arkadaşlar netlerim genel olarak Mat 33-34 Geo 14-15 Edb 50+ Coğ 21-22
Ege psikoloji 13.900 ile almış geçen sene ege ya da gediz psikoloji istiyorum(19400) sizce olma şansı var mı ygs5 te 80bindim :(
baltali ilah
kullanıcısına yanıt
Mezunum zaten
Lord_Drizzt
kullanıcısına yanıt
Mezunsan ve 80 bininci olduysan tüm sene boyunca ne yaptın?
gelmez
baltali ilah
kullanıcısına yanıt
Yapabildiğimin en iyisi buydu bu kadar umutsuuz değilim ben olsbilceğine inanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Lord_Drizzt
Yapabildiğimin en iyisi buydu bu kadar umutsuuz değilim ben olsbilceğine inanıyorum
kardeş bende senle aynıyım aşagı yukarı ygsmiz aynı senın edebiyat biraz yüksek benimde matematik iö iühf istiyorum.yardımcı olabilecek var mı. y
quote:
Orijinalden alıntı: Lord_Drizzt
+50 edb için sadece bilgi değil şansta lazım
Oralar gelirmi bilmem ama 25k altı gelir bu setlerle tm için kötü bir siralama olmadığını düşünüyorum
Lord_Drizzt
kullanıcısına yanıt
İlk 14bin kasabilir, ama belli olmaz kimse yapmaz sen yaparsan bu netleri her türlü olur. Ama bu netleri yaparsan ilk 20bin garanti bence
Kesinlikle
merttt123M
kullanıcısına yanıt
Oo vaov. Bu baya iyi yalnız :O
Bence büyük ihtimalle gelir hiç merak etmehttp://www.salimunsal.com şurada bi hesaplam motoru var 2015e göre ayarlanmış ygs sıralamasının aynısı veriyor bi dene istersen
merttt123M
kullanıcısına yanıt
hangi sene bu ?
Bende mezunum bende 80 bindeyim ve hakkıyla çalıştığımı düşünüyorum bir sene boyunca ne yaptın diyen arkadaşım sen ne yaptın acaba nasipten öteye yol gitmiyor bence boş konuşup insanların canını sıkma . .
Senesini bilmiyorum baradaa denk gelmişti bir iki ay önce
merttt123M
kullanıcısına yanıt
Baya güzelmiş ya en düşük yaptığım netler nerdeyse bunu görünce bi umut doğdu içime açıkçası ama okul bana 43 puan veriyor :(
guardiansofasgaardG
kullanıcısına yanıt
Salim ünsala bi türlü giremiyorum ya hata veriyor sürekli
Benimde öyle olmuştu inşallah gönlünden geçen olur..
quote:
Orijinalden alıntı: merttt123
Benimde öyle olmuştu inşallah gönlünden geçen olur..