Şimdi Ara

TM 3 Puan turunde 113. yum, 12.sinif ve mezun arkadaslarin sorularini alabilirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
66
Favori
8.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 12. sınıfa geçtim, haftada her dersten 1 konu bitiriyorum testleriyle beraber (geometri hariç) sizce yeterli mi? Matematiğe karekök mpsden çalışıyorum güzel bir kitap fakat yetişmeyecek gibi hissediyorum daha 4. konudayım. Sizce hızlanmalı mıyım? Bir diğer sorum ise lys henüz başlamadım sadece ygs çalışıyorum ikisini beraber mi götürmeliyim? Aklıma gelmişken bunu da sorayım tarihten çok yanlışım çıkıyor öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Edit: Sormayı unutmuşum, geometriye özel ders başlayınca ya da okul açılınca başlamayı planlıyorum, kötü bir fikir mi şimdiden başlamalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letheee78 -- 8 Ağustos 2015; 0:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: letheee78

Hocam 12. sınıfa geçtim, haftada her dersten 1 konu bitiriyorum testleriyle beraber (geometri hariç) sizce yeterli mi? Matematiğe karekök mpsden çalışıyorum güzel bir kitap fakat yetişmeyecek gibi hissediyorum daha 4. konudayım. Sizce hızlanmalı mıyım? Bir diğer sorum ise lys henüz başlamadım sadece ygs çalışıyorum ikisini beraber mi götürmeliyim? Aklıma gelmişken bunu da sorayım tarihten çok yanlışım çıkıyor öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Edit: Sormayı unutmuşum, geometriye özel ders başlayınca ya da okul açılınca başlamayı planlıyorum, kötü bir fikir mi şimdiden başlamalı mıyım?

Su an icin bir sikinti yok, o tarz bir dersi arkada birakip sonradan yuklenme durumu olabiliyor,o sorun degil fakat lysye baslamalisin. Ufaktan polinom,esitsizlik bakmaya basla ki zaman kaybetme sonra onlarla. Tarihten benim de cok yanlisim cikiyordu :D hep gormezden geldim ygsde de 6 yanlisim vardi o yuzden ben bu konuda sana yardimci olamam :D matematikte su an dort konu fena degil,ne zaman basladin calismaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lys sadece matematik mi başlayayım yoksa hafiften edebiyat da başlayayım mi? Sanırım 3-4 hafta falan oldu :D

• quote:

Lys sadece matematik mi başlayayım yoksa hafiften edebiyat da başlayayım mi? Sanırım 3-4 hafta falan oldu :D

Fena degil,biraz daha hizlan ama. Lys edebiyat ygsden sonraya kalsin

• Hocam merhaba. Tm öğrencisiyim ve mezunum. 3 gün önce hafiften mat1 simetriye başladım. Birde konu özetli soru bankam var. Acaba simetrinin hepsini bitirip soru bankasına mı geçsem daha iyi olur yoksa konu bitirip soru bankasından o konuyu mu çözeyim. Simetride her konuyla ilgili ortalama 3 test var, onlarıda çözüyorum. Bu arada çok teşekkürler, herkesin sorularını üşenmeden cevaplıyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotikbrokoli

Hocam merhaba. Tm öğrencisiyim ve mezunum. 3 gün önce hafiften mat1 simetriye başladım. Birde konu özetli soru bankam var. Acaba simetrinin hepsini bitirip soru bankasına mı geçsem daha iyi olur yoksa konu bitirip soru bankasından o konuyu mu çözeyim. Simetride her konuyla ilgili ortalama 3 test var, onlarıda çözüyorum. Bu arada çok teşekkürler, herkesin sorularını üşenmeden cevaplıyosun

Lafı mı olur herkes yararlansın birikimlerden. Eğer 3 testle oturduğunu hissediyorsan konuların bittiğinde başla,oturmuyorsa konuyu bitirince çöz ama benim yapacağım şey simetride soru bankasından 3-4 konu önde gitmek olurdu,böylece tekrar yapmadan tekrar yapmış oluyorsun soru çözerek. Ayriyeten bir soru bankası daha edin ve konuların tamamı bitince onu çöz(karekök çok iyi olur) sonra da gelsin bölüm denemeleri :)

• Hocam, bi soru sormuştum ama bir sorum daha var. Demiştim sadece ygs çalışıyorum, lys'ye de başlayacağım ama hangi ders hangi konulardan başlayacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilir misin?
  • Lys cografya ve ygs turkce tavsiyeleriniz

• quote:

Hocam, bi soru sormuştum ama bir sorum daha var. Demiştim sadece ygs çalışıyorum, lys'ye de başlayacağım ama hangi ders hangi konulardan başlayacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilir misin?

Sadece matematikten,ilk konulardan basla. Edebiyati ygsden sonraya veya 2016 ya birak

• quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

Lys cografya ve ygs turkce tavsiyeleriniz

Lys cografyaya calismadim,bilmiyorum. Ygs turkce tavsiyem de bol soru cozme,bir sey okurken dilbilgisiyle alakali seyleri fark etmeye calismak,soyle:gazete okurken aklindan cumleleri ogelerine ayir yuklemin cekimlerine bak sacma belki ama gelistirici :D

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Peki kaynak öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

Merhabalar arkadaslar, sinav donemiyle alakali sorularinizi sorabilirsiniz. Aslinda konu acmak istiyordum bu surecle ilgili ancak pek fazla toparlanamadim surekli istanbul memleket arasi mekik dokuyorum o yuzden soru cevap daha az yorucu ve daha verimli olur diye dusundum

Edit:Lutfen pm atmak yerine sorularinizi buraya atin herkese yardimi dokunsun

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1748311/9dc7d10b-3fb9-41d3-85b8-a8f996bd6ff3.png

ygs netlerim: Türkçe 32.5 Sosyal 25 Mat 37.5 Fen 19.75

Edit 2 : Lutfen once konudaki cevaplarimi okuyun sonra sorularinizi sorun daha once cevap verdigim sorular gelmeye basladi gerek ozelden gerek buradan okumadan gecmeyelim

Edit 3 : Ağustos 11 - Aralık 15 arası : %60 LYS - %40 YGS (75-25 daha iyi olabilirdi)
    Aralık 15 - Şubat 1 arası : %20 LYS - %80 YGS
    Şubat 1 - YGS : YGS Denemeleri ve tekrarlar (Şubat'tan önce sadece ygs calısmaya baslamak gibi bir hata yapmayın)
    Edit 4 : ÇALIŞMA PROGRAMIMIN EN KABA HALİ BUYDU :https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1748311/ca333ec3-c107-4618-b35d-31829abb2db5.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1748311/93c9da68-b411-4414-9f97-36b7683eb95f.jpg

Bunun üzerine kendiniz geliştirebilirsiniz programı.

113. olmussun ama adam olamamıssın xdxd

• quote:

Peki kaynak öneriniz var mı?

Yazdim hepsini ilk sayfada

• quote:

Orijinalden alıntı: ben 22

quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

Merhabalar arkadaslar, sinav donemiyle alakali sorularinizi sorabilirsiniz. Aslinda konu acmak istiyordum bu surecle ilgili ancak pek fazla toparlanamadim surekli istanbul memleket arasi mekik dokuyorum o yuzden soru cevap daha az yorucu ve daha verimli olur diye dusundum

Edit:Lutfen pm atmak yerine sorularinizi buraya atin herkese yardimi dokunsun

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1748311/9dc7d10b-3fb9-41d3-85b8-a8f996bd6ff3.png

ygs netlerim: Türkçe 32.5 Sosyal 25 Mat 37.5 Fen 19.75

Edit 2 : Lutfen once konudaki cevaplarimi okuyun sonra sorularinizi sorun daha once cevap verdigim sorular gelmeye basladi gerek ozelden gerek buradan okumadan gecmeyelim

Edit 3 : Ağustos 11 - Aralık 15 arası : %60 LYS - %40 YGS (75-25 daha iyi olabilirdi)
    Aralık 15 - Şubat 1 arası : %20 LYS - %80 YGS
    Şubat 1 - YGS : YGS Denemeleri ve tekrarlar (Şubat'tan önce sadece ygs calısmaya baslamak gibi bir hata yapmayın)
    Edit 4 : ÇALIŞMA PROGRAMIMIN EN KABA HALİ BUYDU :https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1748311/ca333ec3-c107-4618-b35d-31829abb2db5.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1748311/93c9da68-b411-4414-9f97-36b7683eb95f.jpg

Bunun üzerine kendiniz geliştirebilirsiniz programı.

113. olmussun ama adam olamamıssın xdxd

Ehe ehe ehe

• YGS sınavında süreni nasıl ayarladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

YGS sınavında süreni nasıl ayarladın?

Bilmiyorum,acikcasi bu konuda sikinti yasamayacagimi sinavin basinda da biliyordum ondan sinav aninda ani bir karar vermedim zaten 130 dakikada 160 soruya da bakmistim fenden 11 bosum vardi sadece

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Sorumu tam soramamışım...
    Sınavda bölümlere ne kadar süre ayırdın anlamında yazmıştım... Mat X dakika, Turkçe Y dk vb...
  • tarih ve coğdan sb ye gerekvar mı.coğ için 2k.akitabın soruları yeter mi
    tarih içinde sos denemeleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

Sorumu tam soramamışım...
    Sınavda bölümlere ne kadar süre ayırdın anlamında yazmıştım... Mat X dakika, Turkçe Y dk vb...

Turkce 45 sosyal 20 mat 40 fen 25,son 30 dkda turkcede emin olamadigim sorulara baktim

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

tarih ve coğdan sb ye gerekvar mı.coğ için 2k.akitabın soruları yeter mi
    tarih içinde sos denemeleri

Yeter abi yeter sen oraya 35 matematik birakirsan yeter de artar yok yapamiyorum matematik diyorsan mecbur calisican sosyale

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.