Şimdi Ara

TM 3 Puan turunde 113. yum, 12.sinif ve mezun arkadaslarin sorularini alabilirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
66
Favori
8.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim merhaba
    bu sene 3.senem ve bu sene kesin gitmeliyim.
    matematik bu ağustos'tan başladım pek te düzenli olmayan bir rutinle bu sebeple üslü oran orantı basit mutlak denklem çözme ve çarpanlara ayırma bitti bitecek
    bundan sonra problemler

peki bu anda program önerir misin?
    geometri'm sıfır ona ne demeliyiz?
    diger dersler hakkında fikrin nedir sağol
  • hocam peki ocak 15 ine kadar ygs konuları soru bankalarını vs bitircem
    orada kalan 15 günü bölüm denemesi çözerek mi geçirsem yani apotemi ygs mat deneme fem kapsül trkçe deneme sosyal yayın denizi deneme yoksa genel denemeler mi abanayım fem 10lu ,8 li vs yoksa

bölüm denemelerinden sonra ygs denemesi mi çözsem 8 li fem denemesi vs
  • Hocam karne ortalaman neydi benimkisi 75 bu beni ne kadar geri atar ilk 10 bine girebilmek için kaçıncı olmalıyım? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lys yi günde kaç saat çalışmalıyım ed hariç ygs öncesi konular bitti demişsiniz integral türevi önceden biliyor muydunuz?

• Usta ygsde 0 lysde 2.25 geometri neti yaptım bana ne öneriyorsun ? Matematige başladım şuan kasıma kadar sadece mat çalışıcam ygs+lys beraber götürecegim. Haftada 4-5 konu ygsden 1-2 konu da lysden atmayı dusunuyorum. Sen ne öneriyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSBD

kardeşim merhaba
    bu sene 3.senem ve bu sene kesin gitmeliyim.
    matematik bu ağustos'tan başladım pek te düzenli olmayan bir rutinle bu sebeple üslü oran orantı basit mutlak denklem çözme ve çarpanlara ayırma bitti bitecek
    bundan sonra problemler

peki bu anda program önerir misin?
    geometri'm sıfır ona ne demeliyiz?
    diger dersler hakkında fikrin nedir sağol

Geometrim sifir degildi hocam vasatti ben mps ve soru bankalariyla 17.5 net yapabildim zaten. Sifirdan vasata nasil getirirsin bilmiyorum ben hocalari dinleyerek getirmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: blazer88

hocam peki ocak 15 ine kadar ygs konuları soru bankalarını vs bitircem
    orada kalan 15 günü bölüm denemesi çözerek mi geçirsem yani apotemi ygs mat deneme fem kapsül trkçe deneme sosyal yayın denizi deneme yoksa genel denemeler mi abanayım fem 10lu ,8 li vs yoksa

bölüm denemelerinden sonra ygs denemesi mi çözsem 8 li fem denemesi vs

Konular bitince secme bolummus genelmis ne bulursan bitir yut zarari olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Hocam karne ortalaman neydi benimkisi 75 bu beni ne kadar geri atar ilk 10 bine girebilmek için kaçıncı olmalıyım? :)

Bunu nasil bilebilirim? Onlarca degiskenin bilincinde olmam gerekiyor bunu tahmin edebilmek icin. Ortalamam 89 du. Integral ygs sonrasina kalmisti ya oyle yazdiysam yanlis yazmisim kusura bakma

• LevonSerkis L kullanıcısına yanıt
    Ben tek bir derse calismani onermem. Agirlik verebilirsin ama tek ders sikinti olabilir. Geometriyle ilgili bi altindaki mesajda durumumu belirttim

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    usta bu sene genel anlamda ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSBD

usta bu sene genel anlamda ne yapmalıyım?

Bunu da bilemem ki,senin durumuna gore degisir hocam bu sorunun cevabi cok sig bir soru bu

• Reyiz hangi bölüme gidicen?

• Hocam peki sence ygs konuları ne zaman bitse iyi 15 ocakta falan bütün konular bitse iyi değil mi hocam... ondan sonra full ygs deneme+lys kasayım değil mi?

birde hocam mat 2 temelim yok ya ne önerirsin mat 1 tam bitirdikten sonra mı başlayayım mat 2 ye acaba mat 2 için hangi kitabı öneriyorsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazer88 -- 8 Eylül 2015; 12:17:18 >
  • Selamlar

Mezunum (üniden hazırlanacam eve dönerek) + obp kırık değil

integral hariç neredeyse her konu hakkında fikrim ve bi miktar yapabilitem var

Lys matematiği 10 12 haftada bitirecek bir program düşünüyordum temel olarak

ancak lise 4 matematiğine daha sağlam girip basit mat 2 konularını (pol- denklem vs vs ) ygs sonrasına bırakabileceğimi düşündüm
    sonuçta polinom soruları karşıma çıksa çok zorlanacağımı düşünmüyorum
    -----------
    denemeler ile ilgili onerin var midir mat 1 ve 2 denemesi zorlasin böyle gercekleri aciğa cikarsin boyumuzun olcusunu bilerek gidelim er meydanyna :)
    -------------
    mat1 için
    simetri ve fem konu özetliyi buyuk oranda cozmuştum

hedefimi cok yuksek tutuyorum o yuzden bana bu kitaplara tekrar girmemi mi onerirsin

yoksa karekok + (senin önereceğin orijinal bir kitap) ve konuyu unuttu?um yerler için fasikul ile ilerlemeli 2. bir yol mu onerirsin?

teşekkürler

• Hocam temel çok iyi değil hiçbir ders de bitmedi 12 yim. Tm de kesinlikle ilk 20.000 yapmam lazım ailem ztn mf istiyor benim için :( mat1 mat2 tarih ve Türkçeyi okullar açılıncaya kadar 1 gün içinde hepsini çalışsam nasıl olur daha ed ve coğrafya fln da var 2 sa mat1 2 sa mat2 1 sa türkçe 1 sa tarih 1 sa Geo çalışsam günde sizce nasıl olur. 7 saat ediyor çok mu az mı sizce çok fazla çalışan bir insan olmadığım için ne doğru ne yanlış bilmiyorum ama bu sene kesin ilk 20 bin olmalı mezuna kalırsam da eğer 10 bine çekebilmek için karne ort 74 ztn düşük baya 3 sene başıboş bir mf idim :'(

• Hocam öncelikle Merhaba demek istiyorum;
    Bu sene 11.sınıfa geçtim TM öğrencisiyim bu yaz 10.sınıf matematik konularını (geometri dahil değil) baştan aşağı tekrar ettim ve çalıştım.Matematikte bir problemim yok ancak geometrim kötü denilebilecek bir konumda acaba okullar açılana kadar ygs matematiği bitirmeli miyim? Yoksa unutulur diye daha sonra mı çalışmalıyım(Bu sene trigonometri göreceğiz o yüzden soruyorum).Birde katı cisimler dörgenler vb konulara trigonometri için ve unutmamak için ne zaman çalışmalıyım? Teşekkürler.
    Not: Son olarak bir şey eklemek istiyorum ygs ve lysde öğrendiğim konuları unutmamak için nasıl bir yol izlemeliyim ne sıkla soru çözmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eurytos -- 8 Eylül 2015; 21:08:54 >
  • Hocam ben şuan fiziği konu bazında bitirdim satılır biyolojide 2konu kaldı aynı şekilde kimyadada.Bunlardan birer sb çözmeye başladım.Biyolojiden bir sb daha çözmeyi planlıyorum.Mat1de 345 kitabının ve fem kö nin son testlerini çözüyom. Mat1de işlem mantık ve olasılık ta çok iyi değilim onlara bakacam.Coğrafyada kareköke başladım.Konu olarakta rüzgarlara geldim.Mat2de logaritma beyaz fem konu anlatımlıda bitti trigonometriyide fem beyaz konu anlatımlıdan ve apotemiden bitirmek üzereyim.10.sınıf matematik temelim var sizce 10.sınıfa ne zaman bakmalıyım.Ben eylül sonuna kadar limiti bititmeyi düşünüyorum.Limitten sonra türevemi bakmalıyım.Yoksa Türev+10.sınıf matematiği şeklinde karışık mı gitmeliyim.Edebiyata eylülün sonuna doğru başlamayı planlıyorum.Tarihten palme soru bankasını çözmeye başladım.Herhangi bir konu anlatımlıya bakmıyorum.Felsefedede fem in felsefe kâğıtları ndan çalışıp güvenderden soru çözüyorum.Geometride üçgenler ve dörtgenler ve deltoid bitti.Geometride geride kalmış hissediyorum kendimi birey b var femset var.Ekimde bilfen mat2 sb çözmeyi planlıyorum ygs den sonrada karekök ve sadece limit türev integralini çözmek için bir soru bankası daha almayı planlıyorum.Dil bilgisini yarıladım.Bilfen türkçe sb almayı planlıyorum.Günlük anlam bilgisi soruları çözüyorum.Şuan için deneme çözmede sıkıntı yaşıyorum sadece geçen ay bölüm denemeleri çözmüştüm.Elimde deneme var ama sürekli çözmeyi erteliyorum.Sizce çok mu geç kaldım deneme çözmeye ekimde başlasam sıkıntı olur mu haftada 2-3denem çözmeyi planlıyorum.Şuan için günlük 6-9saat arası çalışıyorum. Siz kaç saat çalışıyordunuz.Bu süreyi ne zaman arttırmalıyım.

Edit:Benimde hedefim ilk 1k sizce şuan ilerlemem nasıl hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 9 Eylül 2015; 12:04:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blazer88

Hocam peki sence ygs konuları ne zaman bitse iyi 15 ocakta falan bütün konular bitse iyi değil mi hocam... ondan sonra full ygs deneme+lys kasayım değil mi?

birde hocam mat 2 temelim yok ya ne önerirsin mat 1 tam bitirdikten sonra mı başlayayım mat 2 ye acaba mat 2 için hangi kitabı öneriyorsun hocam

Kardesim yazmisim bunlarin hepsini habire sorup duruyorsun once bir oku cevaplarimi ya belki icinde sana yarayan baska seyler de olacak,kusturuyorsunuz insani cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

Hocam ben şuan fiziği konu bazında bitirdim satılır biyolojide 2konu kaldı aynı şekilde kimyadada.Bunlardan birer sb çözmeye başladım.Biyolojiden bir sb daha çözmeyi planlıyorum.Mat1de 345 kitabının ve fem kö nin son testlerini çözüyom. Mat1de işlem mantık ve olasılık ta çok iyi değilim onlara bakacam.Coğrafyada kareköke başladım.Konu olarakta rüzgarlara geldim.Mat2de logaritma beyaz fem konu anlatımlıda bitti trigonometriyide fem beyaz konu anlatımlıdan ve apotemiden bitirmek üzereyim.10.sınıf matematik temelim var sizce 10.sınıfa ne zaman bakmalıyım.Ben eylül sonuna kadar limiti bititmeyi düşünüyorum.Limitten sonra türevemi bakmalıyım.Yoksa Türev+10.sınıf matematiği şeklinde karışık mı gitmeliyim.Edebiyata eylülün sonuna doğru başlamayı planlıyorum.Tarihten palme soru bankasını çözmeye başladım.Herhangi bir konu anlatımlıya bakmıyorum.Felsefedede fem in felsefe kâğıtları ndan çalışıp güvenderden soru çözüyorum.Geometride üçgenler ve dörtgenler ve deltoid bitti.Geometride geride kalmış hissediyorum kendimi birey b var femset var.Ekimde bilfen mat2 sb çözmeyi planlıyorum ygs den sonrada karekök ve sadece limit türev integralini çözmek için bir soru bankası daha almayı planlıyorum.Dil bilgisini yarıladım.Bilfen türkçe sb almayı planlıyorum.Günlük anlam bilgisi soruları çözüyorum.Şuan için deneme çözmede sıkıntı yaşıyorum sadece geçen ay bölüm denemeleri çözmüştüm.Elimde deneme var ama sürekli çözmeyi erteliyorum.Sizce çok mu geç kaldım deneme çözmeye ekimde başlasam sıkıntı olur mu haftada 2-3denem çözmeyi planlıyorum.Şuan için günlük 6-9saat arası çalışıyorum. Siz kaç saat çalışıyordunuz.Bu süreyi ne zaman arttırmalıyım.

Edit:Benimde hedefim ilk 1k sizce şuan ilerlemem nasıl hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyorum.

Kardesim hayirli olsun ilk bindesin. Daha detayli bir cevap vericem musait oldugumda

• Hocam peki kusura bakma bir şey daha sorcam harita bilgim pek yok Coğrafya da harita Bilgisi olmadan olmuyor harita birine Nereden çıkayım Atlas vs ne onerirsin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.