Ticaret ve yurtdışı işlerinden dolayı eğitim hayatını hep 2. plana atmış. Bu süreçte hatrı sayılır bir üniversitede hatrı sayılır bir bölümde okuyan fakat bölümünü değiştirmek isteyen bir insan evladıyım. Zamanında burayı hep takip ederdim ve yardımcı olmuştu kitlesi iyi bir mecra. Üniversite hazırlık sürecine oldukça yetkin birisiyim fakat benim devrim ile şu anki devir bir değil. youtuberlar, kullanılan kaynaklar, taktikler değişmiş olmalı bu süreçte. En son 2021 de sınava girdim. Burada genel olarak süreci anlatacağım. Ayrıca hem günlük gibi kullanıp hem de tecrübelerimi aktararak konuya girip fikir alışverişinde bulunmak isteyen kişiler ile YKS nin zoraki ve sinir bozucu sürecini bir nebze atlatmayı hedefliyorum. 6 Şubat perşembe, kayıt günü. Tarama ve plan program yapıp bugün start vereceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhim -- 6 Şubat 2025; 12:50:31 > |
135 gün 0'dan 3k (TM)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kaynaklar vs değişse de öğrenci kalitesi epey düştü hocam merak etme. Millet çalışma arkadaşı, koçluk vs gibi boktan şeylerle uğraşırken hedefini belirlemiş insanlar onlara çok sağlam fark atacaklar bu sene.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TM MF farketmiyor ilk 10k'nın kitlesi sabittir hala diye düşünüyorum yarışılan kesim de orası. koçluk zımbırtıları, etüt cart curt onlar hep vardı. Bu sınava hazırlanan ortalama zekaya sahip bir kişiye pik attıran tek şey mental.
-
Konuyu çok genel almıştım. Şu an Sabancıdayım burayı düşünen varsa sorularını sorabilir. Bölümümü değiştirmem gerektiği için değiştirmem gerekiyor. Yıllardır sadece İngilizce okuma yaptığım için Türkçe bir şey okurken acayip yavaş okuduğumu farkettim. Adam akıllı hazırlanmadan önce 300-400 sayfalık bir kitap bitirmeye karar verdim bu süreçte geri kalmamak için temelleri kontrol etmek adına genel bi yol haritası çizip buraya not düşeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhim -- 8 Şubat 2025; 21:59:39 > -
Nasıl olmalı peki hocam sizce mental?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iamsocio
Nasıl olmalı peki hocam sizce mental?Freak gibi çalışmak gerekiyor zaten sadece üniversiteye hazırlanan bir birey için yapabilecek daha iyi ne varki? Sınav zor bir sınav değil. Angaryası çok olan bolca pratik gerektiren bir sınav.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X