Şimdi Ara

210k'dan 1 senede 20k, 30k yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi durumumdan kısaca bahsedeyim sizden yardım istiyorum. 3. senem olacak mezuna kaldım ve bu sene sınava şöyle girdim.

Mezun senem gerek maddi gerek ailevi durumlar yüzünden dehşet verimsiz geçti sınava lys fizik ve lys kimyanın tamamını bilmeden, ygs fiziğin yarısını bilmeden, lys geometriyi bilmeden ki ygs geometri de tam değildi, limit, türev, integral, trigonometri, logaritma gibi konuları bilmeden ayrıca mat1 de eksikler vardı Türkçe'de dil bilgisi bilgim 0 dı, hiç sosyal çalışamadım. Biyolojim idare ederdi sadece bu şekilde sınava girdim ve 210k geldi ben hep ODTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik istedim.

Bu sene çok güzel bir dershaneye gideceğim burs ile evde idare eder miktarda ek kaynaklarım var şimdi sizden isteğim şu bu sene çok fazla çalışacağım ama olur mu size durumumu tam anlattım olmaz diye çok korkuyorum kendime güvenim çok fazla değil bu bu yüzden 20k, 30k bandı bir şey gelsin yine çok güzel olur ama dediğim gibi bilgi olarak çok eksiğim var ve 1 senede bu açık kapanır mı?
    OBP 82 bu arada.

Sizin görüşünüz nedir acaba bunu merak ettim önerileriniz var mı teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtümolbio -- 1 Eylül 2018; 11:8:52 >

• Moleküler okuyacağına git çaycılık garsonluk yap daha iyi en azından bir işin olur ve 5 seneni heba etmemiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Moleküler okuyacağına git çaycılık garsonluk yap daha iyi en azından bir işin olur ve 5 seneni heba etmemiş olursun.
    Sadece 20k veya 30k bandı olur mu yapılabilir mi diye soruyorum hocam bölümü seviyorum ve sevdiğim işi yapmak istiyorum.
  • gece gündüz demeden verimli çalışırsan daha iyisini bile yaparsın
  • Yapılmaz 210k isen fen derslerinin tümü eksik ve matin kötüdür 20k çok yüksek bir hedef 210k ya göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir arkadaşım vardı 250k yapmıştı. Oda 20 k yı istiyordu. Gazladık gazladık 2 senedir yapamıyor
  • 12. sinifta hic kitap acmadan hicbir sey calismadan 144k olmustum mezuna kaldim. Guzel calistim aslinda denemelerim ayt 55-60 tyt 95 civariydi. Hedefim 30k ydi. Sinavda yapamadim bekledigim gibi. 63k oldum. Yani baya calisman lazim + sinav ani var. ama duzgun calisirsan en kotu 80 olursun. Ha bu arada dostum 3. kere kaliyorum demissin acikcasi pek umudum yok senden tarafa. Ama yapilmayacak bir sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.