım çözdüm ve konular iyice oturdu artık birde biyoloji coğrafya soru bankaları çözdüm onlardan eksiğim diye
2014 ocak
evet sınav yaklaştı benim netler minimum 140 artık ama 145ide geçemiyorum kolayca.Bir ayrıntı defteri tuttum böyle bölüm bölüm ayırdım ders ders orayua duyduğum öğrendiğim bilgi ve ayrıntıları not alıyorum artık çok işime yaradı bu defter
2014 şubat-mart
evet ygs ye doğru 3 hafta kala ben bıraktım lys çalışmayı şubatın başında edebiyattan cumhuriyet hariç bitirmiştim
ygs netlerim martın başından itibaren 151 153 arası geliyor
ygs ye bir girdik sonuç :141.25
ama sıralama iyi 1232 okul ea ygs 2. oldum
2014 nisan-mayıs
bu arada anlatacak çok şey yok günde ort 4.5 4 saat çalıştım hiç coğrafya çalışmadım nerdeyse ben sınava kadar edeb ve mat kastım hep
2014-haziran
ve işte şimdi :)))
HER TÜRLÜ SORUYA DESTEĞE BURDAYIM PMDEN BURADAN BEKLİYORUM
bu kadar emek verdim takan yok
Helal olsun kardeş
Tebrkler.. ts puanlarini kullanmayacaksan bana verebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: MarlonBrando12
bu kadar emek verdim takan yok
TM olduğun içindir.
Tebrikler.
Bu sene burs vermezlerse ben de seneye dil ya da sözelden ilk 100 yapacağım tekrar..
saolun beyler
Tebrikler. Belki girersin belli olmaz yaz sen
inşallah
quote:
inşallah
GS hukuk a sonuncu girecen. Çok sağol.Güzel konu.Ama 11. sınıfta başlamışsın,benim gibi 11 de yatan öğrenciler için heves kırıcı :D Şaka şaka..Sence Ağustos 18'inden sonra fene başlansa sıkıntı olur mu ?
hic bir sey olmaz 11in 2.yarisindan itibaren olsa daha iyi okurdu ama bişey kaybetmiş değilsin kardeşim:)
quote:
hic bir sey olmaz 11in 2.yarisindan itibaren olsa daha iyi okurdu ama bişey kaybetmiş değilsin kardeşim:)
puanın yarısını bana bağışlasana kardeş
Helal olsun vallahi
Tebrikler
Hocam hangi kitaplardan çalıştınız?
lithium89L
kullanıcısına yanıt
pm gel
saolun beyler
quote:
saolun beyler
hocam nereyi tercih edicen ?
NEDEN YALAN SÖYLÜYORSUN ALMIŞSIN FORUMDAN VEYA İNTERNETTEN RESMİ BİR DE YAZMIŞ KAZANDIM DİYE ;D YEMEYİN BİZİ YA TARİHLERE BAKIN ARKADAŞLAR http://forum.donanimhaber.com/m_93799404/f_//tm.htm#93799404 MarlonBrando12 BU RESMİ DÜN PAYLAŞMIŞ...
drugsOppD
kullanıcısına yanıt
komiksin:) alttaki degistirilme tarihi yazısına bak
Görmemişim kardeş kusura bakma. Ama böyle yapanlar olduğu için çok sinirime gidiyor. olmayan şeyleri olmuş gibi gösterenleri çok gördüm! İnsanları kandırarak kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Allah yolunu açık etsin