Şimdi Ara

TM-3 TERCİH YAPACAKLAR İÇERİ. (ABİ KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    HOCAM TEK DÜŞÜNEBİLDİĞİM PSİKOLOJİ GİBİ FAZLA TERCİH EDİLEN BİR BÖLÜM TM'3 DE AYNI ZAMANDA BÖYLE OLMASI PSİKOLOJİ SIRALAMALARINI YUKARI ÇEKER. HUKUK 10000 BANDINDAN AŞAĞIDAKİ BÖLÜMLER İÇİN SIRALAMALARDA ÖNE ÇEKME OLUR. 10 BİN 20 BİN ARASINDA DEĞİŞME OLMAZ GİBİ DURUYOR. 20 BİN SONRASI BİRAZ DAHA GERİLER.

BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR.
  • yarigecirgenzar kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olur umarım, çünkü çok sınırdayım gerçekten.
  • 12100 istanbul hukuk io gelir mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istediğiniz okulun kontenjanı düşmüş olabilir ama istediğiniz okulun önündeki okullarda kontenjan artışı olduysa bu sizin işinize yarar. bu tip etkenleri de dikkate alın bence..
  • 4900 sıralamam var.
    Ankara Hukuk olur mu ?

• tm 3 210 puanım var kötü olduğunu bende biliyorum. 25 50 burslu bir yer gelmez mi ?
  • antoinette00 A kullanıcısına yanıt
    Ciddiyim hocam çünkü gerçekten düşünüp de istediğim bi bölüm bulamıyorum gs felsefe dışında. Boun felsefe olaydı iyiydi ama tutmadı.
  • holevan H kullanıcısına yanıt
    gelmez hacı abi 2side
  • 20binden aşağıdaki hukuklar düşer değil mi? 31.851 sıralamam bu sıralamayla hukuka giremeyecekmişim gibi geliyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adjor -- 3 Temmuz 2015; 19:59:23 >
  • 96 bindeki psikolojiye 108 binle girebilir miyim bu sene ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarigecirgenzar kullanıcısına yanıt
    96 bindeki psikolojiye 108 binle girebilir miyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Faithful Lover

Ciddiyim hocam çünkü gerçekten düşünüp de istediğim bi bölüm bulamıyorum gs felsefe dışında. Boun felsefe olaydı iyiydi ama tutmadı.

tm1 ve tm2 dusunmuyor musunuz ne bileyim 15bin siralamayi 29luk bolumde harcamayin derim ben. gerci onemli olan siralama degil istekleriniz siz de haklisiniz.

• aynı hocam sıralamamız 3342 benim de.
    tek ümidim var o da hukukun tm3e geçmesiyle psikoloji puanlarının düşmesi.
    boğazici psikoloji gelirse zil takıp oynarım heralde.
    aksi durumda.boğazici sosyoloji,ankara hukuk,odtü işletme,bilkent uluslararası arasında gidip geliyorum.

ah biri dese ki boun sosyolojiye gel cok calısıp cift anadal yapar uluslarası diploması da alırsın.
    ama güvenemiyorum.
  • Lanet olsun hala karar veremedim ne yazacağıma.
    Zaten bana en yakın seçenek mezun gibi geliyo hocam şu sıra. Galatasaray Felsefe düşünüyodum Galatasaray hakkında da pek teşvik edici şeyler duymadım. tm1 hiç düşünmüyorum da tm2'de odtü siyaset falan tutuyo ama orası da psikoloji-sosyoloji-felsefe kadar çekmiyor ilgimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Faithful Lover

Zaten bana en yakın seçenek mezun gibi geliyo hocam şu sıra. Galatasaray Felsefe düşünüyodum Galatasaray hakkında da pek teşvik edici şeyler duymadım. tm1 hiç düşünmüyorum da tm2'de odtü siyaset falan tutuyo ama orası da psikoloji-sosyoloji-felsefe kadar çekmiyor ilgimi.

dostum benim gs felsefe hakkinda pek bilgim yok ama odtu sosyoloji ve felsefenin unu hic iyi degil senin kadar iyi siralamaya kesinlikle tavsiye etmem. mezuna kalmayi dusun hazirlanabilirim diyorsan ya da odtu siyaset derim ben.

• beyler boun psikoloji max kaça düşer
    şöyle olucaz tahminim
    Anladım hocam tavsiye için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.