Şimdi Ara

TM 7.6 K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi tercih yapmayan 1k olsun yine aynı
  • Hocam iyi düşünün iyi olsun. Bundan 2 hafta önce ben dahil birçok insan bu netlerle bu sıralama gelmez diye düşünüyordu. Açıkçası en iyi gösteren tahmin sitesi bile bu kadarını gösteremedi. Ama bu tabii ki benim için geçerliyken başkaları için değil. Ama insanların kafasındaki tercih algoritması gerçekten çok farklı farklı işler ve tercih için siteye girdiğinizde o anki ruh haliniz bile bunu etkileyebilir.

İlk 5K - 10K tercih dinamikleri 50K'dan 100K'dan gerçekten farklı işler. Sırf okulun adı için, bölüm bağımsız tercih yapanlar olacak. Hayali zaten hep psikoloji olan birileri de olacak. İşletme okurum özel sektöre zıplarım diyen de olacak. Karamsar olmayın bu nedenle. Benim gördüğüm birçoğunuz hayal ettiğiniz bölüme girebilir. Ama oldu da aranızdan seken olursa da çok uzak bir hayale konmayacak gibi duruyor.

Sınavınız bitmiş, puanınız gelmiş, bir rahatlayın artık. Zaten dönem başlayınca bu muydu lan moduna çok hızlı bağlayacaksınız? Bu dönemin biraz da keyfini çıkarın derim.

• 2 k total kontenjan + 1 k tercih yapmayan +0.5 k tercih yapıp yerleşemeyen öğrenci +2.5k sayısal 6 k yapar ama değişkenler her zaman değişkendir eğitim sistemimizde biliyorsundur, ama yani sıralama belki geriler fakat tutupta iühf 3 k olacak değil 6.2k olur en fazla belki de hesaplamalar çok yanlıştır 8 k olur. Şu şekilde düşün aynı sıralamaları yaptık ve %90 ihtimal benim netlerim senin netlerinden yüksektir,çünkü hamda 3936 obp yüzünden 7.6 k oluyor sonuçlar açıklanmadan önce bütün puan hesaplama siteleri 25k-40k gösteriyordu açıklanınca inanamadım o yüzden,karamsar olmamak en mantıklısı kendini güvenceye alacak şekilde tercih yapmakta da fayda var kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenopilius X kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sonuçlardan önce iyimser taraftaydım hep kafama mantıklı gelenleri söyledim burada inşallah istediğimiz yerler gelecek düşünceleriniz için çok sağolun iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RhyN kullanıcısına yanıt
    inşallah dediğiniz gibi olur bende obp siz 5k yım sıralamalarımız çok benzer İstanbul ikici öğretim falan olsa keşke
  • Eyvallah sana da.

inşallah istediğin gibi de gelir.
  • 8.5k yaptım en kötü marmara geldi diyordum iü belki diyordum sen bana sımdı deü'ye girersen şükret diyorsun

• glisalih kullanıcısına yanıt
    ben böyle hesapladım görüşlere açığım
  • bu arada kişisel fikrimdir 8.6k'nın önünde yaklasik 1.5-2k mfci veya tercih vermeyecek insan oldugunu düsünüyorum. mf 1.'si 3k olmus olabilir ama bu adam edb-sos ellemis mi? kac tane insan gördüm mfde ilk 10kda olup 3-5 edb netiyle tm'de 6-7k olan. ilk 5kya girmeleri cok zor ama 5-10k arasina sıkısmıs çok mfci var.

• glisalih kullanıcısına yanıt
    inşallah dediğin gibi olur ama ben yine de sıralamaların ilerleyeceğini düşünüyorum en az 1k-2k .tercih yaparken göz önünde bulundurmak lazım
  • anonimini kullanıcısına yanıt
    inşallah istediğiniz olur bende hacettepe hukuk istiyorum aslında ankara istiyorum ama o kadar gerilemeyeceğini düşünüyorum hacettepe hukukta 7.7k ile kapatmış geçen sene

• RhyN kullanıcısına yanıt
    öyle geçen seneye bakarsak oluyor zaten ama bu sene bizim sıralamalarda daha fazla tm var diye düşünüyorum
  • Ben de 4.8k EA sıralamasına sahibim. İstanbul 1. Öğretim olmasını temenni ediyorum. yalniz bana olmaz gibi geliyor. İnşallah olur tabi. 2Ö için bakınıyorum ben daha çok.

• Tek tercih yapın İÜ Hukuk yazın gelecektir. Bu tatava tartışma nedir anlayamadım. Bu sınavda 7.6k ile istanbul hukuk gelmeyecekse batsın bu dünya
  • Troll sanmayın da ben geçen seneki sistem ile bu senenin farkını bilmediğim için soruyorum. Geçen seneye göre neden önünüzde daha az sayısal olduğunu düşünüyorsunuz? Geçen sene sayısalların edeb. coğ. çözme oranları daha mı fazlaydı? Yoksa bunu sadece sayısal birincisi 3K yaptı kıyası ile mi söylüyorsunuz?
  • anonimini kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor ins girerim 4342 ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düz mantık hesap yapıcağına uzmanların yayınladığı tahmini sıralamalara bak fikir oluşur kafanda
  • Emirhano99 kullanıcısına yanıt
    Sen de uzman dediğin adamların geçen senelerdeki çalışmalarına bak nasıl fiyasko

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzman dediğim adam salim ünsal değil merak etme
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.