Şimdi Ara

1 senede 0 dan 70k SAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar bu sene yks sınavına girdim. Meslek lisesi öğrencisiyim okuldan 0 verim aldım çünkü ders görmedim devlet hast.staj yaptığım ve okul geç bittiği için dershaneyede gidemedim ve hiç ders çalışamadım adam akıllı.Bu sene dilden girdim hiç tercihsiz kalmayayım diye TYT 61(tüm sene boyunca çözdüğüm deneme sayısı 6 olmasına rağmen) YDT 72 ama ben bu sene SAY geçeceğim ve hedefim Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimlik 70k ben ağustos ayından düzenli bi çalışma ile yapabilirim diye düşünüyorum sayısalım çok iyi değil tyt 12 net yaptım. Sizce bir senede 70k zorlayabilir miyim? Bölüm hakkında düşüncesi ve bilgisi olan var mı? Benim gibi böyle alan değiştirenler varsa nasıl çalıştılar vsvs şimdiden teşekkürler herkese :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öncelikle şunu söyleyeyim doğru çalışmayla evet rahat yapılabilir hocam. Konunun ehli arkadaşlar illa ki yazacaktır, up
  • Merhaba. Öncelikle. Onumuzdeki gunlerde saglam bir sekilde calısmaya baslarsan cok iyi sonuclar hatta tahmin edemeyeceğin kadar ileri bir sonuc bile elde edebilirsin. Olay meslek liseli olmakta degil hocam olay gercekten iradeye sahip cıkıp calısmakta.ha tabi ust duzey ogrencilerin algısı,iq seviyesi cok yuksek olabilir fakat bu onlara yetismemeniz İcin hicbir sekilde sebep degil. Bol sans :) sadece calıs... En iyisi İcin calıs... Yapabileceğinin en iyisini yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbaris -- 1 Temmuz 2020; 2:5:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sundayman Ali kullanıcısına yanıt
    oooo çok iyi hocam nasıl çalıştınız kısaca bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    135 gün 0'dan 3k (TM)
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.