Şimdi Ara

1 senede 40k yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 sene yatan bir öğrenciyim.son sene min 4-5 saat çalışarak mf de 40k yapılabilir mi? Yada yapanlar varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır.

hiç moral bozma vs diye alıntılamayın. temeliniz yoksa 1 yılda 40k mf günde 4 5 saat ile yapamazsınız.
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    peki tm ?

Bu sene Tm3 100k küsür gelicek.

• istersen yaparsin kardesim sen calis zaten 4-5 saat sana az gelicek

• Dogruyu solemek gerekirse yaparsin ama ful lys kascan cunku ygs oyle yada boyle kotu gelecek efsane cekisle 40kdasin Unutma sadece LYS

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz

peki tm ?

Bu sene Tm3 100k küsür gelicek.

10k bile yaparsın.
  • 3 sene yattım
    son sene max 5 saat çalışarak 13k yaptım (marttan sonra çalışmayı bıraktım ygs kötü gelince)
    yazın çalışmaya başladım ama (günde 2-3 saat)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wubba Lubba Dub Dub

3 sene yattım
    son sene max 5 saat çalışarak 13k yaptım (marttan sonra çalışmayı bıraktım ygs kötü gelince)
    yazın çalışmaya başladım ama (günde 2-3 saat)

Sen hangi liseden mezundun ?

• GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    bfl'de 3 sene okudum
    afl mezunuyum
  • Derece bile yaparsın son sene. Yeter ki motivasyonun olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wubba Lubba Dub Dub

bfl'de 3 sene okudum
    afl mezunuyum

Tahmin etmedim sanma Fen lisesi mezunu oldugunu 1 yilda her babaylglt yapamaz o dedlgini

• Lisede son senemin ağustosunda çalışmaya başlayıp 2011de mf-4te 29 bininci oldum. İstersen olmayacak birşey yok. Temelle alakası yok sadece bütün konuları bitirmen gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yatmaktan kastın ne bilmiyorum da benim lise ortalamam 75 küsur. çalışkan bir öğrenci değildim. anadolu lisesi mezunuyum. ağustosta dershane ile başlamıştım çalışmaya, ygs konularını hiç bilmiyordum matematiğim 15 net falandı en yüksek. sadece son sene çalışıp ygs'yi 5k yapmıştım. sonra lys ile 18'e düştüm o ayrı .

yakın arkadaşlarımın çoğu da son sene çalıştı en kötü 25k yaptılar. meslek liseli falan değilsen ve çalışırsan yaparsın yani 40k aşırı yüksek, yapılamayacak bir hedef değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şüşko

yatmaktan kastın ne bilmiyorum da benim lise ortalamam 75 küsur. çalışkan bir öğrenci değildim. anadolu lisesi mezunuyum. ağustosta dershane ile başlamıştım çalışmaya, ygs konularını hiç bilmiyordum matematiğim 15 net falandı en yüksek. sadece son sene çalışıp ygs'yi 5k yapmıştım. sonra lys ile 18'e düştüm o ayrı .

yakın arkadaşlarımın çoğu da son sene çalıştı en kötü 25k yaptılar. meslek liseli falan değilsen ve çalışırsan yaparsın yani 40k aşırı yüksek, yapılamayacak bir hedef değil ki.

obp mize kadar herşeyimiz aynı hocam bu yıl mezuna kalıyorum senden tek farkım ağustosta değil temmuzda başlamam

inşallah benimde hedefim ygs de 5k lys de sıralamayı korumak hatta düşürmek

konuyu açan arkadaşa gelince günlük düzenli en az 5 saat çalışmayla yaparsın ama sistemli olman gerek çalışmayı bilmelisin.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    tabi bu benim söylediğim netler 2013'te, hatırladığım kadarıyla temel lise abuklukları falan yoktu o zaman. onu dikkate alınca şimdi 5k biraz daha zor gibi ama gayet yapılıyor son seneyle, tamamen sana bağlı. bakarsın daha iyi bile yaparsın ki çalışmaya başlamışsın bile. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şüşko -- 4 Temmuz 2017; 20:16:58 >
  • Sadece son sene çalışıp ygsde 1.7k yapan bir arkadas var bizim okulda

• şüşko kullanıcısına yanıt
    Yatmaktan kastım öyle soru bankası falan cözmeden sadece yazililara calismak falan hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 10k bile yapılır. 40k test çözmeden sadece konu dinleyerek yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: şüşko

tabi bu benim söylediğim netler 2013'te, hatırladığım kadarıyla temel lise abuklukları falan yoktu o zaman. onu dikkate alınca şimdi 5k biraz daha zor gibi ama gayet yapılıyor son seneyle, tamamen sana bağlı. bakarsın daha iyi bile yaparsın ki çalışmaya başlamışsın bile. kolay gelsin

eyvallah hocam. mf miydin ? hangi okul bölümdesin şuan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.