Şimdi Ara

TM 3 Puan turunde 113. yum, 12.sinif ve mezun arkadaslarin sorularini alabilirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
66
Favori
8.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RawShed

quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

Orijinalden alıntı: ygs-lys06

quote:

quote:

hocam hedefim tm-3 ilk 15.000 sence dershaneye gitmeden yapılabilir mi ? konuların yetişmemesinden korkuyorum önümüzdeki zaman bu sıralama için yeterli mi ? şu anda ygs denmelerinde 70 net civarında yapıyorum.

Ikisinin de cevabi var konuda

çok teşekkürler hocam cevabı buldum. dershaneye gitmemişsiniz peki limit-türev-integral gibi baba konuları kendiniz yardım almadan nasıl hallettiniz ? bu konulara kaç ay ayırmak gerekir ? ilginiz için çok teşekkürler.

ötf limit okulda gördüm. türev integrali ygsden sonra fasiküller ile halletim hocam. Apotemi ve metin yayınlarının fasiküllerini kullandım. Türev ve integrale toplam 1 aya yakın bir süre ayırmışımdır.

Hocam lys mat için bilfen karekök triosu demiştiniz trigonometrisimi?

yok fem bilfen karekök üçlüsü anlamında demiştim hocam

Evet ağustos ayında başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 4 Ağustos 2015; 9:28:27 >

• Yeni çalışma programı eklendi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertaşk

quote:

quote:

quote:

quote:

Sa beni hatırladın mi ? 32 k oldum . Mezuna kaldım . Ygs fen ve lys mat için hangi kaynakları önerirsin ?

Hatirladim, ygs kimya,biyoloji icin palmeyi oneririm. Hem konu hem soru bankasi. Fizik icin de fem ilk adim kitabina bakabilirsin fizikten baska bir sey yapmamistim

Fenden sadece bunları yaparak kaç net çıkardın hocam ? Bi de hem ygs hem lys sonuç belgeni atabilir misin ?

20,25 net. Atacagim bilgisayara gecince

Tamam pm den whatsapp atar mısın . Çünkü artık iktisatçısın hem de boun dan mezun olan ve benim seksi zorluk derecesine sahip mat sorularımı çözmelisin

hayir

Smoke weed everyday

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sa beni hatırladın mi ? 32 k oldum . Mezuna kaldım . Ygs fen ve lys mat için hangi kaynakları önerirsin ?

Hatirladim, ygs kimya,biyoloji icin palmeyi oneririm. Hem konu hem soru bankasi. Fizik icin de fem ilk adim kitabina bakabilirsin fizikten baska bir sey yapmamistim

Fenden sadece bunları yaparak kaç net çıkardın hocam ? Bi de hem ygs hem lys sonuç belgeni atabilir misin ?

20,25 net. Atacagim bilgisayara gecince

Tamam pm den whatsapp atar mısın . Çünkü artık iktisatçısın hem de boun dan mezun olan ve benim seksi zorluk derecesine sahip mat sorularımı çözmelisin

hayir

Smoke weed everyday

Ne diyon la

• çözemediğin soruları ne yaptın 94 doğumluyum bu sene hazırlanıcam arayı açtık baya çözemediğim sorular aklımı karıştırıyor yoksa gitmicem dershaneye ne önerirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire1903

çözemediğin soruları ne yaptın 94 doğumluyum bu sene hazırlanıcam arayı açtık baya çözemediğim sorular aklımı karıştırıyor yoksa gitmicem dershaneye ne önerirsin hocam

Soru cozum gruplari vardi whatsappte ayrica arkadaslarla baze haftada iki uc saat toplanip srularimiza bakiyorduk

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam hedefim tm-3 ilk 15.000 sence dershaneye gitmeden yapılabilir mi ? konuların yetişmemesinden korkuyorum önümüzdeki zaman bu sıralama için yeterli mi ? şu anda ygs denmelerinde 70 net civarında yapıyorum.

çok teşekkürler hocam cevabı buldum. dershaneye gitmemişsiniz peki limit-türev-integral gibi baba konuları kendiniz yardım almadan nasıl hallettiniz ? bu konulara kaç ay ayırmak gerekir ? ilginiz için çok teşekkürler.

ötf limit okulda gördüm. türev integrali ygsden sonra fasiküller ile halletim hocam. Apotemi ve metin yayınlarının fasiküllerini kullandım. Türev ve integrale toplam 1 aya yakın bir süre ayırmışımdır.

Ben de tavsiyelerinizi dikkate alarak bu ay başlayacağım. Umarım sizin gibi başarılı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de tavsiyelerinizi dikkate alarak bu ay başlayacağım. Umarım sizin gibi başarılı olabilirim.

en iyisini yaparsın

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    İnşallah elimden gelenin en iyisi olacak.
  • quote:

bende seni 25 30 yaşında sanırdım KB de her konuda biriyle mülakaşa ederdin

Lan meğer liseliymişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

quote:

Lan meğer liseliymişsin

Hiçbir zaman yaşımı saklamadım. Bilmiyor olabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

quote:

Lan meğer liseliymişsin

Hiçbir zaman yaşımı saklamadım. Bilmiyor olabilirsiniz.

Kb nin sıkı takipçisiyimde tabi canım olabilirsin asla küçümsedim falan sanma sadece şaşırdım sonuçta hepimiz liseli yada mezunuz burada

• Tamam, önemli değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

Bu sıralamayla boun iktisat yazmak...

Sınavın zeka ölçmediği bir kez daha anlaşıldı.

istersen burssuz koç hukuk kazanmanı sağlayabilirim seneye? 113. olmamdan daha büyük bir başarı olur

Sese geldim

Naşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

Bu sıralamayla boun iktisat yazmak...

Sınavın zeka ölçmediği bir kez daha anlaşıldı.

istersen burssuz koç hukuk kazanmanı sağlayabilirim seneye? 113. olmamdan daha büyük bir başarı olur

Sese geldim

Naşşşş

Hahahah eyvallah :D

• Up

Tebrik ederim ben de TM'ciyim bu sene temel liseye mi gitmeliyim açı temel lisesi haftada etütler hariç 56 saat yoksa okuluma devam ederek yürütebilir miyim dershanenin zaman kaybı olduğunu söyleyen çok kişi var ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jais

Tebrik ederim ben de TM'ciyim bu sene temel liseye mi gitmeliyim açı temel lisesi haftada etütler hariç 56 saat yoksa okuluma devam ederek yürütebilir miyim dershanenin zaman kaybı olduğunu söyleyen çok kişi var ne önerirsiniz ?

Kesinlikle okula devam et, dersane zaman kaybidir diyenlerdenim ben de. Kendi duzenini oturttuktan sonra dersanenin ne kadar tirt bir sey oldugunu anlayacaksin. Ancak kendim calisamam zorlanirim diyorsan temel liseye gitmeni oneririm

Coğrafya edebiyat halledilebilir ama 12.sınıf matematik konularını kendi başıma öğrenmekte sıkıntı yaşamaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jais

Coğrafya edebiyat halledilebilir ama 12.sınıf matematik konularını kendi başıma öğrenmekte sıkıntı yaşamaz mıyım?

Videolar senin icin yararli olabilir,okulda da anlatirlar hem. Ayrica cok guzel fasikuller var onlar da bu konuda kurtarici olabiliyor. Yontem cok aslina bakarsan sadece bi algi olusturuluyor 12. Sinif konularinin zorlugu hakkinda ama normalde oyle degil gozunde buyutme yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1515 -- 5 Ağustos 2015; 23:44:21 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.