Şimdi Ara

TM 3 Puan turunde 113. yum, 12.sinif ve mezun arkadaslarin sorularini alabilirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
66
Favori
8.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim temel lise işini bir daha düşüneyim boğaziçinde de başarılar bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jais

Teşekkür ederim temel lise işini bir daha düşüneyim boğaziçinde de başarılar bu arada

Ne demek, cok tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam integral özel t. Fonk. Turev limit trigonometri bunlar için iyi fasiküller varmı apotemi diyorlar ama kararsızım şuanda

• Hocam ben şu anlık konu çalışmaları yapıyorum cuma günleri ise işlediğim konularla ilgili test çözüyorum. Şu an için her gün test çözmek gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

Hocam integral özel t. Fonk. Turev limit trigonometri bunlar için iyi fasiküller varmı apotemi diyorlar ama kararsızım şuanda

Metin yayinlari,palme,apotemi kolaydan zora dizdim

• quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Hocam ben şu anlık konu çalışmaları yapıyorum cuma günleri ise işlediğim konularla ilgili test çözüyorum. Şu an için her gün test çözmek gerekli mi?

Bence yaptigin kendi icinde tutarli,soyle ; onumuzde onlarca konu var ve bunlari hizlica bitirmek bize zaman kazandiracak. Ancak cuma gunu kac soru cozuyorsun,bu da onemli

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Türkçe, Matematik,Tarih,Coğrafya için konu çalıştığımdan 50-60 arası test çözüyorum bunlarla ilgili. Ama tüm konularım bittikten sonra zaten sürekli deneme ve soru bankası çözeceğimden dolayı bu kadar soru çözme olaylarını kasmıyordum. Ama gerekiyorsa günlükte bakayım.
  • quote:

Türkçe, Matematik,Tarih,Coğrafya için konu çalıştığımdan 50-60 arası test çözüyorum bunlarla ilgili. Ama tüm konularım bittikten sonra zaten sürekli deneme ve soru bankası çözeceğimden dolayı bu kadar soru çözme olaylarını kasmıyordum. Ama gerekiyorsa günlükte bakayım.

Bak eger oturdugunu hissediyorsan sakin bozma programini,cidden benim de aklima yatan guzel bir programmis. Bu sene dilden ilk yuze girmeye calisacagim son iki ay calismak icin bu programi bile kullanabilirim :D ama 6 gun konu 1 gun soru yerine 5 -2 denesene bir hafta,sonra geri donusunu yapabilir misin bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 6 Ağustos 2015; 10:56:18 >
  • Hocam okulların başlamasına 5 hafta var bu sürede YGS matı fem simetriden yarıya gelsem ve gundede 3-4 saat lys mat ve 1-2 saat lys edebiyat geri kalan 3-4 saate de YGS mat çalışsam iyi olurmu

Bende tmciyim o yüzden lys fen filan hiç bakmama gerek yok Full edebiyat ve %50 mat kalmayı düşünüyorum edebiyattan gerçekten 53-54 net yapmam lazım 11.5 ay var günlük 1-2 saat çalışma ile edebiyat bitermi tabi son 3 ayda Full 7-8 saat çalısıcam edebiyattan fire vermek dahi istemiyorum

• RawShed kullanıcısına yanıt
    Cok iyi olur,edebiyat son uc ayda gunluk 4-5 saat calismayla bile iki kere biter naptin hocam?:D Gunluk 2-2.5 saat calistim ben,52.25 iste her gun de calismadim. Coook kolay sorular kacti cok rahat da fullerdim. Son 5 hafta icin de calisma seklin gayet iyi

Tamam hocam, öyle yapayım. Şu an bile verim aldığımı söyleyebilirim. Şöyle: zaten konu bitmiş oluyor, üzerine de o gün hiçbir şekilde ders,konu çalışmıyorum. Sadece o konularla ilgili test çözüyorum, ayrıntılarını didikliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

Cok iyi olur,edebiyat son uc ayda gunluk 4-5 saat calismayla bile iki kere biter naptin hocam?:D Gunluk 2-2.5 saat calistim ben,52.25 iste her gun de calismadim. Coook kolay sorular kacti cok rahat da fullerdim. Son 5 hafta icin de calisma seklin gayet iyi

Bunu duyduğum iyi oldu hocam saolun

• quote:

Tamam hocam, öyle yapayım. Şu an bile verim aldığımı söyleyebilirim. Şöyle: zaten konu bitmiş oluyor, üzerine de o gün hiçbir şekilde ders,konu çalışmıyorum. Sadece o konularla ilgili test çözüyorum, ayrıntılarını didikliyorum :D

Tamamdir, ben de deneyecegim son iki ay :) tesekkurler,sen yardimci oldun saka maka ben olacagima :D

Ne mutlu yardımcı olabildiysem
  • Siz calismaya ne zaman basladiniz? Gunde kac saat calistiniz? Program yaparken nelere dikkat ettiniz?

Edit: 11.sinifa gecmis tmler icin onerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noestekno -- 7 Ağustos 2015; 17:35:50 >
  • Noestekno N kullanıcısına yanıt
    11 agustos 2014'te basladim. Gunde kac saat calistigim belli degildi ama haftada 20-35 saat arasi diyebilirim,ortalamaya vursak 25-26 olur. Program yaparken konu eksigim cokken cok konu az soru seklinde gitmeye dikkat ettim. Dolu dolu olmasina ozen gosterdim yani yaptigim programlarin %20-25 ini bitirmisimdir layikiyla ama bitiremedigimin bile bana faydasi cok oldu. 11. Sinifa gecmis bir tmye onerim ygs matematigi bitirmesi ve bu sene ortalamasini yuksek tutmasi olur,fazlasina gerek yok

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Universitede basarilarinizin devamli olmasini diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noestekno

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Universitede basarilarinizin devamli olmasini diliyorum...

Rica ederim,yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Tesekkurler iyi dileklerin icin

• Okullar açıldığında hangi konularınız bitmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Okullar açıldığında hangi konularınız bitmişti

O kadar iyi hatirlamiyorum da ygs mat %60 turkce %30 lys mat %15 ygs sosyal %25 civaridir

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.