Bildirim
TM 7.6 K
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upp -
Önündeki 5K adamın sayısal olması şart mı? İşletme, iktisat yazan çıkmaz mı hiç diye düşünüyorsun?
Ya da şöyle de düşünebilirsin. İstanbul geçen sene 6.6K ile kapadı. Buraya son giren arkadaşın önünde 4.6 K sayısal mı vardı?
Gelme ihtimali yok değil ama bunu sadece sayısallar etkilemiyor. Bu nedenle daha iyimser bir niyetle bence yaz derim. Ama tabii ki daha düşük puanlı yerlere de tercihte yer vermek lazım. -
işletme ve iktisat da dahil kontenjana -
up -
HocAm 6 bin 700 ile kapatan istanbul 2 binle mi kapatır diyorsunuz -
kontenjanları toplayınca 2K çıkıyor 1Kda sayısal olsa 1Kda kendı kontenjanı 4K gibi gözüküyor yanlış mı düşünüyorum? -
Anaaa ben girerim diye düşünüyodum giremiyorum demek kiquote:
Orijinalden alıntı: anonimini
kontenjanları toplayınca 2K çıkıyor 1Kda sayısal olsa 1Kda kendı kontenjanı 4K gibi gözüküyor yanlış mı düşünüyorum? -
hayırlısı olsun -
up -
up -
Peki geçen seneden bu yana değişen ne var tam olarak? Belki de ben bu konuyu anlamıyorum bana izah edebilirsiniz.
Geçen sene TM3 puan türü ile hukuk tercihi yapılırken, söz konusu puan türünün yıldız bölümleri hukuk, psikoloji, PDR, uluslararası ilişkiler bölümleriydi. Yıldız bölümlerden kastım da daha yüksek puanlı ve popüler olan bölümler diyebiliriz. Önünde işletme, iktisat falan da yokken 6 K ile kapayan bölüm şimdi nasıl 2K ile kapayacak? Bunu anlatırsanız ben de gerçekten aydınlanmış olacağım.
Sevgiler. -
önümüzdeki sayısaların tmde ilk 10 bin de geçen senden az oması -
Hocam tr 1.si olan sayısal bile tm de 3k bence iühf 3k ya kadar ilerleyecektir diye düşünüyorum bende 2.4k ile boun iktisat veya siyaset düşünüyordum hayal gibi duruyo iühf yolu gözüktü bana siz de ikinci öğretime girersiniz bence -
hocam benim gibi düşünen biri çıktı forumda herkes gerileyeceğini ya da aynı kalacağını düşünüyor -
Hocam 15k dan sonraki hukuklar gerileyecek bence çünkü sayısallar oralara yığıldı ama dediğimiz gibi ilk 5k da çok çok az sayısal var ama içiniz rahat olsun iühf i.ö veya marmara gelir size banko -
Sayısal 1. TM 3K enteresan bir veri de ben de size farklı bir tablo vereyim.
98 TYT netim var. OBP 90, AYT'de MAT hariç durumum şu:
Edb. 6D - 6Y, Tarih 5D - 4Y, Coğrafya 4D 2Y. Gördüğünüz üzere ben edebiyat ya da sosyal bilmiyorum ve yapamadım. Fakat 4753. oldum.
Nedir bunun alameti farikası derseniz de mat da 36 - 3 yaptım. Bence hala daha bu sıralama gelmesi çok saçma ama geldi.
Şimdi sayısal 1. olan arkadaş benim 1.7 K önümde ya, sizce benim gibi sayısalı kuvvetli ama TR sayısal 1.si olmayan kaç kişi vardır önünüzde? 180 dk sınavda sizce sayısallar hiç edebiyat sosyal bakmadılar mı? Hele de ilk 10 K yapabilen birisi?
Demem o ki tabii ki en kötüsünü düşünüp tercihlerinizde temkinli olun ama başarı sıralamalarının yükseleceğini ben açıkçası pek sanmıyorum.
Umarım hepinizi mutlu edecek şekilde sonlanır tercihler de.
-
bakalım inşallah gelir -
aynı sıralamadayız ben de tm de 7.6kyım hacettepe hukuk istiyorum fakat şunu söylemek istiyorum herşey çok mantıklı fakat önündeki kişilerden hiç tercih yapmayacakları düşünüyor musun sayısalları geçtim mesela eşit ağırlıkçı olup bu tercih yapmayacak insanlarda var yani onu da hesaba katmak gerekli -
Hocam zaten iühf ye kadar orası da dahil olan tm konjenlarını toplayıca 2.2k falan geliyo yaklaşık
Burada da edebiyat çözen yaklaşık 1k sayısal olsa önümüzde iühf 3k gibi bi sıralamayla kapatıyor bakalım inşallah hepimiz için en hayırlısı olur
Benzer içerikler
- ismail murat aydın ekşi
- 345 tyt deneme pdf
- tıp kazanmak için günde kaç soru çözülmeli
- en zor ayt matematik soru bankası
- cerrah mehmet paşa kyk yurdu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X